Mijn puppenkind..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Lieve Vera je hebt een keus gemaakt uit liefde uit je hart. 

Zo te lezen was jullie kleine vriendje zeer geliefd 

pijn slijt maar herinneringen niet. 

Veel sterkte met het verlies 

honden page profiel DD

honden foto van D

" Iedereen hartelijk bedankt voor jullie lieve woorden, we zijn er gewoon ziek van geweest en ondertussen bijna 3 weken verder.Zo stom ook he we zijn bewust gegaan voor een kruising omdat die juist altijd zo sterk zijn..althans dat zegt men.Of we hebben erg veel pech gehad, of liever gezegd Charlie had pech.
Wat missen we onze kleine dappere vriendje.. "

Heel veel sterkte met het verlies. Ik had in geen paar jaar uitgebreid over ons laatste hondje gepraat toen ik het met een andere hondeneigenaar over vorige honden kreeg. Ik moest weer een traantje wegpinken op dat moment toen ik over haar vertelde.

Helaas is het een kwestie van geluk of het een 'goedgelukte' kruising is. Mijn moeder ging om die reden voor een kruising en heeft nu een hond met ernstige HD. Al had ze de hond wel gehaald bij een brøødfokker

Nogmaals sterkte!

honden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono

Heel veel sterkte Vera, zo jong nog! Hier naast 2 teckels ook een teckelmix van teckel/maltezer.... 

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Nog heel veel sterkte zo jong

honden page profiel LennekeLenneke

honden foto van Lenneke

"  Ik ben er gewoon down van, had van mezelf niet verwacht dat ik er zo beroerd van zou zijn.Maar ik ben liever zelf naar en ellendig dan hem te zien lijden, dat kon echt niet.

Dank je wel xx "

 Dan heb je erg van je lieverd gehouden. Dat heeft je schat vast gevoeld en heel fijn gevonden. Je hebt gedaan wat je kon. En nu heeft Charlie geen pijn meer. Deze dingen zijn geschenken van liefde. En je grvoelsreactie is daar ook een symbool van.

Veel sterkte..????

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Hallo Vera,

Wat erg, dat je zoiets is overkomen en nog pas 4 jaar. Maar je hebt de beste beslissing genomen. Dat is het grootste geluk, dat je mededier geen pijn hoeft te lijden. Ik heb het meegemaakt met mijn Tommy, 3 jaar, bull-terrier, huidziekte, en als ze zo lijden is de beslissing gemaakt. Heel veel sterkte.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Droevig afscheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^