hoe is het jullie honden vergaan tijdens de oudejaarsdag/ en nacht ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Namens mij ook nog allemaal de beste wensen voor 2010. Flos is voor de eerste keer in 16 jaar niet bang geweest. Hij heeft gisteren dus echt voordeel gehad bij zijn doofheid!! Andere jaren was het rampzalig. Morris was toch wel een beetje bang. Hij ging niet graag naar buiten. Gisterenavond hebben we beide in de auto geladen om in het buitengebied te gaan lopen, maar Morris vond er niet veel aan. Hij was blij dat hij weer richting de auto mocht. Om 0.00 uur hebben wij de TV hard gezet en heb ik met Morris gespeeld. Dat vond hij wel geweldig! Hij heeft er zo helemaal niets van gemerkt. Gelukkig maar. Ik heb 15 jaar met bange honden te maken gehad tijdens de jaarwisseling en dit jaar was het dus echt voor de eerste keer heeeeel rustig :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hoe is het jullie honden vergaan tijdens de oudejaarsdag/ en nacht ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel *Yvon*Yvon 3 doggies

honden foto van *Yvon

Iedereen een heel gelukkig Nieuwjaar !!

Candy heeft de hele avond op zolder gelegen,verstopt tussen dozen.
Faya kreeg de schrik te pakken toen er vroeg op de avond echt flinke knallen voor de deur afgingen.
Ze wis niet waar ze kruipen/springen moest.
Ze sprong een paar keer opschoot waarna we ze netjes eraf duwde.
Daarna bleef ze de hele avond redelijk rustig en aan onze benen geplakt. :-)

honden page profiel Betina van der ZandenBetina van der Zanden 3 doggies

honden foto van Betina van der Zanden

Voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar!! En hier was het zo dat Micky superbang is geweest (vandaag is tie er nog een beetje ziek van). Myla had het er niet echt op, was een beetje angstig en Rowan was heerlijk onverstoorbaar.

Groetjes Betina.

honden page profiel HILLHILL 3 doggies

honden foto van HILL

ALLE,AAL DE BESTE WENSEN VOOR 2010...hoop dat voor iedereen te gek was..hier om half tien nog eff ronde gedaan,,naja ronde? beau deed zn behoefte,s en reageerde niet echt op geknal..erra moest ik mee sleuren,,dus echt eerste gras sprietje snel plassen,en me terug trekken,,..boven verwachtingen,,op erra,s geblaf na..ging beau vuurwerk kijken,,hahahha en erra kwam af en toe ook eff kijken maar toch maar snel in de bench..ben om 1,30 stad in gegaan,,en kwam ook kacheltje dronken on 7 weer binnen haha(advocaat hik hahaha) toen weer met de honden,,..snel eruit,,en nu ook al net terug van wandeling..jaja weinig slaap..maar is schitterd weer..en avonds een bikkel ,,dan later ook hahhahha.

honden page profiel jaimejaime 3 doggies

honden foto van jaime

de beste wensen allemaal hier totaal geen problemen gehad, zelfs om half twaalf tot kwart voor 12 nog heerlijk buiten balletjes gegooit en getrapt met de honden ze waren veel te enthousiast op het spelen om op de knallen te reageren. Om 12 uur lagen ze heerlijk met een stuk nekspierbot in hun bench te kluiven

honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy 3 doggies

honden foto van Rhianne + Falkor & Joy

Als eerst de beste wensen voor iedereen!!!!!!:-D

Heel erg verschillend!
Falkor heb ik bij mijn vader gelaten. Dat vind Falkor helemaal niet erg en vind mijn vader& mijn 'stief'zusje ook leuk.
Joy is met ons meegegaan. Maar tijdens een laatste wandeling merkte ik al dat ze het heeel spannend vond:( Zij durfde niet eens meer onder een lantaarnpaal door te lopen. Terwijl zij daarvoor eigenlijk niet reageerde op vuurwerk.

