Seizoenentopic De Winter ....verhalen over onze vriendjes/vriendinnetjes (hond/en) wat ze zoal doen buiten en binnen in de winter.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

" Met de hond gaat het goed, een lap huid van 6 cm is eraf gescheurd en er weer aan gehecht, en een diepe wond bij de heup. Alles is gehecht en met de hond gaat het nu goed :-)  degene die het georganiseerd had heeft Doggydate een bericht gestuurd met de gevaren van dat losloopgebied. Hopelijk doen ze er iets mee.  "

 Wat jammer voor het dier hoop hij rap beter is 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sylvia....nee Ogin zoekt geen honden op tijdens de grote hondenwandeling, gek maar waar....als alle honden eenmaal loslopen loopt ze gewoon de route mee, ze amuseerd zich ...honden zoeken niet echt contact met dr, op een na een stafford die verliefd op dr was, maar daar ravot ze dan niet mee....de eigenaar deed uiteindelijk de hond aan de lijn, die was wel zo opdringerig, hahahaha......    als Ogin alleen loopt zonder honden en ze zit aan de lijn, wil ze wel naar een hond toe, dat is dus het enige minpuntje van dr, maar zelf denk ik als ze veel en dagelijks met honden zou omgaan dat ze onverschilliger wordt........vanochtend, drie shows..ze kent ze, ze benaderd ze rustig en gaat dan toch de eigen weg..zelfs als ik doorloop komt ze mee, ze wordt wel steeds makkelijker in dit.....    

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar. Veel liefde,geluk en gezondheid. 

En heel veel forumplezier.

 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

"
Maart, beterschap voor je hond, hoe gaat het nu?

 
 

  "

 




Nog niet echt beterschap. Nog wat loxicom gegeven daarnet, lees dat training morgenavond waarschijnlijk niet doorgaat, dus dan kan ik morgenavond naar de dierenarts gaan als er nog geen beterschap is.
Het ziet nog steeds rood, vochtig, dik... Echt veel last lijkt ze er wel niet van te hebben denk ik.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hele dag bij mam en hans geweest. Puck was er eerst bij toen ik daar in de jachthut worst en gehaktballen ging braden. Een paar uur mee bezig geweest. Tegen drie uur naar huis om puck weg te brengen en mn vader op te halen. Daar gegeten met de hele familie, ooms tantes neefjes nichtjes achter neefje en nichtjes. 

Niet alle familie leden waren er, maar toch was de hut goed gevuld. Het was erg gezellig. 

 

Heel hp even bijgelezen. Teveel om te reageren op alles en iedereen. 

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán 3 doggies

honden foto van Aedon & Senán

" Ik ben vanmiddag gebeld. Er is een Hollandse Smouspup voor ons geboren!!!!
  "

 Gefeliciteerd Kees!!! Laat het wachten en de voorpret beginnen

honden page profiel Lise en Fee Lise en Fee 3 doggies

honden foto van Lise en Fee

Ja, dit moet ik even kwijt! Ik ben zo boos! We zijn daarjuist naar het vuurwerk gaan kijken van ons dorp. Fee thuis gelaten met mijn oma. We waren onderweg en juist voor onze auto rende een witte hond voorbij, het vuurwerk was al begonnen... de hond had nog de leiband aan dus waarschijnlijk uit de handen van de baas geglipt. Wie neemt nu zijn hond mee naar een vuurwerkshow?! De gemeente had gebraagd om de dieren dan binnen te laten... Ik wou nog achter de hond aangaan maar die liep echt TE snel! Ik ben zo boos... zowel op dat verdomde vuurwerk (ik heb eigenlijk niks van vuurwerk... alleen maar lawaai... zie het nut er niet van in. Heb er ook niet van kunnen genieten, dat doe ik eigenlijk nooit) Maar ook op die baas, wie neemt nu een hond mee naar vurwerk.... Niets meer gehoord van de hond, wel de baassjes gezien bij het vuurwerk, wij hebben de hond twee kilometer verder gezien en zij stonden nog altijd op de ene plaats aan het zoeken! Nee ik ben echt boos, dat arme beestje...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Pff, slecht geslapen vannacht. Eerst een fikse nachtmerrie en nu alweer wakker .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Het gaat weer beginnen.......het is vandaag dinsdag, de feestdagen zijn voorbij, mijn goede voor nemers, heb ik niet, of wel....wat meer rust inbouwen..     

