2e hond erbij (Rescue of herplaatser)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TessaTessa

honden foto van Tessa

Hallo!

Wij zijn sinds 1.5 jaar de trotse eigenaren van onze dwergschnauzer mix Willem.

In het verleden heb ik hier weleens vragen neer gelegd over zijn opvoeding. Ondertussen hebben we de juiste manier en aanpak gevonden. Ook zijn we verhuisd naar een heerlijk huis met een grote tuin. 

 

Al een tijdje praten we over een 2e hondje. Voor ons, maar ook voor onze Willem. Een maatje waarmee die lekker kan ravotten. 

Willem zijn beste vriendinnetje is een kleine mopshond. 4 pootjes op 1 buik zijn die 2. Maar hij moet zich vaak inhouden want zo'n mopsje is maar klein. 

 

Nu hebben we morgen een telefonische intake met een organisatie waar wij een leuke hond gezien hebben. 

Een stuk groter als Willem, middelmaat staat er en we hebben een uitgebreide checklist moeten invullen plus heb ik een hele uitgebreide mail gestuurd met wie we zijn, wat we doen enz enz. 

 

Nu mijn vraag, ik heb al van alles opgeschreven maar zijn er nog dingen die ik moet vragen?

Wij hebben gereageerd op een hond die op papier goed bij ons past. Rustig, niet dominant, geen high energie hond, kan met katten en andere honden. Is gecastreerd, even oud als Willem (bijna 2 jaar allebei) en kan goed los lopen.

 

Misschien hebben jullie nog toevoegingen plus zou ik het heel leuk vinden om verhalen te lezen hoe het bij jullie is gegaan. Hoewel we het super graag willen vinden we het ook heel spannend. Vooral omdat die een stuk groter is, voelt ergens wat enger ofzo?

Bedankt alvast!

 

Liefs Tessa en een pootje van Willem

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^