En idd,hijgen,blaffen,onrustig rondlopen,in een hoekje kruipen. Hartstikke zielig, maar niet haar angst bevestigd. Dus volgend jaar weten wij al dat wij andere maatregelen moeten treffen voor Joy. Bach?DAPding?
Ook met Falkor erbij zou het niet beter zijn geweest, want ook op haar hondenvriendinnetjes en haar lievelingsbot/koekje deden haar niets.

Falkor heeft lekker rustig binnen gelegen. No Stresss!!

Liefs,

honden page profiel   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ * 3 doggies

honden foto van   * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *

Allereerst een hele gelukkige nieuwjaar van ons allemaal.
Hier is het eigenlijk vrij goed gegaan. Ik ben om middernacht wel met de puppys binnen gebleven en heb het TV wat luider gezet. We zijn gezellig samen beginnen spelen en het was voorbij voordat ze er erg in hadden ...

honden page profiel WietskeWietske 3 doggies

Een heel gelukkig nieuwjaar allemaal!

Hier ging het super! De mama van de puppies maalt helemaal niet om vuurwerk en andere knallen, de puppies {2, van 12 weken} hebben goed naar haar voorbeeld gekeken. Geen stress... Ben trots op mijn moedertje dat ze haar kids zo stabiel opvoedt!

honden page profiel Kimeta Kimeta 3 doggies

honden foto van Kimeta

Voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het voor iedereen maar een topjaar mag gaan worden!

Hier ging het een heel stuk beter dan voorgaande jaren, maar nog niet afdoende. Grote knallen waren een ramp, maar toch herstelde ze zich sneller dan anders. Toch een pluspuntje. Ook dat ze soms zelf voor het raam ff kwam meekijken, zolang de tv maar hard aanstond en alleen de flitsen zag, was het prima.

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

Voor iedereen de beste wensen!

Noppes heeft het super gedaan.
Ze was op de dag met me mee geweest naar de hondenspeeltuin en was best wel moe van al dat spelen met de andere honden.
Ze lag de hele avond lekker te maffen. Toen het echte knallen begon om 24.00 uur tilde ze alleen even haar kop op om daarna weer vrolijk verder te maffen!

honden page profiel dorine dorine 3 doggies

honden foto van dorine

De beste wensen!!!

Voor Kai was dit de eerste keer. Ik heb hem gisteren om 10 uur uitgelaten en toen kwam er net een rode pijl en een harde knal en dat zag hij. Toen begon hij heel hard te blaffen en wou hij snel naar huis rennen. Na een tijdje negeren tot hij klaar was met blaffen heb ik hem bij me geroepen en toen pas naar huis gelopen. Hij trok wel, maar goed hij had even schrik. Binnen tot 00.00 uur niks gemerkt en daarna gingen mijn ouders naar buiten en hoorde hij harde knallen enzo. Eerst ff zenuwachtig heen en weer lopen en na 5 minuten kwam hij naast mij zitten en heb ik gewoon mijn hand op zijn rug gelegd zonder aaien. Zo van ik ben bij je, je hoeft niet bang te zijn. Niks gezegd.

Na 5 minuten naast mij zitten is hij bij mijn voeten gaan slapen, dus met de hond is mij 100 procent meegevallen.

Bij de katten viel het dit jaar ook nog wel mee. De katten die het al eerder meegemaakt hadden deden dit jaar ook rustiger en de twee die het nog niet meegemaakt hadden, deden eerst ff angstig en deden toen weer normaal.

Dus veel beter dan voorgaande jaren, want onze herder was er echt benauwd voor.

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan 3 doggies

honden foto van De Mecheltjes clan

De allerbeste wensen allemaal en natuurlijk jullie hond(en), dat 2010 een gezellig, gezond, liefdevol en een gelukkig jaar voor ieder mag worden. Dat jullie wensen en dromen uit mogen komen in het nieuwe jaar.

