Hondenbrokken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Weet iemand wat goede brokken zijn voor een pup? Shih tzu. Mijn pup heeft altijd brokken gehad van profine. Beviel goed, vorige week een nieuwe zak gekocht, zag in 1 keer dat het andere brokken waren en dat de prijs behoorlijk omhoog was gegaan. De medewerker van de dierenwinkel gaf aan dat de brokken veranderd waren. De pup lust de brokken echt niet. Ze heeft erge honger en dan wilt ze de brokken eten maar spuugt ze zo weer uit. Ze heeft vandaag nog geen 10 gram aan brokken gegeten van de 75. Brokken van de buren (canex) eet ze zo de hele bak van leeg. Ze had echt honger.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Even kijken op www.voerwijzer.com  onder het kopje brokken. Daar staan verschillende soorten goede brokken. 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik geef dan niet de puppy variant,  maar ik voer Moh nu renske super premium brok. Na vers geprobeerd te hebben en heel aantal andere brokken bevalt dit me nu erg goed. Deze brok is te koop bij de pets place en ook bij een dierenvoordeelshop (maar ik weet niet of elke stad deze winkel heeft, maar de prijs is dat lager en ze verkopen geen dieren dus ik ga daar altijd heen ). Bij de pets place hier ligt er meestal maar1 zak, maar ze kunnen de gewenste zak voor je bestellen.

 

Voordeel bij het kopen van een winkel is dat je geen rekening hoeft te houden met bezorg tijden enzo. Dit speelde ook een grote rol in mijn zoektocht naar een goede brok voor Moh. Ze vind het heerlijk en heeft eindelijk normale ontlasting. Wat ik ook fijn vind is dat er verschillende smaken zijn dus zo kan ik qua smaken een beetje variëren.

 

Hier de link naar een puppy brok. 

http://webwinkel.renske.com/puppy-verse-kip-met-lam-2-kg.html

Volgende forumvraag: Waterijsjes / Zoetstoffen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^