Wat doen jullie met al je gemaakte foto's van je viervoeters??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Hoi,

Afgelopen weekend is mijn pc helemaal geupdated en om mijn foto's ed niet kwijt te raken dacht ik ze even te branden O-) ....nou dat heb ik dus maar even snel gelaten. Foto's van 2008 kreeg ik met moeite nog wel op 2 cd's (en was maar van 6 maanden) maar die van 2009 heb ik maar niet eens meer gepoogd want alleen januari zou al 2 cd's geworden zijn...(m'n broer heeft dus alle foto's maar even, ahum, overgezet naar zijn pc)

Nu ben ik dus druk bezig mijn foto's uit te zoeken en waar mogelijk wat foto's eruit te halen maar kan ze zo moeilijk weggooien. Zit nu te denken om van 2008/2009 per maand de mooiste eruit te gaan halen en dan in een fotoboek af te drukken. Maar tijdens het opruimen vroeg ik me dus af wat andere met al hun foto's doen mogelijk dat ik er nog tips/leuke ideeen kan uithalen om mijn foto's binnen de perken te houden of iets mee te doen (al lukt dat voor nu wel even omdat mijn camera niet op en top functioneert en ik dus een nieuwe nodig heb).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat doen jullie met al je gemaakte foto's van je viervoeters??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel maaike maaike

honden foto van maaike

Ik zoek ook 1 keer per jaar uit wat er weg kan maar eerlijk gezegd kan ik niet veel weggooien ;-)
Wij hebben en externe back-up dus ik hoef niets te branden.

honden page profiel Rexxie en LeahRexxie en Leah

honden foto van Rexxie en Leah

Ik heb een externe harde schijf met daarop alle foto's, en dan nog een backup op de computer van mijn man. Verder laat ik de leukste foto's afdrukken, en plak ik nog heel ouderwets in een album.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

inderdaad maak een backup van je computer dan heb je altijd je fotoos nog als die crasht.

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

Ik zoek ze meestal wel uit, mislukte of minder mooie gaan weg rest bewaar ik. Ik ben aardig bewaarderig qua foto's dus heb er ook erg veel, heb een automatische backup die dagelijks een backup maakt dus hoef gelukkig niks met cd'tjes te doen. (tip: Kan je ze niet op DVD's zetten? Kan 6 keer zoveel op als op een CD)

Wij hebben een grote wissellijst in de kamer hangen waar we een collage van foto's van vrienden, familie en natuurlijk onze dieren in hebben zitten. Deze updaten we regelmatig, ook een fotoboek hebben we inmiddels van de foto's van Bo gemaakt. We hebben ook een digitale fotolijst waar veel foto's van Bo op staan. Ik ga binnenkort van een mooie foto van Bo een mozaïek maken met allemaal kleine foto's van hem.

Groet,
Ralph

honden page profiel ..

honden foto van .

Een externe harde schijf zou inderdaad niet verkeerd zijn want zou het echt zonde vinden om de foto's kwijt te raken. En laatst al een flink aantal laten afdrukken en die hangen nu allemaal in de gang dus loop altijd met een smile door de gang heen en ondertussen foto's te bekijken :-)

honden page profiel ..

honden foto van .

@Ralph,

Ja als ik zover ben dat ik kan branden gaat het inderdaad een dvd zijn want heb ook nog foto's van vakantie en werk die ik niet kwijt wil.

Ik ga ook nog maar even wachten met de aanschaf van een nieuwe camera tot ik dit hele "zooitje" heb opgeruimd anders weet ik het wel en kom ik er helemaal niet meer doorheen.

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

Trouwens (wel beetje off topic) Ik hoor dat vaak (werk in de ICT) dat als je PC 'crasht' dat men ervan uit gaat dat foto's e.d. ook direct weg zijn. 9 van 10 keer is dat niet het geval, het is vaak zo dat het besturingssysteem (windows) z'n werk niet meer doet en opnieuw geinstalleerd moet worden. Bij dat opnieuw installeren gaan juist de bestaande bestanden verloren. Iemand die beetje handig is met PC's kan foto's, documenten e.d. voor je veilig stellen voor je de PC weer opnieuw (laat) installeren.

Groet,

Ralph

honden page profiel RianneRianne

honden foto van Rianne

Ik heb een externe hardeschijf van 1tb dus daar kunnen heel wat foto's op

honden page profiel nicole de nnicole de n

honden foto van nicole de n

Mijn foto's staan op een aparte partitie en vriendje lief is pc-expert.
Heeft al veel foto's van gecrashte pc gered.
Dus als je pc ooit crasht , dan ben je je foto's niet kwijt hoor, gewoon met een laptop de pc hacken ( ahum , gewoon !!)
en dan kan je er alles nog van af halen.
Waarschijnlijk weten de meeste mensen niet hoe dit met , maar als je in je omgeving even rond vraagt dan iser meestal wel een pc-nerd die het kan of even een pb naar mij, dan kan mijn vriend het wel oplossen,

Maar een back-up , is natuurlijk beter, beter voorkomen dan gezezen
:-D

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Ik bewaar alles gewoon op slaan op een externe cd/dvd/usb stick etc weggooien kan altijd nog

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Hier staan ze verdeeld over mijn laptop, mijn moeders pc, een externe harde schijf en wat cd's en fotoboeken.
Alles wat op mijn laptop staat gooi ik ook op photobucket (de mooiste). Als ie crashed heb ik nog wat.

honden page profiel ..

honden foto van .

Ik heb echt nul komma nul verstand van pc's en laat alles over aan broers (die zit in de ict) dus mocht er iets gebeuren kan hij het vast wel maken maar toch heb ik ze liever veilig gesteld.

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

Tuurlijk is veilig gesteld erg belangrijk. Backup is in mijn ogen erg belangrijk. Maare we dwalen af van het topic :-)

Wellicht ook een idee:
http://www.all-incrystal.nl/ Een foto van je hond in kristal

of

http://www.lasergraphic.nl een foto van je hond laten graveren in een collier, sleutelhaner, e.d.

Groet,

Ralph

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat doen jullie met al je gemaakte foto's van je viervoeters??" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^