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

WeerberichtNederland.      Na zon regen, morgen storm! 2 jan. 2018, 2:00                Zon en stapelwolken wisselen elkaar af en het is zo goed als droog.                Vanmiddag neemt vanuit het westen de bewolking toe en later volgt regen.              Met 7-9 graden is het zacht en er staat een stevige zuidwestenwind.             Vannacht wordt het al flink onstuimig.                Morgen steekt aan zee een westerstorm op en komen (zeer) zware windstoten voor.           Vanaf zondag wordt het droger en kouder.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

      Het regent hier alweer, de tegels in de tuin zijn groen....nu al.    En....DE BILT - De eerste storm van het nieuwe jaar is in aantocht, melden het KNMI en Weeronline. Woensdag krijgen we aan de kust te maken met een westerstorm met zware tot zeer zware windstoten, aldus de weerdiensten. De windkracht kan oplopen tot 9 Bft en aan de westkust en op de Wadden zelfs 10 Bft.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Morgen allen hier redelijk goed momenteel wandelen met lilly straks met kleindochter en kinderen fijne dag verder allen 

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Goede morgen. Het normale leven gaat hier weer beginnen, straks eerst de kerstspullen weer opruimen en dan poetsen en boenen. Ik hoop dat er vandaag geen vuurwerk meer word afgestoken, gisteren werd er hier nog redelijk veel geknald. De hondjes hebben in ieder geval hun wandeling weer gehad, ik moest ze best veel tillen het bos lijkt op sommige plekken wel een moeras.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Toch nog even weer een paar uurtjes geslapen. 

Nog steeds een zere rug, maar denk dat het voornamelijk spierpijn is. Ook m'n rechter schouder doet mee, daarmee heb ik de val opgevangen. Die heeft nu ook spierpijn haha. Vandaag en morgen nog mooi vrij, donderdag kan ik er weer tegen. 

 

Tussen de middag Wilson even uitlaten. Voor de tijd naar m'n beste vriendin voor de beste wensen en dan gelijk door. Ze moet haar dochter om één uur wegbrengen. Dus wil niet teveel roet in haar planning gooien haha.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

De kerstspullen heb ik op oudejaarsavond al opgeruimd,het liefst zou ik het na de kerst doen maar zeeman vindt het gezellig.

Mijn huis is weer van mijzelf.

 

Blij dat de feestdagen achter de rug zijn. Mijn goede voornemens om volgend jaar op een andere manier de feestdagen door te brengen.

 

honden page profiel Maaike en Joep, Lizzy, Bam en HarryMaaike en Joep, Lizzy, Bam en Harry 3 doggies

honden foto van Maaike en Joep, Lizzy, Bam en Harry

" De kerstspullen heb ik op oudejaarsavond al opgeruimd,het liefst zou ik het na de kerst doen maar zeeman vindt het gezellig.
Mijn huis is weer van mijzelf.
 
Blij dat de feestdagen achter de rug zijn. Mijn goede voornemens om volgend jaar op een andere manier de feestdagen door te brengen.
  "

 Fijn... de kinderen hebben nog een week vakantie. Mijn vakantie begint volgende week maandag, als iedereen weer weg is. 

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

We gaan weer terug naar het 'normale' leven. Is nu niet helemaal normaal omdat ik erg bezig ben in mn hoofd met of de woningbouw de woningruil accepteert. Vele dozen en meubels staan al bij onze ouders zodat we alleen de belangrijke dingen kunnen verhuizen op de ruildag. Vloeren en muren moeten toch nog gedaan worden dus dat word een rommelige week. Heb wel nog mooie aanbiedingen gescoord. Heb een meubelset, dressoir en tvkast. Daarvan heb je ook nog spiegels (125 euro + word niet meer verkocht), salontafel (145 euro), barkast (230 euro) en eettafel (200 euro) nu heb ik dit alles voor 280 kunnen overnemen, meubels zijn een half jaar oud en punt gaaf. Te groot voor in de nieuwe woning van die mensen. Hou dus 420 euro in mn zak! 

 

Mn vriend gaat straks grote ronde lopen met wolf en dan vingers kruisen dat we even naar de action kunnen zonder dat we een nieuwe bank moeten kopen... 

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán 3 doggies

honden foto van Aedon & Senán

Vanochtend ben ik echt geschrokken.

 

Toen ik beneden kwam en de hondjes ophaalde uit de bijkeuken zag ik spuug met bloed op de grond liggen.

Alles meteen nagekeken en nu bleek dat er gisteravond  of een botje in de bijkeuken lag

 

Aedon ging ook meteen zielig doen dus het was gelijk duidelijk gelukkig wie er bijna was gestikt.

 

Ik heb meteen in zijn keel gekeken en er was gelukkig niets te zien. Vandaag dus even goed in de gaten houden en zijn brokken worden nu ook geweekt in een beetje warm water.

 

Voortaan check ik eerst die hele bijkekeuken voordat ze de nacht in gaan.

Echt ik kan me wel voor m'n kop slaan dat ik niet eerder rond heb gekeken daar

Echt thank god dat Aedon niet echt gestikt is

honden page profiel Maaike en Joep, Lizzy, Bam en HarryMaaike en Joep, Lizzy, Bam en Harry 3 doggies

honden foto van Maaike en Joep, Lizzy, Bam en Harry

Ongelukken en kleine hoekjes.... je kunt helaas niet álles voorkomen. Gelukkig is het goed gegaan...

