Enquête voor fokkers

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

De nestperiode van pups

Beste heer/mevrouw, Voor mijn afstudeerjaar aan de opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde schrijf ik een scriptie over de nestperiode van pups en welke bijdrage de natuurgeneeskunde kan bieden. Om de huidige manier van fokken en de verschillende werkwijzen in kaart te brengen heb ik een enquête opgesteld. De enquête kan worden ingevuld door iedereen die ervaring heeft met een nest pups; het maakt niet uit of dit een eenmalige ervaring was of dat u meerdere nesten heeft grootgebracht. De resultaten zullen verwerkt worden in mijn scriptie: ‘Op welke manier kan de natuurgeneeskunde een bijdrage bieden aan een positieve nestperiode van pups, zodat deze zo gezond en stabiel mogelijk het nest verlaten?’. Het invullen van deze enquête zal ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt. In de enquête komen vragen naar voren die betrekking hebben op de geboorte, voeding, medische zorg, huisvesting en socialisatie. Alvast hartelijk dank voor uw tijd en deelname! Met vriendelijke groet, Pam Slaats Mocht u vragen of aanvullingen hebben betreffende het onderzoek, dan mag u altijd contact met mij opnemen via [email protected]

https://goo.gl/forms/Dedjyec053kAnCd33

Beste allemaal,

 

Voor mijn afstudeerjaar aan de opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde schrijf ik een scriptie over de nestperiode van pups en welke bijdrage de natuurgeneeskunde kan bieden.

 

Fokkers (of mensen die een eenmalig nestje hebben gehad) zouden mij enorm helpen door de enquête via onderstaande link in te vullen.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxcZBVe8f0xlISkIMnwAr50zVZrHPqFM8dv-s5wZRW5YaPSg/closedform

 

Alvast hartelijk dank!

honden page profiel --

honden foto van -

-

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Welke bijdrage denk je zelf dat natuurgeneeskunde kan bieden?

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Ingevuld 

honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Teamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara & the A-Team

Ingevuld :)

honden page profiel --

honden foto van -

" Welke bijdrage denk je zelf dat natuurgeneeskunde kan bieden? "

 

Ik denk dat de natuurgeneeskunde op verschillende vlakken een erg mooie bijdrage kan bieden aan de nestperiode. Zowel op het gebied van voeding, als in het socialisatie proces als in het medisch handelen. Er zijn veel natuurlijke middelen die goed kunnen worden ingezet in deze periode, zowel voor de teef als voor de pups. Sommige middelen zijn algemeen bekend bij fokkers, andere middelen minder. Vanuit de natuurgeneeskunde wordt er gewerkt met een holistische benadering, de middelen of maatregelen worden dus -voor zover mogelijk- afgestemd op het individuele dier.

Uiteraard behandel ik in mijn scriptie ook in welke gevallen het niet verantwoord is om zelf aan de slag te gaan en het dus raadzaam is om een arts in te schakelen. Reguliere zorg is in de nestperiode vaak niet weg te denken, maar de natuurgeneeskunde kan dan wel een mooie aanvulling of ondersteuning zijn. 

honden page profiel --

honden foto van -

Heel fijn Heleen en Tamara, dank jullie wel!

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Ingevuld!

honden page profiel Liesbeth en de teckelbendeLiesbeth en de teckelbendegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Liesbeth en de teckelbende

Ingevuld 

honden page profiel --

honden foto van -

Bedankt!

honden page profiel peggypeggygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van peggy

Ingevuld

honden page profiel --

honden foto van -

" Ingevuld "

 Fijn, dank je wel!

Volgende forumvraag: Extremiteiten 2.0
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^