Bestrijding ongedierte, natuurlijk middel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lammylammy

honden foto van lammy

Ik heb voor Zoe een paar keer advantix gebruikt maar zij krijgt daar enorme jeuk van en een viezige vettige plek in haar nek. De troep is er bijna niet uit te wassen.

liever gebruik ik dit niet meer, vooral omdat ik toch vrees dat het niet goed voor haar is. Maar ik wil ook geen vlooien en teken op mijn hond.

iemand ervaring met natuurlijke middelen?

honden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}

Ik lees even mee. Noe is ook allergisch voor het chemische spul tegen vlooien en teken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Ecostyle, vlo/teek, coogle er maar eens op.  Zolang er geen vlooien zijn kan je dat gerust gebruiken, zijn er echt vlooien, en dan niet een maar meer, dan zou ik toch wat steviger gebruiken en wel stronghold.

honden page profiel DD

honden foto van D

Mijn hond reageerde nog erger op het pipetje dan de vlooien (ze kreeg voor het eerst een pipet toen ik vlooien vond). Ze kreeg eerst Advantix, toen de vlooien na een maand nog niet weg waren Stronghold. Ze reageerde om beide pipetjes met heel veel krabben en wat lamlendig zijn. Ik heb haar nu in april daarom Bravecto gegeven, preventief. Hier reageerde ze helemaal niet op. Maar wel weer een ‘chemisch’ middel.

honden page profiel lammylammy

honden foto van lammy

" Mijn hond reageerde nog erger op het pipetje dan de vlooien (ze kreeg voor het eerst een pipet toen ik vlooien vond). Ze kreeg eerst Advantix, toen de vlooien na een maand nog niet weg waren Stronghold. Ze reageerde om beide pipetjes met heel veel krabben en wat lamlendig zijn. Ik heb haar nu in april daarom Bravecto gegeven, preventief. Hier reageerde ze helemaal niet op. Maar wel weer een ‘chemisch’ middel. "

Bravecto durf ik helemaal niet, heb daar zulke enge verhalen over gelezen. Maar inderdaad de pioentjes zijn ook niet alles.

honden page profiel lammylammy

honden foto van lammy

" Ecostyle, vlo/teek, coogle er maar eens op.  Zolang er geen vlooien zijn kan je dat gerust gebruiken, zijn er echt vlooien, en dan niet een maar meer, dan zou ik toch wat steviger gebruiken en wel stronghold. "

Ik heb vanmorgen bij het wassen een verzwakte vlo gezien en verwijderd. Dus ze zit niet onder in ieder geval. Ik ga even op Google kijken.

Volgende forumvraag: Snelle vraag, honger
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^