Help, pup doet raar!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

PuppyFloyd (Gast)

hoihoi, wij hebben een 12 weken oude yorkshire terrier pup en sinds 9 weken is hij bij ons. Het ging de eerste weken heel goed maar hij heeft afgelopen vrijdag zijn 12-weken inenting gehad en sindsdien eet en drinkt hij weinig en poept en plast hij ook amper. Hij speelt wel veel maar ligt ook veel op de grond of op de bank. Hij heeft verder geen koorts. wat kan dit zijn?

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Geen idee maar ik weet wel dat ik gauw de dierenarts zou bellen.. je weet het nooit met die kleintjes. Ze zijn nogal kwetsbaar.

PuppyFloyd (Gast)

Hij was vrijdag bij de dierenarts en toen is hij helemaal nagekeken en was er niks aan de hand, helemaal gezond. Ik vraag me af of het kan komen door de inenting?

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Hey leuk zeg , nog een yorkje op forum 

 

Ik denk de inenting + de warmte......

zolang hij geen diaree heeft en niet overgeeft kan je het nog wel aanzien , 

neem zijn koorts regelmatig even, je kan morgen  de DA bellen ook en raad vragen en dan gelijk zeggen hoeveel zijn temperatuur is.

 

zorg vooral dat hij genoeg fris water heeft nu deze dagen!

PuppyFloyd (Gast)

nee, hij heeft geen diarree. Hij heeft gisteravond om half11 voor het laatst gepoept maar dit zag er wel normaal uit. Hij heeft ook niet overgegeven en ik meet zijn temperatuur regelmatig maar deze is normaal.

Vind het altijd zo zielig als hij alleen maar op de grond ligt en niet wil eten. Heel af en toe eet hij een paar brokjes uit mijn hand maar dat is het.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Binnen een paar dagen na de enting moet je hond weer opgeknapt zijn, is dat niet het geval, dierenarts.....van een enting kunnen ze een paar dagen goed hangerig zijn, en de warmte speelt daar ook een rol bij.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ja dat kan zeker een reaktie op de inenting zijn

 

ik zou als je het niet vertrouwd toch de dierenarts even bellen voor overleg

PuppyFloyd (Gast)

vind het vooral zo vervelend dat hij weinig eet en drinkt en daardoor waarschijnlijk ook amper poept en plast

Volgende forumvraag: Milo gestoken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^