Seizoenentopic, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes in het seizoen ...de winter.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

" Zorg voor een vast ritme, dan heb je niets nodig om te slapen.....er aan beginnen als je eens niet slaapt, niet doen, een ritme in je slaap problemen is verstandig....en dan zal dat niet gelijk lukken maar op den duur echt wel...je bent nog veels te jong om nu al met slaapmiddeltjes te gaan beginnen als je eens niet kan slapen zorg voor een vast ritme. "

ik heb ook een vast ritme hoor. Alleen dr laatste nachten helpt dat even niet, maar komt zeker snel weer goed

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

Goedemorgen allemaal, druk weekend gehad. 2 optredens met het koor. De tweede was heel leuk die hebben we in een verpleeghuis voor dementerende gehad. Zo leuk te zien hoe die mensen ervan genieten en paar kerstliedjes te horen. Morgen gaan we hier in het bejaardehuis zingen. Zo leuk om met zoiets kleins de " oudjes" blij te maken.

Vandaag een beetje rustig aan doen en lekker wandelen met max. We zullen wel nat worden maar dat geeft nix. Max heeft gisteren genoten van de sneeuw maar helaas alles is al weg.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Vanaf vandaag met de medicijnen voor vuurwerk beginnen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Janet wat leuk dat je dat doet, en met voldoening lees ik van je.....ik ben wel blij hoor dat de sneeuw bijna weg is, gaat altijd gepaard met gladheid...

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Goedemorgen,  blij dat ik vandaag thuis ben,  loop als een oud wijf innocent

Blessure duidelijk nog niet over,  maar valt meer mee dan ik had verwacht.  Belangrijkste is dat Piiri niets van last heeft! 

 

Hopelijk morgen weer beter,  dan terug werken.  

Lekker bankhangen dus vandaag. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Weet je wat het grappigste was.
Ik vroeg thuis of ze wilden ruiken? Ruiken?? Heel erg verbaasd ,hij dacht dat het een geurtje voor de aromadiffusser was hahaha...
Gelukkig vond hij het toch lekker ruiken,maar aan zijn gezicht zag ik dat hij niet snapte dat iemand daarvoor wilde betalen hihi...
Komt hij later wel achter als hij groot is "

Haha prachtig, kinderen tongue-out. Ik vond geurtjes vroeger ook maar niks. Nu ga ik de deur niet meer uit zonder een wolkje parfum.

Op mijn vorige werk had ik zelfs altijd hetzelfde geurtje op voor een cliënt, wel een duurdere want die blijven lang ruiken. Hij was doof en blind, maar door altijd hetzelfde geurtje te dragen wist hij wie er bij hem was.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Even jaloers maken, kan niet zien of het glad is, er ligt hier nog voldoende sneeuw om uit te glijden, honden op eigen wc uitgelaten....   en op de sportschool en lopend kerst ontbijt, met van alles.....dus gezellig, daarna een uurtje spinning, om het er weer af te fietsen, en dan met de honden naar de blauwe stad, hopnd dat de sneeuw dan weggedooid is.... "

Ik zie zo het hele kerstontbijt door de sportschool lopen met jou erachteraan, de croissantjes nemen een sprintje want ze willen nog niet opgegeten worden. Het gekookte eitje stuitert door de zaal want ook hij wil nog even genieten van de gezelligheid. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Beterschap maart! Fijn dat piiri wel goed gelopen heeft en geen last heeft van iets. Toch weer een geruststelling. 

 

Ik lig nog in bedsurprised. Puck was om half 8 buiten geweest en heeft geplast en gepoept, plastic staat aan de straat en ik lig weer in bed.

Flink verkouden, snoof m'n neus op en toen voelde ik in m'n schouderblad/nek gebied een spier samentrekken. Kramp dus nu en een stijve nek. Balen want moet ook nog werken vanavond. 

Heb al wel een ibuprofen genomen.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Goedemorgen, Marga ook al aan de oppas.....is het bij jou ook altijd dezelfde die opgetrommeld wordt?

Ruby beterschap,dat is niks verkouden.

Willemijn is nu achter de croissants aan het rennen.

Vigo ligt nog te knorren,eerst nog even aan de koffie dan een lange wandeling. 

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuke foto's! hp-smile

 

Ruby, beterschap!

 

Het gaat helemaal niet goed met Binky, de hond van mijn tante. Sinds een aantal maanden heeft hij last van zijn luchtpijp, hij krijgt daar ook medicijnen voor. Hij krijgt niet meer goed lucht. Als hij zich te veel inspant moet hij hoesten, en mijn tante is bang dat hij stikt. Hij zou ook eens een blauwe tong hebben gehad. Mijn tante probeert Binky zo rustig mogelijk te houden. Hij kan ook erg moeilijk opstaan. Nu wil Binky al een aantal dagen al niet eten. Als hij opstaat valt hij om. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Beterschap voor binky. Is er wel eens naar zijn hart gekeken? 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Morgen ...

