Omheind gebied provincie Groningen gezocht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EvaEva

Hallo allemaal,

Wij hebben 2 puber hondenzonen van allebei 6 maanden oud en wij zouden ze graag los willen laten lopen. Omdat dit de eerste keer is dat wij het willen proberen buiten de hondenschool vinden wij dit natuurlijk erg spannend. Daarom zijn wij op zoek naar een omheind gebied in de provincie Groningen. Heeft iemand ideeën? 

Alvast bedankt voor jullie reacties. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Dat is hier niet te vinden hier....zit je op en hondenschool met je pubers ????    Misschien dat hun wat weten, anders eens naar de zuidkant van de blauwe stad eens gaan ? Is een behoorlijk terrein waar je ze veilig los kan laten , water in overvloed...neem wat lekkers mee zodat je ze kan lokken als ze te ver uit je buurt gaan.....vreemd terrein zullen ze niet zo snel ver uit je buurt gaan, wat zijn het voor honden ? Ras/kruising ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ik zie dat je op de hondenschool zie, vraag het daar eens aan, en vraag of ze je willen helpen om op een goed terrein eens los te laten lopen, met hier komen.....lange lijn werken....

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

In Assen heb je 2 mogelijkheden. Peelo en Assen Oost. Ook Beilen en Hoogeveen hebben omheinde hondespeeltuinen. Groningen bij mijn weten niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ooo goed van je Kees, jij woont daar...smile  hier heb je niets wat omheind is....ja wel een opvang...

honden page profiel Jackie en Kiba:)Jackie en Kiba:)

honden foto van Jackie en Kiba:)

Drevenbos in Hoogezand is volledig omheind. Er lopen alleen wel wat wilde paarden. Honden mogen daar gewoon los, maar moet je natuurlijk wel weten of je honden de paarden kunnen negeren. 

 

Ietsje verder: hondenspeeltuin in Beilen

 

En nog iets verder wat wel de moeite waard is, als je iets verder nog wil rijden: hondenbos het Leesten, heb je 2 routes, eentje is omheind 

honden page profiel EvaEva

Bedankt allemaal voor jullie reacties. Binnenkort gaan we even in Groningen kijken. Verder hebben we 2 lange lijnen en kunnen ze toch een beetje verder rennen. Blauwe stad vinden ze heerlijk :)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Bedankt allemaal voor jullie reacties. Binnenkort gaan we even in Groningen kijken. Verder hebben we 2 lange lijnen en kunnen ze toch een beetje verder rennen. Blauwe stad vinden ze heerlijk :-) "

Mooi ik loop iedere dag in Blauwe stad, twee x per dag aan de zuidkant....smile 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Eva, wat zijn het voor honden ? Zelf heb ik een newfoundlander.

Volgende forumvraag: Goldendoodle of Golden retriever
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^