Zandvoort, Hond en Trein

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Labradore!Labradore!

Op dit moment live vanaf een strandtent in Zandvoort. Moet dit echt even delen met de mede-hondenpagers. Vandaag weer gebruik gemaakt van de magische combinatie tussen een aanbieding en dagkaart hond. Kijk hier voor treinkaartjes en hier voor de dagkaart hond.

Vanaf station Zandvoort direct naar het strand gelopen om de honden te laten plassen. Vervolgens mijn flesje water en bakje gepakt die ik altijd bij me heb op lange wandelingen om ze water te geven.

Hebben zeker een uur gelopen, waarna we bij een strandtent zijn gaan zitten voor een hapje en drankje. Honden mogen aangelijnd aan bij de tafel zitten en hebben op dit moment ook een bakje water gekregen (haha).

Super leuk en echt een aanrader!

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Wat heerlijk. Is het niet erg fris aan het strand op het ogenblik?

Ben eenmaal in Zandvoort geweest in een hele leuke strandtent met een dubbele naam (Tijn Akersloot of zoiets).  Misschien zit jij wel in de zelfde!

honden page profiel Labradore!Labradore!

Haha, ja dat is hem inderdaad! Nee, was goed te doen gister! Redelijk zacht weer en de wind viel mee (gelukkig).

Volgende forumvraag: Wandel-/reismaatje gezocht Veluwe
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^