Ik zoek een tijdelijk plekje voor mijn 2 lieve honden!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel siporasipora

Goedendag! 

lieve mensen via internet ben ik hier op de site gekomen. En heb gelijk een vraag! Ik zoek per direct een oppas voor mijn 2 herders! Mijn ex partner en ik zijn uit elkaar vanwege zijn ernstige drugs gebruik en agressief gedrag naar mij en mijn beesten toe. Ik zelf kan bij familie terecht alleen niemand wil mijn 2 grote lieve vriendjes in huis. Ik zal wat meer informatie geven. Faith mijn meisje is een lieve rustige hond die veel slaapt maar wel waaks is. Zodra de deurbel gaat zal ze afgaan. Mijn mannetje Conner is drukker houd van spelen heb graag de aandacht! Verder luisteren ze heel goed! Ze kunnen met anderen dieren goed overweg en er zit totaal geen agressie in me schatjes. 

Ik sta gemiddeld bij de woningbouw 2de in Hardinxveld en in Gorinchem 4de. Dat betekend dat ik heel snel een eigen plekje heb waar ik en mijn beestjes kunnen gaan wonen. Mijn vraag is of mensen voor een tijdsbestek van 6 weken tegen een vergoeding uiteraard op mijn beestjes kunnen passen. 

Groetjes,  

sipora

honden page profiel May May

honden foto van May

Helaas kan het bij mij niet maar misschien een pension? volgens mij zijn er ook sites voor die oppassers aanbieden als ik het goed heb? 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Ik heb je een pb gestuurd ,Die kan je openen rechts bovenin beeld ,Succes !

honden page profiel siporasipora

Voor 2 honden is dag zo duur ik kan dat helaas niet betalen. Ik zoek een mogelijkheid dat het iets goedkoper kan. 

honden page profiel Sas en haar hondenSas en haar honden

honden foto van Sas en haar honden

Heb je facebook ? Hier heeft een kennis van mij ook haar tijdelijke oppas voor haar herder gevonden en dat is heel goed gegaan https://www.facebook.com/groups/664330220353345

 

Veel succes !

Volgende forumvraag: Leverkanker, hond in laten slapen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^