Honden voer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DavidDavid

Hallo mensen ik.ben niew op deze forum. Ik heb een am stafford pup van 9.5 weeken nu valt me wel op dat hij maar 50 gram eet per keer en ik.bied 85 gram aan per keer. Op zak.staat hij mag 250 perdag hebben. Is dit.normaal dat een pup.minder goed.eet in het begin.

Hij weegt nu 5 kilo wat mij al.best licht.leek.voor een reu stafford 

 

honden page profiel DavidDavid

524642.jpgwww.hondenpage.com

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Kijk niet te veel naar het gewicht van de hond, kan de kleinste zijn uit het nest toch.....heb je contac5 met de fokker ? Daar kan je natuurlijk je vragen stellen over jouw pup, meerderen keren per dag voeren, zeker nog met 9.5 week, en je niet te druk maken wat tie mag wegen je pup, gewoon kijken of die lekker en graag eet.....en dat zal de ene keer wat meer zijn dan de andere keer, wat voer je zoal ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heb op je profiel gekeken, een heerlijke mollige pup hoor, geen zorgen maken.

honden page profiel DavidDavid

Hallo.nee ik.heb honden brokken.maar hij eet ook geen vlees bijna niet dan. En begind wel.iets de ribben te zien nu maar het gaat wel.iets voor uit.heb nu voor 3 keer voer.in gedaan kijken.wat er.aan de.einde van de dag in zit en dan kan ik het wegen wat die perdag eet 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Als je hond niet zo graag de brokjes eet, kijk eens naar natvoer, renske, dat vinden de meeste honden heerlijk, je kan er ook wat van mengen door de brokjes, maar vind echt dat je pup er mooi uitziet hoor, niets mis mee....

honden page profiel DavidDavid

Dankje voor de tip zou het even bij houden en.kijken.wat die doet.

 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Wat een leuke pup! Ik zou even kijken of hij een ander merk wel lust, of dat hij bijvoorbeeld wel vlees wil. Soms kan je bij de dierenwinkel kleine zakken brokken kopen van maar 1 of 2 kg, of zelfs gratis proefzakjes aanvragen op de website van een fabrikant. Dan zit je niet met een hele zak als hij net niet lust.

honden page profiel DavidDavid

Oke.ja dat zou ik.ook nog wel is.kunnen doen ja 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Welkom hier, 

Leuke pup!

Toen ik mijn hond mee kreeg als pup met 8 weken woog ze ongeveer 4 kilo en was het kleinste uit het nest. 

Ze wou eerst ook geen brokken eten. Je kan inderdaad kijken voor andere brokken en dan een kleinverpakking kopen of proefverpakking gratis bestellen.

Sommige honden eten helemaal niet zonder iets erdoor en willen bijvoorbeeld voor afwisseling liever een keer yoghurt, ei, blik of groente erdoor. 

 

In plaats van heel veel brokken in de bak te doen.  Kan je beter als die het niet eet na een half uur weg halen en dan later weer aanbieden.

 

Veel plezier en geniet van elkaar de puppytijd is zo over. 

honden page profiel DavidDavid

Dankje voor.de tip allemaal.zal even kijken.wat ik.allemaal kan gaan doen.en.zou de tips.mee nemen.

Volgende forumvraag: Bijwerkingen advantix of l4 enting
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^