Met respect voor elkaar en voor de dieren en natuur.


Mijn honden hebben nieuwjaarsnacht goed doorstaan, ze zijn alle 5 niet bang voor vuurwerk em kijken niet op of om.Sky vindt het zelfs heel interresant. Dus gelukkig geen last gehad van het vuurwerk.

Liefs,
Wilma

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! 3 doggies

honden foto van Dobber!!!

Jullie ook allemaal de beste wensen!!!!!

Bij Dobber ging het minder goed heb ik het idee. Vorig jaar was ze nog bang voor vuurwerk en kwam ze naar mij toe. En op de avond zelf ging alles goed, ze mocht in huis (wat ze anders nooit mag) en heeft lekker rustig voor de kachel gelegen. Maar dit jaar was ze niet bang meer, maar ze werd kwaad op het vuurwerk!!!! Grommend en blaffend op de knallen afrennen, jammeren/grommen als een vuurpijl omhoog ging etc. Toen ben ik even met haar gaan lopen (ze was niet bang dus vandaar) en dat ging redelijk. Wel trekken om naar de knallen toe te kunnen gaan en jammeren alsof ze vermoord werd, maar verder ging het goed.

De pups deden het super!!! Ze zijn nu 7 weken en reageren totaal niet op knallen! Ik heb ook goed de deuren open gehouden zodat ze zoveel mogelijk flitsen meemaakten (ze zitten in de garage dus geen kou voor ons met die open deuren;-D). Ook nog even met sterretjes (ik kan moeilijk een grote vuurpijl hiervoor gebruiken) boven hun hok laten zwaaien zodat ze daar ook even aan wennen. En net buiten nog even met Dobber sterretjes geoefend. Ze was helemaal gek, springen en janken zo graag wilde ze de sterretjes pakken. Gelukkig luistert ze goed naar 'NEE' en 'LOS' ;-).

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo 3 doggies

honden foto van Sanne & Bo

De beste wensen allemaal!

Hier alles helemaal perfect gegaan. Bo en de buurpup hebben door oud en nieuw heen gespeeld. Hoewel het binnen ook net leek of je in een oorlogsfilm zat, hebben ze er helemaal niet naar omgekeken!
Heel goed gegaan dus.. Gelukkig!

honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**

Heeeeee gelukkig nieuwjaar allemaal!!! xxx




Baco heeft het SUPER gedaan! Had het helemaal niet verwacht! Rond half12 waren ze hier met van die harde bommen bezig, toen dit gedaan was zijn we naar buiten gegaan, waren mensen overal nog wat pijlen aan't opsteken,... En wij een heeeeeeeell stuk ervan af natuurlijk blijven staan, Baco vond het zelf ook wel leuk denk ik zo, hij ging zitten en was lekker in de lucht aan't zien en met zn kopje aan't draaien :-D

honden page profiel lorenzolorenzo 3 doggies

honden foto van lorenzo

Ha,die van mij vinden het ook leuk om er naar te kijken.Alleen bij die gigantische harde knallen zag je ze wel eens schrikken.Maar geen angst of zo.

honden page profiel ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~ 3 doggies

honden foto van ~*~ Jessica & Koda (~Diesel) ~*~

Gelukkig nieuw jaar !

Hier ging het top !
Diesel was er helemaal niet bang voor !
mijn stoere vent. :-D

honden page profiel HILLHILL 3 doggies

honden foto van HILL

beau heeft wel heel erg leuk gehad hik hik

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

De beste wensen voor iedereen!!

Met Lola ging het redelijk goed, de knallen vond ze niet erg, maar het gesis van de vuurpijlen brachten haar er toe om de avond onder mijn bureau door te brengen. Ze wilde geen botje, dus toch wel stress gehad, maar ze heeft verder wel rustig gezeten.

