Teef laat niemand bij pups, ook baasje niet

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MariaMaria

Goedendag,

Mijn hond is eergisteren bevallen van 3 prachtige pups. Helaas mag er niemand incl. mijzelf bij de pups. Ze gromt en begint te snauwen als je al in de werpkist probeert te kijken. Ze komt er af en toe wel uit en wil dan wel aangehaald worden. Heeft iemand dit al eerder meegemaakt? Ze is overigens een hele goede moeder, wijkt niet van de pups af. Ze heeft zelfs nog niet goed geslapen aangezien ze constant half zittend bij de pups zit. Het is een pomeranian van 2 jaar, dit is haar eerste nestje. Heeft er iemand tips? Met rust laten is hetgeen wat we nu doen, aangezien ze er heel erg goed voor zorgt.

Mvg Maria

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Gefeliciteerd met de pups 

Alles is nieuw voor haar ,zoveel mogelijk rust geven  Hebben jullie een druk huishouden?

Dan komt dit nl wel eens voor ,zet gewoon haar eten neer ,zorg voor drinkwater en na een paar dagen zal ze soepeler worden ,Ze moet vertrouwen krijgen dat niemand haar pups wat aan wil doen ,Zorg voor 1 persoon waar zij het meest een band mee heeft dat die haar verzorgt ,Laat de pups met rust verder ,dus geen gedoe met wegen ,je ziet vanzelf wel of de buikjes vol zitten ,Zolang ze niet onrustig piepen zullen ze goed drinken .

Succes!

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Dat kan ja, als de pups tevreden zijn, alles lekker met rust laten. Als teef even buiten gaat voor een plas, kan een ander persoon zonder dat ze het ziet, alles eve' verversen (pups zou ik gerust laten ivm geur).

 Binnen een paar dagen zal ze het wel toelaten. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Hoe gaat het nu?

Volgende forumvraag: Bloed na bevalling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^