Voer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel raymondraymond

Goedemorgen,

 

onze hond is een slechte eter! Nou heeft de dierenspeciaalzaak brokken geadviceerd van het merk riverwood! Deze eet hij naar behoren en heeft minder jeuk. Echter gaat zijn voorkeur toch echt naar vlees. Kan iemand mij een goed KVV producent adviseren? Barfen lijkt mij namelijk nogal een hoop werk.

 

groetjes Raymond 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Als je hond jeuk heeft zou ik eerst gaan kijken waar dat vandaan komt. Is hij allergisch voor bepaalde diersoorten of is hij allergisch voor iets uit de omgeving? Hooikoorts bijvoorbeeld wat nu misschien toevallig wat minder gaat worden. 

 

Zelf koop ik voor Puck vlees bij oervoer.com. Kwalitatief goed vlees en verkrijgbaar in rollen van 250gram en 500 gram.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" De DA heeft geconstateerd dat er teveel graan in zijn voer zou zitten waardoor zijn huishouding/stofwisseling niet helemaal op orde zou zijn. Te weinig vlees teveel overige producten.
 
oke bedankt voor de tip en adviseerde u mij ook een bepaald merk? "

Als je brokken wilt blijven voeren, zou je naar de VOL brok van darf kunnen kijken. Deze krijgt mijn hondje ook zo nu en dan, ik heb er goede ervaringen mee.

 

Verder heeft oervoer.com haar eigen vlees en vlees van darf. Beide goede merken.

Je zou eens op de site kunnen kijken. Bestel je een kant en klaar pakket, het oervoer pakket, dan krijg je er ook voedingsadvies bij. Hoeveel je hond moet hebben en hoevaak op een dag enz. In het pakket zitten diverse diersoorten, pens en vis.

Volgende forumvraag: Knabbelkluif
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^