Max heeft spijt...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MaxyMaxy

honden foto van Maxy

Hallo lieve leden,

Vandaag mag ik van het vrouwtje eens mijn verhaal vertellen. Ik moest vandaag even alleen thuis blijven en omdat ik zo braaf ben hoefde ik niet in de bench. Nu zijn het vrouwtje en het baasje druk aan het inpakken voor een verhuizing dus stonden er allemaal mooie zakken en dozen. 

 

Nu dacht ik heeeel veel geluk te hebben want iemand had per ongeluk een verhuisvuilniszak aangezien voor normale! En daar zat dus opeens een oud pak kellogs in! Bijna helemaaaal vol nog! Dat is dus 350 gram heerlijke goddelijke CHOCOLADE kussentjes. Dus ik heb mijzelf heerlijk te goed gedaan aan de kellogs.

 

Maaaaar toen bleek dat deze verrukkelijke kussentjes opzwellen met vocht. En zat mijn buikje zoooo vol. Hij knapte bijna. En ik voelde me helemaal niet goed.

 

Toen het baasje en vrouwtje thuis kwamen waren ze heeeel erg geschrokken. Ik moest gelijk naar de dierenarts en toen kreeg ik een prik! Want ik mag geen chocolade en mn buik zat veel te vol.

Van die prik werd ik heeeel ziek, moest steeds kotsen en voelde me zo slap.

Maar na 2 uurtjes voelde ik me weer goed en nu spring ik weer vrolijk rond! Ik wil al heel graag weer koekjes maar het vrouwtje zegt dat ik rustig aan moet doen.

 

Vrouwtje en baasje hebben gezegd dat ze voortaan alles uit mn buurt houden. En daar ben ik stiekem helemaal niet treurig om, want zo ziek is helemaal niet fijn! 

 

Pootje van Max

Ps: Andere hondjes ook wel eens zoiets doms gedaan?

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

aaah Sam zou dat ook doen, Faro(die overleden is) die had dat nooit gedaan.

Heel fijn dat jullie er op tijd bij waren.

Niet meer doen hoor Max!!

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Penny heeft twee keer zo'n soort situatie gehad.

 

Een keer heeft ze op mijn verjaardag een bakje rozijnen leeg gegeten, dat stond buiten op een lage tafel. We kwamen er pas achter toen ze aan het overgeven was en er allemaal rozijnen bij zaten. We zijn toen heel snel naar de dierenkliniek gereden en dat was maar goed ook. Toen ze haar lieten overgeven bleek hoeveel ze er van had gegeten, waarschijnlijk had ze dat niet overleefd.

 

Een andere keer had mijn moeder een schaal droge rijst neergezet bij de kachel omdat haar mobiel nat was geworden en daar in moest drogen. We waren het helemaal vergeten en Penny had er een paar flinke happen van genomen. Dat zet zich ook uit dus ze werd er heel erg ziek van. Ze was plotseling heel erg dik en piepte echt van de buikpijn. Ze probeerde over te geven maar er kwam niets uit. Toen gingen we naar de dierenkliniek bellen en die gaven aan dat we niet langs hoefde te komen maar dat we haar wel in de gaten moesten houden en geen water mochten geven.

Pas 's avonds kwam het er weer uit en toen voelde ze zich meteen beter. De volgende dag had ze wel erge diarree, maar ze was weer helemaal vrolijk en actief

 

Nu zijn we heel voorzichtig met eten in huis, zeker met eten wat gevaarlijk kan zijn. Gelukkig is Penny er ook wel makkelijker mee geworden. Ik kan nu gerust een bak koekjes op een lage tafel houden als ik in een andere ruimte ben

 

Gelukkig zijn jullie er ook op tijd achter gekomen en gaat alles nu weer goed, dat soort situaties zijn altijd heel eng

honden page profiel Bertus en AbbyBertus en Abby 3 doggies

honden foto van Bertus en Abby

Hetzelfde verhaal alleen anderhalf jaar geleden.

Verhuizen, dozen, vuilniszakken, 1 met echt afval. Even weg. Anderhalf pond rozijnen. Op..

Met twee honden naar de dierenarts gesjeesd. Prik erin, rozijnen eruit.

 

Rozijnen zijn giftig, maar die kellogs dat zet enorm uit..

Gelukkig op tijd erbij!

honden page profiel MaxyMaxy

honden foto van Maxy

Jaa zeker gelukkig.

Ik schrok in eerste instantie erg omdat het chocolade was. Maar gezien de kwaliteit daarvan viel dat te verwaarlozen, bijna alleen suiker. Maar de hoeveelheid en het uitzetten daarvan was wel gevaarlijk! 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Oei Max, niet meer doen, je ziet wat er van komt als je alles maar opeet zonder te matigen...gelukkig goed afgelopen....hier niet meegemaakt, maar kan me voorstellen dat als ik weg ben en wat iaat liggen dat het ook weg is hoor.

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus, Mowgli R.I.P.

Gelukkig maar dat het goed is afgelopen. Ik heb het met beide honden gehad, Balou had de vulling van een dekbed gegeten en moest ook een spuit om het weer kwijt te raken. En Lotus had een giftige bloem naar binnen gewerkt, maar die bleek alleen gevaarlijk als ze er een grote hoeveelheid van op had en dit was niet het geval. Lotus heeft de vervelende gewoonte om buiten van alles op te willen eten het is nu weer goed opletten met de paddenstoelen.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Gelukkig heeft dit een happy end!

Raiko is geen goede eter, eten interesseert hem eigenlijk niet zo... (Beetje vreemd voor een hond eigenlijk haha) maar hij is niet voergericht, hem doe je meer plezier met een spelletje te spelen dan een snoepje te geven. Wel heeft hij een grote kauwbehoefte, af en toe een flink kauwbeen waar hij heel lang kan op kauwen, daar houdt hij van. Maar ook van een balpen of het hoesje van je telefoon of je pantoffel met de geur van onze voeten... Mmm.... foot-in-mouth zo heeft hij mijn wandelschoenen ook eens bewerkt, daarom zit hij altijd in een bench als wij weg zijn, ik heb schrik dat hij wat binnenkrijgt wat niet oké is... 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^