 

Heerlijke kinderlogica kwam voorbij 

Voorverwarmd bedje zalig heb ik ook

Slecht slapen ... Ken het hier gaat het gelukkig beter 

 

Zorgen om binky sterkte 

 

Hier ga ik beginnen met de vuile muur nu alles beetje meer is ingedeeld stoort me die mega en dan vanmiddag weer even skypen 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Zo goedemorgrn,

 

Vanaf vandaag tot vrijdag op de honden van me ouders en het huis passen.

 

Dor gaan samen op vakantie. 

Straks boodschappen doen voor de hele week. 

En vanmiddag lekkere lange wandeling maken met dolcinea.

Deze week ook m'n tas inpakken voor Denemarken zin in! 

 

Heb spierpijn in m'n armen van zaterdag van het tillen

Fijne dag allemaal vandaag. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

E" Goedemorgen,  blij dat ik vandaag thuis ben,  loop als een oud wijf 
Blessure duidelijk nog niet over,  maar valt meer mee dan ik had verwacht.  Belangrijkste is dat Piiri niets van last heeft! 
 
Hopelijk morgen weer beter,  dan terug werken.  
Lekker bankhangen dus vandaag.  "

Rustig aan Maart, blijf uitlopen, des te eerder ben je weer een jonge blom....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Leuke foto's! 
 
Ruby, beterschap!
 
Het gaat helemaal niet goed met Binky, de hond van mijn tante. Sinds een aantal maanden heeft hij last van zijn luchtpijp, hij krijgt daar ook medicijnen voor. Hij krijgt niet meer goed lucht. Als hij zich te veel inspant moet hij hoesten, en mijn tante is bang dat hij stikt. Hij zou ook eens een blauwe tong hebben gehad. Mijn tante probeert Binky zo rustig mogelijk te houden. Hij kan ook erg moeilijk opstaan. Nu wil Binky al een aantal dagen al niet eten. Als hij opstaat valt hij om.  "

Niet zo mooi, is Binky al oud of nog niet.....een oudere hond die het zo benauwd heeft en niets wileten en omvalt, dan moetmen goed nadenken wat te doen natuurlijk.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Was heel gezellig het ontbijt, koffie en  een broodje gegeten, een bruin bolletje met ham......daarna spinning, we waren met zijn viertjes, meer niet, aan het ontbijt zaten 30 man die verschrikkelijk veel aten, salades enz, er was van alles.....na de spinning heb ik nog een bolletje met ham en koffie gedronken en daarna naar huis...beren uitgelaten, samen, hoef ik er maar een x er op uit......hetgoot, zeiknat maar de warme douce doet een hoop....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

En twee croisantjes meegenomen voor de beren....hahaha, ik ging naar huis en nam ze mee uit de mand, een medewerker zag het en.....is goed , lekker voor je beren, hahahaha.....doen ze niet moeilijk over...en na dewandeling ieder een  croisantje, traktatie.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Rustig aan Maart, blijf uitlopen, des te eerder ben je weer een jonge blom.... "

Het huis is al gestofzuigd en gedweild,  dus bewegen kan ik gelukkig nog wel tongue-out

De afstand was nog net iets te ver,  volgende doe ik gewoon weer een rustige 10-15 tot conditie weer op punt is en vooral de blessure weg is,  die is nog wel aanwezig. 

 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Klinkt als een geslaagd ontbijt!  Ze zullen wel tevreden geweest zijn met hun croissant,  al mocht er ook wel een plakje ham op geweest zijn vermoedelijk cool

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Klinkt als een geslaagd ontbijt!  Ze zullen wel tevreden geweest zijn met hun croissant,  al mocht er ook wel een plakje ham op geweest zijn vermoedelijk  "

Hahaha,dat heb ik maar niet meegenomen, ik ga wel eens naar de jumbo en haal vier croisants voor een euro, kwartje per stuk dus, het is een traktatie en een keertje is niet erg, het is net een vulling voor een holle kies. Hier eten ze gezond, maar iets lekkers mag ook wel eens wat anders zijn dan alleen maar gezond, en vooral Bams doe ik er een plezier mee........die eet de croisant zelf op.....Bams is nog heel gezond maar ik moet haar vlees voeren, anders zou ze niets eten...wat dwang er achter en dan eet ze, dus ben ik blij dat ze de croisant zelf opeet.....ook de yoghurt met een gezond supplement poeder eet ze zelf op, de rest zal ik dr moeten voeren.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

519001.jpg      Bams is wat schonkig geworden en wat spierverlies is er opgetreden, logisch op haar leeftijd, maar in gewicht is ze niet afgevallen....ik zorg dat ze in goede conditie blijft...en daar hoort goed eten bij.. 

honden page profiel Samantha ;)Samantha ;) 3 doggies

honden foto van Samantha ;)

Goedemorgen iedereen!

