tja en dan weer opnieuw beginnen. In jou eer mr Peanut

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

542343.jpg

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Wat een eigenwijs koppie haha laughing

Waarmee ga je overnieuw beginnen? 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Wat een eigenwijs koppie haha 
Waarmee ga je overnieuw beginnen?  "

Ik denk dat Mr Peanut de hond voor Botty was?

 

Wil je wat over hem vertellen Anouk? Sterkte hoor.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Klopt dat is idd Peanut cry op de profiel foto Botty. Ze lijken op foto's frontaal op mekaar (denk ook omdat ze beide pikzwart zijn) maar Botty heeft een grotere neus, een hogere schofthoogte en heeft boxer oren.

Peanut was echt een super hond, geloof dat ik maar twee mensen ben tegen gekomen die hem niet leuk vonden dan wist je ook gelijk dat het dieren haters waren. Meestal kreeg ik te horen "Hou helemaal niet van honden maar deze vind ik wel leuk"  Gewoon een super charmeurtje. Had ook de eigenschap bij honden die niet van andere honden hielden, hem wel te gek vonden. Of oude senioren die in eens gingen spelen hihi. Tot grote frustratie van mijn partner was hij dol op de grote dames, formaatje mastino hihi (partner is angstig voor grote honden) Daarom doe ik bij Botty de honden socialisatie. Mij maakt het niet uit, ik vind alle beessies leuk. Ben van het type slakken te redden van de vertrapping op de stoep na de regen.

Het leuke is dat we wel echt merken dat Botty family is, bloedlijn van de mops is ook heel klein. Hij is natuurlijk wel een heel ander karaktertje maar bepaalde dingen zijn echt wel herkenbaar zoals bepaalde stand in liggen, manier van uitreken, wangetjes wrijven vind ie lekker of achter de oortjes wrijven (echt een mopse ding is dat) maniertje van rennen en graag op schoot liggen met dat dikke lijf van hem haha. We moeten nog ff qua afvallen maar komt goed.

Volgende forumvraag: We gaan je missen Pika
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^