Sportdagen/verenigingen voor staffords/pitbulls

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KhyraKhyra

honden foto van Khyra

Hallo allemaal, 

 

Ik ben sinds een paar maanden trotse eigenaar van mijn eerste hond, een prachtige Stafford (kruising?). Aangezien ik haar als herplaatser uit het asiel heb, heb ik ook verder geen idee van voorouders of iets dergelijks. Ik vind dat ze karaktereigenschappen van zowel de Amstaff als de apbt heeft, maar ja wie zal het zeggen? Over de blauwe kleur (blue brindle) ik zou hier nooit een pup van aanschaffen ivm de huidproblemen door de pigment vermindering maar een herplaatser vind ik geen probleem.

 

Nou ben ik met haar heel actief en zeer veel aan het sporten, we doen bijvoorbeeld skeeleren, fietsen, flirtpole, balletje gooien bij mn vader heb ik ook nog een springpole in de tuin. (dit kan bij mij zelf niet omdat ik in een apartement woon zonder tuin). Maar ik weet dat er speciale sportdagen/verenigingen zijn voor far jump, high jump, tug a war etcetera. Ik denk dat khyra het hier echt heel goed zou doen want man, man, man wat heeft die hond een drive en kracht. Nu ben ik benieuwd: zijn er clubs/dagen in de omgeving van breda waar ook stamboomloze honden welkom zijn? Of bestaan deze niet en is het alleen voor raszuivere hondjes? Ik zou dit persoonlijk erg jammer vinden.

 

Groetjeees!

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

Ik ben even heel lui...: http://staffordforum.nl/viewtopic.php?f=45&t=82782

 

Ik ben niet zo heel actief meer, dus weet niet zo goed waar en wanneer er nog getraind word.

 

Stamboom of niet boeit bij sporten niet zo, veelal heb je en open klasse, waar je zo aan kan mee doen, overigens is dat veelal wel de lastigste klasse.... Voor shows is een ander verhaal en is dacht ik alleen staffordtimes een mogelijkheid voor boomloze.

honden page profiel Noa&SjenkNoa&Sjenk

honden foto van Noa&Sjenk

honden page profiel KhyraKhyra

honden foto van Khyra

" Ik ben even heel lui...: http://staffordforum.nl/viewtopic.php?f=45&t=82782
 
Ik ben niet zo heel actief meer, dus weet niet zo goed waar en wanneer er nog getraind word.
 
Stamboom of niet boeit bij sporten niet zo, veelal heb je en open klasse, waar je zo aan kan mee doen, overigens is dat veelal wel de lastigste klasse.... Voor shows is een ander verhaal en is dacht ik alleen staffordtimes een mogelijkheid voor boomloze. "

 Ahh das fijn, bedankt. 

Ja, shows lopen oid heb ik momenteel nog niet zo veel interesse in, geef ik niet veel om. Gewoon lekker sporten. Misschien met mijn volgende hond die ik zeker als pup ga kopen met stamboom, heb het eigenlijk na veel onderzoek toch niet zo op stafford kruisingen dit is toevallig goed uitgepakt en is een herplaatser dus bevorderd slechte fok niet. Zou dan ook niet voor de amstaf gaan eerder voor een sbt of apbt

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Mick

"  Ahh das fijn, bedankt. 
Ja, shows lopen oid heb ik momenteel nog niet zo veel interesse in, geef ik niet veel om. Gewoon lekker sporten. Misschien met mijn volgende hond die ik zeker als pup ga kopen met stamboom, heb het eigenlijk na veel onderzoek toch niet zo op stafford kruisingen dit is toevallig goed uitgepakt en is een herplaatser dus bevorderd slechte fok niet. Zou dan ook niet voor de amstaf gaan eerder voor een sbt of apbt "

 

als zoiets je aanspreekt:

 

Kan je altijd even aankloppen!! Dit zijn atletische sbt's, sport hondjes in hart en nieren!

honden page profiel KhyraKhyra

honden foto van Khyra

"  
als zoiets je aanspreekt:



 
Kan je altijd even aankloppen!! Dit zijn atletische sbt's, sport hondjes in hart en nieren! "

 Ja zo iets spreekt mij zeker aan ;), prachtige honden op de foto's! Duurt alleen nog wel heeeel lang voor er een nieuwe hond komt. Heb mn handen al vol aan 1 zo'n druktemaker in huis

Volgende forumvraag: Agility
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^