Seizoenentopic.....prikjes van de lente... verhalen over onze viervoeters wat ze zoal binnen en buiten doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Brigitte toch naar het ziekenhuis gegaanhp-cry en dat terwijl ze zelf zo ziek is. 

 

Sylvia wat een leuke foto's . Freggie lekker mee geweest en Black dis nu moe en voldaan is.

 

Willemijn die Ogin. Ik zie het ook al voor me. Voor jou niet leuk op dat moment maar goed dat Ogin niet over de sloot sprong. Ze bedoeld het allemaal goed maar ja 70 kilo.. haha dat is een behoorlijk gewicht 

 

Monique wat mooi dat ze dat zo goed weten he. Als je alarm af gaat en dan al klaar gaan zitten bij het aanrecht. Hier ook. Als mijn eerste wekker gaat krijgt Shadow altijd eten. Dan word ik verdwaasd wakker en Shadow zit mijn dan aan te kijken van kom je er nog uit? Dan krijgt ze eten en gaan we verder slapen. Bij de 2de wekker ga ik er altijd uit en dan ligt Shadow altijd nog plat en reageerd ze niet op de wekkerlaughing

 

Ik was vroeg vrij vanmiddag en zijn we nog naar het bos en heide geweest. Het was er heerlijk. Lekker anderhalf uur gewandeld. Morgen 16 graden heerlijk.

 

Willemijn ik ben aan de opleiding begonnen verzorgende toen ik 16 jaar was. Maar na ander half jaar gestopt. Het was  niks voor mij. Mijn ouders komen allebij uit de zorg dus voor mij was het toen een logische keuze maar kwam er snel van terug. Mijn vader heeft altijd in het ziekenhuis gewerkt en deed long/darm/maag onderzoeken. Is vorig jaar met zijn 60ste met pensioen gegaan. Mijn moeder in de verpleging op een gesloten afdeling voor zwaar dementen. Als kind gingen wij vroegen wel eens een dagje mee. Dat kon en mocht toen nog. Vond dat altijd wel heel erg leuk als kind. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Pierke dat vergeet ik steeds ,zij heeft slaaptherapie.....welterusten voor straks.

 

Willemijn ik zag de bank die je wilt ziet er wel heel mooi uit.

 

Sylvia wat een lieve foto's en die kleine Freggle zie die toch eens genieten..

Als ik hondjes zo zie lopen word ik wel een beetje verdrietig,Vigo is kreupel en loopt maar stapvoets maar hij geniet ook.Het is zoals 

Brigitte zei, ik heb er meer moeite mee dan Vigo.

Maar we geven de hoop niet op,iemand op het forum zei dat zelfs zenuwen kunnen herstellen.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Kayla lig je lekker?

Ja hoor heerlijk tongue-out

504107.jpg

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

Sylvia wat lief Freggle die zo'n plezier heeft!

 

Mooie foto van een hongerige Ogin!

 

Ik hoop dat het goed gaat met Brigitte undecided

 

Pierke slaap ze,welterusten iedereen!

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" Kayla lig je lekker?
Ja hoor heerlijk  "

Hahaha zeer charmant laughing

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Hahaha zeer charmant  "

Kwam deze net tegen en moest aan Java denken:

dQK0UqY.gif

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat een leukerd.....dat moet genomen zijn dat de fotograaf op zijn rug onder water ligt, hihi......Monique ik begrijp het, je wilt zo graag dat Vigo gewoon loopt, Kreupel is een vorm van pijn....en het klopt, zenuwen herstellen maar dat is per maand milimeters.....heb een verbrijzelde arm gehad, drie maanden gips , ging iedere week eraf en weer gips...en het heeft een jaar geduurd tot de zenuwen hersteld waren, nog voel ik prikkelingen , maar kan er alles weer mee.     Shadow, ja dat is echt een minpunt wat Ogin betreft, wanneer gaat die drang over....dat ze naar andere honden wilt....en wat heb je toch een heerlijke hond, ook hier smorgens vroeg eten en daarna lekker verder slapen, ikzelf ga dan niet meer terug naar bed, maar zo,n gek idee is dat niet, hahah.....in het weekend een goed iets, misschien voor a.s. Winter, nu is het snel licht en ga je ook niet meer terug naar bed..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Nicole, zo,n veilig gevoel voor een hond als ze zo heerlijk op de rug liggen...het is ook echt een leuke foto zo, hahaha...doen ze hier ook, zeg altijd, lekker luchten. embarassed

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .


