Eerste nacht met pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suus AgterbergSuus Agterberg

Hoe hebben jullie de eerste nacht beleefd met jullie hond? Dante is straks 4 mnd als hij bij ons is en ik vraag mij af of ik de eerste nacht een wekker moet zetten om hem te laten plassen . Tips? Alvast bedankt! Suus & Dante 

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

Wij sliepen er bij de eerste hond 2 weken beneden bij, dan hoorde we het wel wanneer de hond moest plassen. De 2e hond van ons ging 2 weken mee naar boven, ook daar hoorde Ik haar dan gewoon piepen als ze even naar buiten moest. Daarna hoefde ze eigenlijk beide niet meer uit snachts. 

honden page profiel Britt, Maui & Bodhi Britt, Maui & Bodhi 3 doggies

honden foto van Britt, Maui & Bodhi

535191.jpg

De eerste weken heb ik op de bank geslapen met Maui er standaard half onder. Zo kon ik haar goed horen als ze een plasje moest doen. Het grote verschil is wel dat Maui toen 8 weken oud was, echt nog een baby. 

Het is sowieso fijn voor je pup als je de eerste tijd even beneden slaapt. Alles is nieuw en spannend, dan is het fijn als je in de buurt bent. Wat voor pup krijg je? 

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik zet een nieuwe hond altijd naast mijn bed de eerste tijd. Dan hoef je geen wekker te zetten en voor de hond is t fijn.

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Bij mij in bed, dan slaapt iedereen door. 

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

De pup slaapt hier gewoon beneden in de bench ( scheelt dat haar mama voor de bench slaapt smile). S nachts zet ik 1x ( eerste week 2x) de wekker zodat ze even kan plassen. 

Scheelt dat mijn pup hier in huis is geboren, gezien het bij jullie een nieuwe omgeving is zou ik er zeker bij slapen de eerste nachten, even kijken hoe het gaat smile

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ik dacht dat Dante 6 maanden is als hij komt?

 

ik zou ook bij de hond gaan liggen of hij bij jou, dan merk je vanzelf wel of hij er uit moet of niet

 

Toen Lola net hier was, was ze zo van streek dat ze heen en weer bleef lopen en pas tot rust kwam toen wij de kamer uit waren, wel woonden we toen zo dat de slaapkamer naast de woonkamer lag, waar zij was en ik haar toch in de gaten kon houden. Dus dat kan ook nog, even kijken naar hoe het voor de hond het beste uitkomt, maar wel in de buurt blijven zou ik zeggen.

honden page profiel Suus AgterbergSuus Agterberg

" Wij sliepen er bij de eerste hond 2 weken beneden bij, dan hoorde we het wel wanneer de hond moest plassen. De 2e hond van ons ging 2 weken mee naar boven, ook daar hoorde Ik haar dan gewoon piepen als ze even naar buiten moest. Daarna hoefde ze eigenlijk beide niet meer uit snachts.  "

Ik dacht er ook inderdaad aan om de eerste nacht op de bank te slapen, de Bench is te groot voor in de slaapkamer , of misschien de eerste nacht op een kleed toch in de slaapkamer te doen en dan ondertussen de Bench aanleren , of gaat dat niet allebei ? 

honden page profiel Suus AgterbergSuus Agterberg

" De eerste weken heb ik op de bank geslapen met Maui er standaard half onder. Zo kon ik haar goed horen als ze een plasje moest doen. Het grote verschil is wel dat Maui toen 8 weken oud was, echt nog een baby. 
Het is sowieso fijn voor je pup als je de eerste tijd even beneden slaapt. Alles is nieuw en spannend, dan is het fijn als je in de buurt bent. Wat voor pup krijg je? 
  "

Ik krijg een mix uit Roemenië , we denken dat hij iets  karpatisch In zich heeft ????

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik heb 2 weken beneden geslapen. De eerste week sliep Willow bij mij op het martas. De 2e week in haar ruime puppy ren. 

 

Daarna ben ik naar boven gegaan, en sinds ze 3,5 / 4 maanden oud was heb ik de ren afgebroken en sinds dien is ze altijd los in de woonkamer. Ze slaapt nu meestal in haar mand of op het tapijt bij de bank.

honden page profiel Suus AgterbergSuus Agterberg

" ik dacht dat Dante 6 maanden is als hij komt?
 
ik zou ook bij de hond gaan liggen of hij bij jou, dan merk je vanzelf wel of hij er uit moet of niet
 
Toen Lola net hier was, was ze zo van streek dat ze heen en weer bleef lopen en pas tot rust kwam toen wij de kamer uit waren, wel woonden we toen zo dat de slaapkamer naast de woonkamer lag, waar zij was en ik haar toch in de gaten kon houden. Dus dat kan ook nog, even kijken naar hoe het voor de hond het beste uitkomt, maar wel in de buurt blijven zou ik zeggen. "

Goed opgelet ! Dante is onlangs nagekeken en qua gebitgegevens wis hij toch jonger dan we dachten , hij schijnt nu 3,5 mnd oud te zijn en mag dus met twee weken reizen ! 

honden page profiel Britt, Maui & Bodhi Britt, Maui & Bodhi 3 doggies

honden foto van Britt, Maui & Bodhi

" Ik krijg een mix uit Roemenië , we denken dat hij iets  karpatisch In zich heeft ???? "

Oh ja! Nu weet ik het weer. 

Misschien heeft hij de bench wel helemaal niet nodig? Ik zou, als je heel graag een bench wilt gebruiken, het rustig opbouwen. Zeker omdat hij een flinke reis gehad heeft gewoon even hem zijn ding laten doen en hem laten kiezen waar hij zich fijn bij voelt. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Goed opgelet ! Dante is onlangs nagekeken en qua gebitgegevens wis hij toch jonger dan we dachten , hij schijnt nu 3,5 mnd oud te zijn en mag dus met twee weken reizen !  "

ah ok spannend hoor

honden page profiel maxmax 3 doggies

honden foto van max

Wij sliepen de eerste nachten naast pablo, plassen en poepen hoefde hij nooit, we sliepen naast hem gewoon puur omdta hij zn broertjes enzo miste.

 

Had je oude topics gezien, en dante is echt een mooie hond zeg, vind dante echt een knapperd

honden page profiel Nicole & OdinNicole & Odin 3 doggies

honden foto van Nicole & Odin

De eerste nachten in de bench naast het bed. Wekker om een uurtje of 4 om te plassen. We moesten hem altijd wakker maken, dus dat verschoof snel totdat hij 's nachts nooit meer hoefde. De bench verschoof, eerst naast mijn hoofd, toen steeds verder richting de deur, tot aan de hal en dan naar beneden. Beneden sliep mijn man nog een nachtje om hem comfortabel te laten voelen. Nooit meer problemen gehad. Als hij piept is er nu echt wat aan de hand (plassen, poepen, spugen) Kortom, we horen hem nagenoeg nooit meer.

honden page profiel Suus AgterbergSuus Agterberg

" Wij sliepen de eerste nachten naast pablo, plassen en poepen hoefde hij nooit, we sliepen naast hem gewoon puur omdta hij zn broertjes enzo miste.
 
Had je oude topics gezien, en dante is echt een mooie hond zeg, vind dante echt een knapperd "

Ik heb nu ook een filmpje maar weet niet hoe ik deze plaats????

Volgende forumvraag: Vastlopen met bepaalde dingen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^