Pup trilt ineens, lijkt bang en niet meer gepoept.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GinxminxGinxminx

Hallo allemaal,

Ik weet even niet wat er aan de hand kan zijn. Mijn pup van 5 maanden lijkt erg onrustig. Steeds op het bed, liggen, draaien, eraf op de grond liggen en weer opnieuw. Dit heeft hij nog nooit gedaan en nu is hij ook steeds aan het trillen. Hij rent ook steeds met zijn staart tussen zijn benen weg van mij.

Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft maar het viel mij op dat hij vanaf 4 uur niet meer gepoept heeft. Normaal doet hij dit zeker nog wel 1 of 2 keer. Ik heb zijn buikje al gemasseerd, lijkt geen pijn te doen. Ook even in een warm bad gezet. Ik ben zo bang dat hij pijn heeft of last. Als hij morgenochtend nog niet heeft gepoept, wat hij altijd doet, ga ik sowieso even de dierenarts bellen.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Anders laat je hem even uit.

Misschien moet hij nu wel poepen, maar probeert hij het op te houden totdat hij buiten is?

Maar verstandig idd om de dierenarts morgen te bellen als je pup dan nog pijn lijkt te hebben. 

Sterkte hp-smile

honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke

honden foto van Karin, Lucky* en Duke

Heeft je hondje misschien iets binnen gekregen wat niet verteert , bijvoorbeeld een stukje van een speeltje, schoen, sok enz.? Ik zou inderdaad de dierenarts bellen als de situatie zo blijft. Sterkte, ik hoop dat het niks bijzonders is :-)

honden page profiel GinxminxGinxminx

Nou hij heeft vanochtend gelukkig gewoon gepoept. Geen idee waarom hij gisteren ineens zo raar deed maar ik ben blij dat er niks is. 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Gelukkig maar jonge hondjes mogen niet trillen en pijn hebben. Vaak hebben ze toch stiekem aan iets geknabbeld buiten dat niet goed valt.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Of ergens enorm van geschrokken!

Volgende forumvraag: Probleem gevonden?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^