WeerberichtNederland.           Grijs en zacht
10 mrt. 2018, 2:00 uur - Het is grijs en lokaal valt wat lichte regen of motregen. Geleidelijk wordt het droog en vanmiddag wordt het met 12 tot 17 graden bijzonder zacht. Het blijft overwegend bewolkt. Later in de middag en vanavond kan lokaal wat regen vallen. Morgen trekken vooral in de ochtend buien over het land. In de middag zijn er ook droge perioden met soms zon. Het wordt 11-15 graden.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hier heeft het vanmorgen al geregend, werd er wakker van. Nog even gelegen tot iets over half 8 en toen eruit want Puck wilde niet langer liggen.

Vanmorgen gezellig met twee vriendinnen naar de stad en daar lunchen. Heb er veel zin in. Lang niet meer zoiets gedaan met vriendinnen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zal waarschijnlijk toch eerder de bank moeten bestellen, en beneden gaan slapen, Bams moet eigenlijk iedere dag zwemmen, en daar is het nog geen weer voor, de spieren moeten op peil blijven ........de trap op gaat al moeilijker, nee nimmer alleen en ik laat ze het alleen doen met een klein beetje hulp, eraf is nog geen probleem, wilde ze maar beneden slapen maar dat wil ze niet, en ik wil haar niet meer dwingen......ze trapt het traphekje in elkaar en kom er gewoon ver heen...( grijns die vlegel heeft opeens spierkracht voor tien) .......hoop dat het na het weekend beter weer gaat worden zodat er gezwommen kan worden met dr...waarom niet in het zwembad, duur en een x in de week is toch voor Bams te weinig.....Bams is nog in goede conditie hoor, ze springt over Ogin heen als die in de weg ligt wel let ik altijd op, ze gaat de bank gewoon op, ze mag tegenwoordig erop, en ook in de auto gaat alles naar wens, nou hoef ze daar niet in te springen natuurlijk, opstapje achter mijn stoel.....vanmiddag gaat Bams weer mee voor haar  verwenmiddagje, we gaan dan eerst wandelen en ze weet niet hoe hard ze moet lopen naar het restaurant voor haar tonijnbroodje, nou is Bams een hond die het heerlijk vind in winkels restaurant en de aandacht die ze krijgt.....Ogin helaas die kan niet meer mee, die is zo geobserdeerd op andere honden dat dit geen goed iets is om haar mee te nemen....ze is altijd overal meegeweest, maar nu ze reeds al 70 kilo weegt lukt dat nuet meer, de tafels en stoelen zijn al eens de lucht ingevlogen, dat wil ik niet meer meemaken, en in een winkelstraat languit te liggen met een Ogin die mij voortsleept is ook geen goed idee.....de trainer had gezegd we gaan wandelen een op een in de wijk, ahum, hoe wil hij dat doen, hahahaha...hij houdt haar ook niet, ze gooit niet heel langzaam haar gewicht in de strijd, het is opeens......70 kilo en weg, en wat je ook doet, ze gaat, zou iedere dag met haar met een grote groep honden moeten gaan wandelen, maar dan heb ik alleen nog maar tijd voor Ogin....en dat gaat niet altijd.....het is net die ene hond, en grote groep geen probleem, maar als het iedere dag zou zijn.......grote kans dat net die ene hond niet belangrijk meer is....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Straks om kwart over negen anderhalf uur met drie show,s wandelen, ongelooflijk hoe dat er aan toegaat......rustige ontmoeting, met een speelt ze , niet te lang want dan gaat haar interesse er toch af, en loopt ze tijdens de hele wandeling rustig mee op haar eigen tempo....tot ze net weer die ene hond daar ziet, maar als die te ver weg is blijft ze bij ons....tuurlijk mag ze naar anderen honden, maar dat wil ik niet en degene met die hond ook niet...vandaar dat ze moet leren bij me te blijven als ze net die ene hond ziet.....wanneer gaat dat er af ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hier heeft het vanmorgen al geregend, werd er wakker van. Nog even gelegen tot iets over half 8 en toen eruit want Puck wilde niet langer liggen.
Vanmorgen gezellig met twee vriendinnen naar de stad en daar lunchen. Heb er veel zin in. Lang niet meer zoiets gedaan met vriendinnen. "

He hardstikke fijn voor je, ontspanning hoort er bij, je werkt hard genoeg, geniet er van....even nergens aan denken alleen maar gezelligheid.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ogin helaas die kan niet meer mee, die is zo geobserdeerd op andere honden dat dit geen goed iets is om haar mee te nemen....ze is altijd overal meegeweest, maar nu ze reeds al 70 kilo weegt lukt dat nuet meer, de tafels en stoelen zijn al eens de lucht ingevlogen, dat wil ik niet meer meemaken, en in een winkelstraat languit te liggen met een Ogin die mij voortsleept is ook geen goed idee.....de trainer had gezegd we gaan wandelen een op een in de wijk, ahum, hoe wil hij dat doen, hahahaha...hij houdt haar ook niet, ze gooit niet heel langzaam haar gewicht in de strijd, het is opeens......70 kilo en weg, en wat je ook doet, ze gaat, zou iedere dag met haar met een grote groep honden moeten gaan wandelen, maar dan heb ik alleen nog maar tijd voor Ogin....en dat gaat niet altijd.....het is net die ene hond, en grote groep geen probleem, maar als het iedere dag zou zijn.......grote kans dat net die ene hond niet belangrijk meer is.... "

Het zou mooi wezen als je het kon oefenen Willemijn.