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Maart, beterschap!

 

Kees, wat een leuk nieuws! Wat zijn ze schattig! 

 

Leuke foto's iedereen! 

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán 3 doggies

honden foto van Aedon & Senán

" Ongelukken en kleine hoekjes.... je kunt helaas niet álles voorkomen. Gelukkig is het goed gegaan... "

 Inderdaad is zijn we er nu met de schrik afgekomen. 

Geen idee wat ik had gedaan als het fout was gegaan. Dan had ik het mezelf denk ik niet vergegevn. Nu gewoon alles goed checken en hopelijk gebeurd zoiets dan nooit meer

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

"  Inderdaad is zijn we er nu met de schrik afgekomen. 
Geen idee wat ik had gedaan als het fout was gegaan. Dan had ik het mezelf denk ik niet vergegevn. Nu gewoon alles goed checken en hopelijk gebeurd zoiets dan nooit meer "

 Gelukkig goed gegaan 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Vanochtend ben ik echt geschrokken.
 
Toen ik beneden kwam en de hondjes ophaalde uit de bijkeuken zag ik spuug met bloed op de grond liggen.
Alles meteen nagekeken en nu bleek dat er gisteravond  of een botje in de bijkeuken lag
 
Aedon ging ook meteen zielig doen dus het was gelijk duidelijk gelukkig wie er bijna was gestikt.
 
Ik heb meteen in zijn keel gekeken en er was gelukkig niets te zien. Vandaag dus even goed in de gaten houden en zijn brokken worden nu ook geweekt in een beetje warm water.
 
Voortaan check ik eerst die hele bijkekeuken voordat ze de nacht in gaan.
Echt ik kan me wel voor m'n kop slaan dat ik niet eerder rond heb gekeken daar
Echt thank god dat Aedon niet echt gestikt is "

 Dat is schikken. Wat een geluk dat het goed is afgelopen. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Vanochtend een uurtje gewandeld. En vanmiddag ga ik naar vrienden die een oude boerderij gekocht hebben. Ik ga helpen  klussen behang enzo afhalen. Shadow gaat gezellig mee. Kan ze nog even lekker op de wei daar spelen en binnen helpen 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Lekker getraind, even koffie gedronken, eigenaar gaf me de koffie en ja dan loop je niet weg, beiden honden meegenomen naar de bkauwe stad, gied gewandeld, ogin lekker losgelopen...daarna voor bams eten gekocht, lekkere dingen...ook nog naar het kruidvat geweest, honden even in de auto gelaten...raam open....twee joggingbroeken gekocht, lekker warm voor in huis, zitten lekker.....daarna met zijn allen snel naar huis...oja ook nog getankt....thuis beiden wat lekkers gehad, nu ikke koffie, en dan even wat in huis doen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanochtend ben ik echt geschrokken.
 
Toen ik beneden kwam en de hondjes ophaalde uit de bijkeuken zag ik spuug met bloed op de grond liggen.
Alles meteen nagekeken en nu bleek dat er gisteravond  of een botje in de bijkeuken lag
 
Aedon ging ook meteen zielig doen dus het was gelijk duidelijk gelukkig wie er bijna was gestikt.
 
Ik heb meteen in zijn keel gekeken en er was gelukkig niets te zien. Vandaag dus even goed in de gaten houden en zijn brokken worden nu ook geweekt in een beetje warm water.
 
Voortaan check ik eerst die hele bijkekeuken voordat ze de nacht in gaan.
Echt ik kan me wel voor m'n kop slaan dat ik niet eerder rond heb gekeken daar
Echt thank god dat Aedon niet echt gestikt is "

 Oei.....maar waar kwam dat bloed dan vandaan.....bij iedereen kan er wel eens wat gebeuren, je wordt zo weer even met de feiten geconfronteerd dat honden snaaiers zijn......even in de gaten goed houden dat er goed gepoept wordt...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanochtend een uurtje gewandeld. En vanmiddag ga ik naar vrienden die een oude boerderij gekocht hebben. Ik ga helpen  klussen behang enzo afhalen. Shadow gaat gezellig mee. Kan ze nog even lekker op de wei daar spelen en binnen helpen  "

 Geweldig van je, iedere hulp is dan altijd welkom, en zeker als shadow dan ook meehelpt.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Ik ben op de fiets naar de lokale groenteboer geweest,heb weer allemaal gezonde en niet dure dingen in huis voor een week.

Lekker weer gewoon doen.

 

Vigo ligt nu vrolijk in zijn mand op zijn botje te kauwen,die nylabone zorgt er wel voor dat zijn tanden schoon zijn.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Héhé, eindelijk terug internet.

 

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2018.

 

En nu alles bijlezen

 

pagina 19 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1920 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende forumvraag: Speurtuigje kiezen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^