Meer plassen na inspuiting staart voor een Cold Tail

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TaycoTayco

honden foto van Tayco

Hallo, mijn hond Tayco heeft last van een Cold Tail. Ben naar de dierenarts gegaan en hij heeft een inspuiting met ontstekingsremmer gekregen in zijn staart. De rest van de dag plaste hij wel veel en deze nacht heeft hij in huis geplast. Zou dit aan de inspuiting kunnen liggen? Heeft dit nog iemand gehad bij zijn/haar hond? Ik wou het eerst hier ff vragen om eventueel niet onnodig terug de dierenarts te contacteren.

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Ligt aan wat er ingespoten is. Oha wordt er pijnstilling gegeven, maar er zijn dierenartsen die prednison of dexamethason geven. Die laatste 2 hebben vermeerderd drinken en dus ook plassen tot gevolg. Was fijn geweest als je dierenarts dat gemeld had.

 

honden page profiel TaycoTayco

honden foto van Tayco

Heb geen idee welk middel hij ingespoten heeft. Het had idd wel goed geweest moest hij iets gezegd hebben (normaal doet hij dat) want dacht deze nacht eerst al dat er iets mis was, maar toen dacht ik aan de inspuiting.

Volgende forumvraag: Profiel foto
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^