Nylabone

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LobbesLobbes

Omdat onze oudere hond verstopt raakt van dentasticks en dergelijke knaagsticks/botten, heb ik vandaag een Nylabone gekocht om te proberen.

Hij moet er alleen niks van hebben...

Normaal pakt hij een bot gelijk aan en is hij er zo een tijdje zoet mee. 

Maar nu dus niet, hij raakt hem geeneens aan.

Kan ik nog iets doen om het "bot" interessanter te maken of moet ik me er gewoon bij neerleggen dat dit niks voor hem is? En wat zal ik dan wel kunnen geven waar hij lekker op kan kauwen waar hij niet verstopt van raakt? 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

        Even in heet water leggen, komt er een geur af...en als die dan nog niet er aan begint, dun insmeren met magere smeerkaas...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Enne hij ziet er een beetje vies uit, maar mijn hond mag het bot ook buiten gebruiken......smile

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Heeft die van mij ook met bepaalde smaken. Heb er 10 liggen waarvan er 3 helemaal nooit aangeraakt zijn. De botten met peanutbutter en kip smaak interesseren hem niet. 

 

honden page profiel LobbesLobbes

Bedankt Willemijn voor de tip! Dat met heet water ga ik proberen. De smeerkaas durf ik denk ik niet aan omdat hij zulke gevoelige darmen heeft.

@Hannah, er staat op dat het de "original flavor" is, misschien dat ik hierna andere smaken ga proberen als het hete water niet helpt om het bot lekkerder te maken. 

honden page profiel Marjolein & Toby Marjolein & Toby 3 doggies

honden foto van Marjolein & Toby

Ik kook hier de nylabones met enige regelmaat uit. Daarna wordt er weer hevig op gekauwd. 

honden page profiel Lissa en BadaloniusLissa en Badalonius 3 doggies

honden foto van Lissa en Badalonius

Mijn hond moest ook niets weten van zijn nylabone. Heb hem maar gewoon laten liggen. Gingen maanden voorbij, en opeens ging er een knopje om. Nu is hij zo geliefd dat ik binnenkort maar een nieuwe ga kopen want hij begint wel heel erg afgekauwd te worden. Van geen interesse naar favoriete speeltje, en wat nou de doorslaggevende factor was? Ik heb absoluut geen idee...

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus 3 doggies

honden foto van Odette * Bacchus

Bacchus vind een nylabone ook niks, hij vind het zelfs een eng ding. Is te zwaar en maakt herrie op de plavuizen.  Ligt al jaren onaangeroerd in de speelgoedmand.

 

honden page profiel LobbesLobbes

Ik ga het straks proberen met het hete water, en als hij het dan nog niet wil dan is het gewoon pech hebben en op zoek gaan naar wat anders. 

Volgende forumvraag: Voeding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^