Mensen die met 1 hond langs komen lopen en jij en iemand anders erbij zorgen dat Ogin wordt vastgehouden aan de lijn en afgeleid wordt.

Misschien kun je je aanmelden bij de doggydate app en zo mensen bij elkaar krijgen voor je oefening.

Net zo lang mensen met 1 hond laten langslopen totdat Ogin niet meer reageert.

 

Nu is het af en toe 1 hond tegen komen. Dan is het voor Ogin  natuurlijk super interessant. Maar ik denk, zodra er zo vaak maar 1 hond langs loop, haar interesse er ook wel in zakt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Het zou mooi wezen als je het kon oefenen Willemijn.
Mensen die met 1 hond langs komen lopen en jij en iemand anders erbij zorgen dat Ogin wordt vastgehouden aan de lijn en afgeleid wordt.
Misschien kun je je aanmelden bij de doggydate app en zo mensen bij elkaar krijgen voor je oefening.
Net zo lang mensen met 1 hond laten langslopen totdat Ogin niet meer reageert.
 
Nu is het af en toe 1 hond tegen komen. Dan is het voor Ogin  natuurlijk super interessant. Maar ik denk, zodra er zo vaak maar 1 hond langs loop, haar interesse er ook wel in zakt. "

Dit doen we op de hondenschool, als ze doodmoe is dan gaat het goed, eerder niet....en uur lang onder grote stres....zelfs de trainer met een lange lijn speciaal vastgemaakt aan haar, lukt het ook niet, alleen als ze dood en doodmoe is....dan hebben we een rustige Ogin aan de lijn, maar dat is bijna na een uur...mer doen we niet op de hondenschool...geen trukjes meer alleen oefenen op anderen honden......na het uur een rustige doodmoeie hond....en dan nog kan ze eigenlijk niet rustig langs een hond lopen, maar dan lukt het.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

We gaan samen op wandeling met anderen honden hoor, en dan vertoont ze dit gedrag totaal niet......Ogin wil eigenlijk alleen maar spelen met een hond, dat is het, als ze die ene hond ontmoet en er mag gespeeld worden, top, niets aan de hand, als ik dan doorloop komt ze gewoon mee....het is als het niet kan en mag, en nimmer weet je dat van te voren als daar een hond loopt ook al loopt die los.....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Dit doen we op de hondenschool, als ze doodmoe is dan gaat het goed, eerder niet....en uur lang onder grote stres....zelfs de trainer met een lange lijn speciaal vastgemaakt aan haar, lukt het ook niet, alleen als ze dood en doodmoe is....dan hebben we een rustige Ogin aan de lijn, maar dat is bijna na een uur...mer doen we niet op de hondenschool...geen trukjes meer alleen oefenen op anderen honden......na het uur een rustige doodmoeie hond....en dan nog kan ze eigenlijk niet rustig langs een hond lopen, maar dan lukt het. "

Wat een stuiterbal zeg! Dat is natuurlijk geen doen, eerst een uur stress.

Ik hoop wel dat het met de jaren wat makkelijker wordt Willemijn. Was Bamse ook zo'n stuiterbal vroeger?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat een stuiterbal zeg! Dat is natuurlijk geen doen, eerst een uur stress.
Ik hoop wel dat het met de jaren wat makkelijker wordt Willemijn. Was Bamse ook zo'n stuiterbal vroeger? "

Nee, geen een newfoundlander van mezelf heeft dit gedrag vertoond...het is de  oorzaak dat Ogin in een roedel is opgegroeid....Ogin is immers met negen weken terug gegaan naar de fokker, en met ruim vijf en een halve maand weer teruggekomen...weinig aandacht gehad .....en met veel plezier in de roedel vertoeft......in het zwembad heeft ze al eens twee newfoundlanders ontmoet, de rust zelve, ongelooflijk, iedere ontmoeting is rustig, alleen als ze er een ziet op afstand en er niet naar toe kan is het een wildebras.....en ik meen het echt, voor de rest is ze een wereldhond...wel heel anders dan Bams....ook ga ik met de newfoundlandergroep mee wandelen, daar loopt ze rustig tussen, ze begrijpen niet wat het is......maar zien daarna ogin niet meer.....als ik ergens alleen wandelt.....ze is nimmer achter fietsen aangegaan, mensen kinderen autoos, wild of wat dan ook, het is net die ene hond.....

honden page profiel Lise en Fee Lise en Fee 3 doggies

honden foto van Lise en Fee

Goedemorgen! Ik ben deze ochtend met Fee naar buiten gegaan, en ja hoor, de lente is er! Het is hier al 12 graden, en de vogeltjes heerlijk... en dan heb ik het nog niet gehad over de geur... zalige ochtend... het wordt een zonnige dag!