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

wij hebben de mazzel dart we iets buiten het dorp wonen,skinny geeft er niets om gelukkig



gr liesbeth

honden page profiel senna de hond..senna de hond.. 3 doggies

honden foto van senna de hond..

heel goed hij heeft er niet echt op gereagreerd :-D
pff daar was ik blij mee !!
gr jorde en senna

honden page profiel senna de hond..senna de hond.. 3 doggies

honden foto van senna de hond..

heel goed hij heeft er niet echt op gereagreerd :-D
pff daar was ik blij mee !!
gr jorde en senna

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heb alles gelezen, en de meeste onder jullie, is het toch goed verlopen voor de honden, gelukkig het is voorbij, over een jaar zien we wel weer. :-D

honden page profiel ........goedgekeurde fokker 3 doggies

De beste wensen allemaal! P&P waren niet echt bang. Alleen bij het laatste rondje uitlaten om 14.00 was het hier nog behoorlijk lawaaig. Puzzle vond het eng en kroop over de grond. Ik denk door de flitsen. Eenmaal binnen trok ze zich niets meer aan van de knallen. Pim vond het allemaal spannend, maar echt bang was hij niet.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

de beste wensen voor iedereen voor 2010
dit was jazzy zijn 1e jaarwisseling en in feite reageerde hij niet zo heftig als ik gedacht had.ze warer hier al twee dagen van te voren bezig maar dan bleef hij staan keek er even naar en liep verder.en gisterenavond eigenlijk hetzelfde.alleen bij de echt harde knallen stond hij even op maar de rest heeft hij er in feite doorheen geslapen.daar was ik wel blij mee.hij vond al die kleurtjes wel leuk volgens mij. :-D


groetjes noor en een pootje van jazzy

honden page profiel Laika de huskyLaika de husky 3 doggies

honden foto van Laika de husky

met de oppas pups ging het wel miss 1 sprong door een glaze tafel gelukkig had ze niks met kaila ging het goed ze lag vooral te slapen

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

oef remco, dat is minder, gelukkig lees ik dat het goed is afgelopen.

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex 3 doggies

honden foto van Ralph, Bo en Dex

Iedereen de beste wensen voor 2010!

MEt Bo ging het heel erg goed, heeft samen met mijn schoonmoeder op de bank naarh et vuurwerk gekeken. Hij vondt het geweldig om te zien, al die kleuren enzo. Op gegeven moment werd hij iets onrustig maar goed toen waren ze voor en achter het huis met erg zwaar vuurwerk bezig dus dat is ook niet zo vreemd. Maar het ging hier super!

honden page profiel challengerchallenger 3 doggies

honden foto van challenger

voor iedereen een gelukkig nieuwjaar


Ook hier geen problemen,Gina wilde zelfs even naar buiten kijken vond het wel mooi

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

Iedereen van mij ook een gelukkig nieuwjaar
Hier is alles best goed verlopen
Wij zaten in almere
Taat lag gewoon te slapen met het vuurwerk
We wouden om half twee naar huis
Erwas geen vuurwerk meer het was stil
Maar niet in taat haar koppie we wouden naar de auto maar kregen haar nooit mee wat werkte ze tegen ze wou niet naar buiten
Wout zijn auto voor het huis gezet koffer deksel open
En wij het nog een keer geprobeert
Nou niet dus ze trok ons net zo hard weer naar binnen
Mijn broertje heeft taat toen opgetilt
Ja Ja bijna 40 kilo
Wat stribbelde ze jo
Maar mijn broertje kreeg het voor elkaar om haar in de koffer bak te krijgen
Hij zij wel nou die is veeeeel zwaarde dan lizzy
Lizzy is een boomer hondje van 5 maanden
Nou om weg te komen was het dus een hele toestand
Maar gelukkig doet ze vandaag weer normaal
En wil ze gewoon weer naar buiten
liefs joke

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hoe is het jullie honden vergaan tijdens de oudejaarsdag/ en nacht ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 4 123 4
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^