stevig kussen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MeikeMeike

Hoi allemaal,

Het is zover: Momo (inmiddels 5 mnd) heeft zijn heerlijk zachte donutmand gesloopt. Doorgeknaagd en lekker de vulling eruit, feest!

Denk dat ik beter op zoek kan gaan naar een groot stevig kussen waar meneer ook niet zo gemakkelijk mee kan slepen/op kan rijden, want dat doet hij ook sinds een paar dagen. Lekker hormonaal bezig hier!

Suggesties? :)

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

" Suggesties? :-) "

Ja hoor! Heb er weinig verstand van maar geef vooral niet te veel geld uit aan een mand, ook al is ie nog zo stevig (zeggen ze).

Voor je het weet ben je een paar honderd euro verder. Beter kun je nu de periode overbruggen met goedkope, lelijke maar stevige mandjes en als hij niet meer sloopt iets moois, fijns en eventueel duurs voor hem kopen.

 

Je zou even kunnen kijken naar vetbedden, volgens mij niet al te duur. Of ga naar een grotere dierenwinkel met een bepaaldbedrag in je hoofd. Daar kun je ook zien en voelen wat je koopt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Vijf maanden en ze sloopt, kijk eens voor een grote droogloopmat....dat is vlak, en toch een ondergrondje.

honden page profiel Myrthe en DiegoMyrthe en Diego

honden foto van Myrthe en Diego

Herkenbaar! Ik volg even, Diego is inmiddels 1 jaar en blijft netjes van alle meubels/plinten/kussens op de bank en het vloerkleed af. Maar hij heeft zijn puppymand al gesloopt, twee gevulde kussens (goedkope gelukkig!) en onlangs, toen we het opnieuw wilden proberen, een schapenvacht. Hij doet dit niet als we erbij zijn dus het valt niet te corrigeren.

Hij hoeft niet per sé een mand te hebben want hij is ook heel tevreden met het vloerkleed en de bank maar ik zou het wel prettig vinden als die sloopbehoefte weggaat, gaat dit vanzelf of valt dit te trainen?

Edit: ik weet niet wat voor hond je hebt, maar de meeste honden krijgen alles kapot als ze echt willen. Een onverwoestbare mand/kussen bestaat volgens mij niet..

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Vijf maanden en ze sloopt, kijk eens voor een grote droogloopmat....dat is vlak, en toch een ondergrondje. "

Ja die heeft Paddy ook een tijd gehad. Gingen nog de hoekjes er aan maar verder is die heel gebleven.

honden page profiel MeikeMeike

Oké, bedankt! Denk idd dat op het moment niks veilig is voor hem. Vetbed heb ik, ligt hij nu op. Ik vind een mand alleen zelf zo veel gezelliger, haha. :D Maar denk dat ik het voorlopig maar bij het vetbedje houd, dat sloopt hij (nog) niet. En hij slaapt er net zo lekker op volgens mij... Mocht die er ook aan gaan, dan ga ik me oriënteren op de droogloopmat!

honden page profiel pim pim

honden foto van pim

Wij hebben toen een plastic mand van Perla gekocht met een doggy bag extreme ronde kussen erin. Dat hebben we nu al ruim 1 jaar nadat die z’n dure Bia bed kapot had gemaakt toen die 5 maanden was cry

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Inderdaad een plastic mand en daarin een stuk van een oud matras of kussen bv en daar omheen een jute zak, wel stevig dichtnaaien.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Eff out-of-the-box ....misschien een babymatras? 

Kun je dan zelf een hoes omheen maken die makkelijk te wassen is. Voordeel is dat die dingen geen drol kosten bij de Ikea. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^