Heb geprobeerd bij te lezen maar het was wel erg veel haha. 

@Arran & Aedon

Dankjewel!! Vind hem zelf natuurlijk de knapsteinnocent hahaha

Moest om 12 uur beginnen met werken, dus vanochtend al lekker met de beebjes weg geweest. 

Ook lekker taart gehaald om te trakteren want ik was vorige week jarig! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Goedemorgen iedereen!
Heb geprobeerd bij te lezen maar het was wel erg veel haha. 
@Arran & Aedon
Dankjewel!! Vind hem zelf natuurlijk de knapste hahaha
Moest om 12 uur beginnen met werken, dus vanochtend al lekker met de beebjes weg geweest. 
Ook lekker taart gehaald om te trakteren want ik was vorige week jarig!  "

Even meegluren, reageren kan niet op iedereen, niets ergs kom gewoon mooi binnen vallen en vertel je verhaal over je....beestjes..smile    nog van harte gefeliciteerd Samantha.

honden page profiel AmélieAmélie 3 doggies

honden foto van Amélie

Ook weer even meegluren..

Oh help, we hebben toch ècht een Berner in huis hoor.. De mooie snuffelmat van Danielle maar weer eens geprobeerd, maar Amélie snapt het echt niet! Wat ik er ook in stop, ze kijkt je aan met een blik van "moet ik daar echt zoveel moeite voor doen?? Dan láát maar!"

Dit dus:

517492.jpg

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Ook weer even meegluren..
Oh help, we hebben toch ècht een Berner in huis hoor.. De mooie snuffelmat van Danielle maar weer eens geprobeerd, maar Amélie snapt het echt niet! Wat ik er ook in stop, ze kijkt je aan met een blik van "moet ik daar echt zoveel moeite voor doen?? Dan láát maar!"
Dit dus: "

Hahah geweldige blik! smile

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" Ook weer even meegluren..
Oh help, we hebben toch ècht een Berner in huis hoor.. De mooie snuffelmat van Danielle maar weer eens geprobeerd, maar Amélie snapt het echt niet! Wat ik er ook in stop, ze kijkt je aan met een blik van "moet ik daar echt zoveel moeite voor doen?? Dan láát maar!"
Dit dus: "

Haha die denkt doe het zelf maar ..... muurtje is klaar alleen straks houten deur nog en dan kan de kast ook op de plek daar komen 

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

" Leuke foto's! 
 
Ruby, beterschap!
 
Het gaat helemaal niet goed met Binky, de hond van mijn tante. Sinds een aantal maanden heeft hij last van zijn luchtpijp, hij krijgt daar ook medicijnen voor. Hij krijgt niet meer goed lucht. Als hij zich te veel inspant moet hij hoesten, en mijn tante is bang dat hij stikt. Hij zou ook eens een blauwe tong hebben gehad. Mijn tante probeert Binky zo rustig mogelijk te houden. Hij kan ook erg moeilijk opstaan. Nu wil Binky al een aantal dagen al niet eten. Als hij opstaat valt hij om.  "

Beterschap voor binky emelda queenie had dat ook maar kwam van hartje medcyn hielp niet na 2 weken en 5 keer da móest ik haar laten hoop binky beter zal worden 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ook weer even meegluren..
Oh help, we hebben toch ècht een Berner in huis hoor.. De mooie snuffelmat van Danielle maar weer eens geprobeerd, maar Amélie snapt het echt niet! Wat ik er ook in stop, ze kijkt je aan met een blik van "moet ik daar echt zoveel moeite voor doen?? Dan láát maar!"
Dit dus: "

Je moet even voordoen hoe het moet Antonnet tongue-out

honden page profiel Nadine Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine Lilly,Queenie R.I.P.

Hier bij longarts geweest gaat redelijk wel blijven cortisone nemen in minder mate gewoon nog mijn operatie eind januari zonnig weer hier kleindochter niet naar school buikgriep ook wel veel om reageren fijne dag gewenst allen hier 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ook weer even meegluren..
Oh help, we hebben toch ècht een Berner in huis hoor.. De mooie snuffelmat van Danielle maar weer eens geprobeerd, maar Amélie snapt het echt niet! Wat ik er ook in stop, ze kijkt je aan met een blik van "moet ik daar echt zoveel moeite voor doen?? Dan láát maar!"
Dit dus: "

Antonnet, het voordoen, op je knieen , en je hoofd tussen de slierten, het brokje tussen je tanden, laat het zien aan Amelie, en slik het door en.....zo moet het Amelie.   smile

pagina 34 van 43 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 3435 36 37 38 39 40 41 42 43
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^