Hp's frustratie topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Mijn grootste frustratie: puppykoorts "

herkenbaar

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

Even een korte vraag tussendoor... Jake had net een bolletje te pakken (de bakker gooit dat blijkbaar neer voor de vogels). Jake liep los en hij had het bolletje te pakken. je raad het al ik kreeg hem niet meer te pakken. hij heeft zeker de helft opgegeten. kan dit kwaad?

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" Even een korte vraag tussendoor... Jake had net een bolletje te pakken (de bakker gooit dat blijkbaar neer voor de vogels). Jake liep los en hij had het bolletje te pakken. je raad het al ik kreeg hem niet meer te pakken. hij heeft zeker de helft opgegeten. kan dit kwaad? "

Een bolletje als in een broodje?
Kan geen kwaad hoor. Ik geef Aedon ook wel eens wat brood bij als we iets van vlees/groente overhebben.

 

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Een bolletje als in een broodje?Kan geen kwaad hoor. Ik geef Aedon ook wel eens wat brood bij als we iets van vlees/groente overhebben.
  "

ja als in brood inderdaad haha. oké fijn dank voor je reactie. dat dacht ik ook wel al,  maar met een puppy toch liever zeker weten. Hij stond net wel een beetje te janken... mogelijk wel een beetje buikpijn?

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

" ja als in brood inderdaad haha. oké fijn dank voor je reactie. dat dacht ik ook wel al,  maar met een puppy toch liever zeker weten. Hij stond net wel een beetje te janken... mogelijk wel een beetje buikpijn? "

Buikpijn? geen idee. Ik heb het nooit gezien bij mijn honden als ze brood kregen, maar ze kregen dan ook een sneetje per hond en het zijn niet de kleinste honden.

 

Was het bolletje groot? misschien dat het iets te veel volume was in 1x voor zijn kleine maagje

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake 3 doggies

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Buikpijn? geen idee. Ik heb het nooit gezien bij mijn honden als ze brood kregen, maar ze kregen dan ook een sneetje per hond en het zijn niet de kleinste honden.
 
Was het bolletje groot? misschien dat het iets te veel volume was in 1x voor zijn kleine maagje "

Ja het was best een flinke bol en Jake is nog niet zo groot (4kg en morgen 14 weken oud). Nouja dan moet hij maar op de blaren zitten. Als het geen kwaad kan maak ik me geen zorgen. hij ligt nu lekker te kluiven en zijn ontlasting was net (nog) prima.

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3 3 doggies

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Er is een nieuw topic, zullen we deze verlaten?

pagina 43 van 43 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^