hondenschool Leuven

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Ik vernam dat er een nieuwe hondenschool komt in leuven (Kesse-lo). Weet iemand hier iets van?

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Ik weet er niets van, maar ik volg even 

Anoniem (Gast)

t

Anoniem (Gast)

ik vernam dit van een vriendin die korfbalt. Zij hadden hun korfbalvelden in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Maar zij verhuizen deze maand naar de oude hockeyvelden in de K. Albertlaan. Op het terrein in de Zavelstraat zou dan een hondenschool komen. Ze wist niet of het een nieuwe hondenschool is of een bestaande hondenschool die naar daar verhuist. Omdat wij volgend jaar terug een hond willen en zelf in Kessel-Lo wonen, zou dit wel handig zijn. Nu is de dichtste hondenschool vanuit Kessel-Lo, denk ik , ofwel Pavlov of Hondenunief.

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

" ik vernam dit van een vriendin die korfbalt. Zij hadden hun korfbalvelden in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Maar zij verhuizen deze maand naar de oude hockeyvelden in de K. Albertlaan. Op het terrein in de Zavelstraat zou dan een hondenschool komen. Ze wist niet of het een nieuwe hondenschool is of een bestaande hondenschool die naar daar verhuist. Omdat wij volgend jaar terug een hond willen en zelf in Kessel-Lo wonen, zou dit wel handig zijn. Nu is de dichtste hondenschool vanuit Kessel-Lo, denk ik , ofwel Pavlov of Hondenunief. "

 Dat zou wel handig zijn als daar een hondenschool komt. Voor mij zou dat ook niet zo ver zijn 

 

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Dubbel

Anoniem (Gast)

Ik heb vernomen van die vriendin dat het over 'Het hondenunief' gaat die nu in Wijgmaal langs de vaart zitten. Op hun website staat hierover nog niets, dus ik weet niet of het voor heel binnenkort is.

honden page profiel SyntaraSyntara

honden foto van Syntara

Goed om te weten. Dankjewel! 

Volgende forumvraag: Centraal steptopic?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^