Petitie: zwaardere straf voor mensen die hond in de auto laten zitten met warm weer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"schapen die nu geschoren zijn.....? Is ook dierenleed. "

De schapen die hier bij de kinderboerderij staan hebben schaduw, maar die zijn sinds ze geschoren zijn toch echt een stuk actiever met die 26-30 graden hitte. Kan ook zijn dat je zonnebrand bedoelde bij niet geschoren schapen...

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

"
 
Ik heb deze sticker van de Sophia Vereeniging op de achterruit van mijn auto geplakt

 
https://www.sophia-vereeniging.nl/product/hittestikker/
  "

 Ik heb hem besteld de HitteSticker en ik heb ineens de Noodsticker ook besteld.

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

boete? wel nee de eigenaar zelf een uurtje in de auto laten zitten in de brandende zon. of het mag of niet gisteren heb ik een ruit in geslagen  eigenaar kwam een kwartier later , ik had het hondje uit de auto gehaald . vrouwtje was dolblij. ze zei dat ze er te laat aan dacht had het hondje net 3 dagen ,zal haar hopelijk nooit meer gebeuren. Hein.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" boete? wel nee de eigenaar zelf een uurtje in de auto laten zitten in de brandende zon. of het mag of niet gisteren heb ik een ruit in geslagen  eigenaar kwam een kwartier later , ik had het hondje uit de auto gehaald . vrouwtje was dolblij. ze zei dat ze er te laat aan dacht had het hondje net 3 dagen ,zal haar hopelijk nooit meer gebeuren. Hein. "

 Je bent een held.

Wat tof dat je dit gedaan hebt. 

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje

Held wel nee ieder weldenkend mens zou dit moeten doen,metdit weer laat ik ze niet eens op de scootmobiel zitten   was blij dat ik mijn wandel stok bij mij had,Hein.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Held wel nee ieder weldenkend mens zou dit moeten doen,metdit weer laat ik ze niet eens op de scootmobiel zitten   was blij dat ik mijn wandel stok bij mij had,Hein. "

 Jawel wel een held want er zijn er genoeg die zoiets laten gebeuren of het geeneens zien. Een held is toch diegene die actie durft te ondernemen mijns inziens. Je hebt een leven gered! 


Obi wil de hele tijd rondrennen in de tuin maar het is snikheet hier. Ik laat hem lekker binnen.. vanavond gaan we rustig een rondje maken.. Obi kan sowieso al slecht tegen hitte maar in zijn hoofd heeft hij altijd veel te veel plannen en wil veel te veel.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Nieuw: Dual Doggie Duo Rollijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^