Oakes, mijn nieuwe galgo-kruising

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

" Ha, nog een lid voor de puntsnuiten-brigade.

 

Ik zie er ook geen Mastin in, die zijn toch groter/breder? "

 



Ja, behoorlijk groot en breed, maar daar zit volgens mij ook nog variatie in. Ik ken het ras niet echt. Maar wat ik op foto's zie haal ik het er niet uit bij Oakes, behalve bij zijn oren misschien. Hij is natuurlijk ook een stukje breder dan een volle galgo, maar nou ook niet enorm breed.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

" Nou, oakes is écht wel de rustigste, in zoverre ik dat kan beoordelen achteraf hè.

Hij was ook de meest stabiele en bereikbare van stel. ( loslopen ging ook echt supergoed idd, voor een koekje of brokje stonden ze binnen no time weer bij me, keurig op hun kontje wachtend op lekkers. Behalve als ze besloten achter de koeien aan te gaan, oepssssss)

Zijn broer Martijn ( nu tinus) heeft inmiddels ook al een tijdje zijn gouden mandje gevonden gelukkig. Enkel tequila zit nog in een opvanggezin van greyhounds in nood Nederland. Ook een geweldig beestje met energie voor 10 <img class=" /> .

Ik weet nog niet zo goed hoe ik hier plaatjes kan plakken, zodra ik dat heb uitgevogeld zal ik eens wat foto's plaatsen van het trio, tijdens de wandelingen in geleen. ( druk als ze waren,ik mis ze wel hoor .)

 

 Groetjes laura ( deel ook mijn huisje met drie langneuzen trouwens, hoe kan het ook anders, haha) "

 



Hier is hij er wel al een keer vandoor gegaan, maar vlak voor hij over de duintop verdween schrok hij kennelijk toch en is hij terug gekomen. En vorige week vond hij het een goed idee om in volle vaart op een rottweiler ver weg af te rennen. Rottweilers vinden dat over het algemeen niet heel grappig. Dat heeft Oakes nu ook geleerd. O-) Gelukkig bleef het bij wat waarschuwen.

Als je een account aanmaakt kan je op je profielpagina foto's uploaden. Als je vervolgens je geüploade foto open klikt, dan klik je er daarna met je rechter muisknop op. Helemaal onderaan in het rijtje selecteer je dan 'eigenschappen'. In dat menu kopieer je het adres (URL). Als je een reactie aan het schrijven bent op het forum klik je boven het vak waarin je aan het typen bent op het blokje 'Img'. Daarna plak je het adres dat je net hebt gekopieerd. Vervolgens klik je weer op het blokje 'Img*' en als je je reactie dan plaatst verschijnt de foto.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Cavoodle
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^