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wij zouden eigelijk vanochtend gaan wandelen bij de Galderse meren maar Shadow haar vriend Django de witte herder maar hij is ziek.  Dus dan gaan we zo maar lekker een lange wandeling in  het bos maken van 10km. In heb ons ma al gevraagd mijn 10km verderop in een ander dorp af te zetten en dan lopen we door het bos terug naar huis.

 

Vanavond heb ik een afdelingsuitje en gaan we gezellig uit eten met 13 man. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Lise, bij jou een lente zonnetje, hier alleen maar regen en twee vieze honden...patricia, niet zo mooi zieke hond, dan er alleen er op uittrekken, wat en idee dat je je laat afzetten tien km verderop, dan moet je wel, hahaha, tien kilometer lopen, top hoor, en voor vanavond...genieten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mijn zus komt zo, gaan we naar winschoten, winkelen....frown vind het vreselijk, winkel in en uit, maar zij vind het geweldigen koffie drinken bij de hema, okee doe het voor haar....vanmiddag Bams dr verwenmiddag...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zuslief weer naar huis.....snel de was gedaan, en over een uurtje met Bams naar de blauwe stad....het is nu droog, al schijnt er geen zonnetje....vanochtend flinke buien, jammer wilde zo graag de tuin doen....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Was super gezellig in de stad. Lekker gegeten en dadelijk met pa boodschappen doen.

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla 3 doggies

honden foto van Nicole & Kayla

" Nicole, zo,n veilig gevoel voor een hond als ze zo heerlijk op de rug liggen...het is ook echt een leuke foto zo, hahaha...doen ze hier ook, zeg altijd, lekker luchten.  "

Ja het is goed gelucht daar benedenlaughing

 

Ze had overigens een witte slijmachtige afscheiding daar beneden gisteren,toen ze zo lag kon ik het goed zien,is dat normaal bij een teef?

Ik heb er eigenlijk nooit zo op gelet ondanks dat ze er vaak zo uitnodigend bij ligt maar gisteren zag ik opeens die afscheiding.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Ja het is goed gelucht daar beneden
 
Ze had overigens een witte slijmachtige afscheiding daar beneden gisteren,toen ze zo lag kon ik het goed zien,is dat normaal bij een teef?
Ik heb er eigenlijk nooit zo op gelet ondanks dat ze er vaak zo uitnodigend bij ligt maar gisteren zag ik opeens die afscheiding. "

Moet ze ook loops worden?

Heb 't zelf nooit gezien bij Puck. Even in de gaten houden. Voor de zekerheid misschien even temperaturen?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Een stuk of 5 nieuwe T-shirts gekocht. Waren bij The Sting 15,-. Mooie werkshirtjes en 1 iets duurder shirtje. Die heb ik voor de feestjes enz.

En het eten was ook super lekker tussen de middag. Een grote bol gebakken brood met gegratineerde brie, honing, pijnboompitten en rucola sla. Echt verrukkelijk! Ga 't thuis ook eens proberen te maken!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ja het is goed gelucht daar beneden
 
Ze had overigens een witte slijmachtige afscheiding daar beneden gisteren,toen ze zo lag kon ik het goed zien,is dat normaal bij een teef?
Ik heb er eigenlijk nooit zo op gelet ondanks dat ze er vaak zo uitnodigend bij ligt maar gisteren zag ik opeens die afscheiding. "

Moet zé loops worden ?....hier wel eens na de loopsheid..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams heeft heerlijk en broodje tonijn gehad, waren alleen maar duitsers, die het ...schattig...vonden dat Bams ook en broodje kreeg, wel ging ik zo zitten dat ze er niet te veel kijk op hadden, hahahaha, ze kan wel ens lekker kwijlen....handdoek erbij het viel allemaal mee, hahahah

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Vandaag veel gelopen.  In totaal 16 km. Ik ben er moe van. Net maar even een klein uurtje op des bank geslapen. Shadow was ook moe. Zometeen klaar maken voor vanavond.

504117.jpg

504116.jpg

504115.jpg

pagina 6 van 53 12 3 4 5 67 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Jeuk?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^