jongste reu erg schrikkerig opeens.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Mijn reu van 4 jaar oud is sinds 1 week erg schrikkerig en kruipt in elkaar.Het is gekomen toen het mooie weer begon,en hij zijn haar er weer af kreeg.

Als ik langs hem loop schrikt hij al soms,en ik heb het idee dat hij ergens gigantisch van geschrokken is,maar weet niet waarvan.Hij verliest mij geen seconde uit het oog en volgt mij overal.

Ben hartstikke gek met ze en wil graag dat hij hier uitkomt.

honden page profiel KeesKees 1 doggies

honden foto van Kees

Hoe kreeg hij zijn haar er af? Bij een trimster?

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Ik doe dat altijd zelf,en is er veel haar vanaf gekomen,hij vind het niet altijd even leuk maar ik doe dat met alle geduld vd wereld.na die tijd krijgt hij altijd een koekje.Deze week midden in de nacht kropen ze mijn man aan toen hij beneden kwam,en deden het nog een keer toen ik s`nachts eruit kwam.Dit gebeurd sinds mijn oudste hond april jl is ingeslapen,hij was hun vertrouweling en steun en toeverlaat.

honden page profiel KeesKees 1 doggies

honden foto van Kees

Ja, ik las t net in een ander topic. Hij zal zijn maatje missen. En hij voelt natuurlijk t verdriet in huis.

 

 

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Ik denk dat het er wel mee te maken heeft,hij is weer zo sloom kijkt verdrietig uit zijn oogjes en vind het erg naar dat ik weer aan het werk ga.Ik maak me wel wat zorgen omdat hij altijd zo blij en enthousiast is.Hij klit erg aan mij,en piept onder aan de trap als ik even boven ben,is dan heel gauw boven.

Arme schat ik heb met hem te doen,wil graag dat hij weer goed in zijn vel zit.

honden page profiel KeesKees 1 doggies

honden foto van Kees

Honden rouwen net als wij. Daar is op zich niks mis mee. Eet hij wel goed?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 2 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Ik kende een bouvier die, als hij getrimd was, zich angstig en happerig reageerde. Hapte zelf naar haar zus. Na een laar dagen trok het weer bij. Gebeurde elke keer weer.

 

Jullie honden missen hun maatje, de situatie is voor hun anders. Waarschijnlijk was hij hun rots in de branding, nu moeten ze het zelf zien te redden.

Mooi dat hij bij jullie steun zoekt en je andere hond?

Geef hem die steun er zal wel weer een nieuw evenwicht komen.

Het kan dat door het trimmen hij net even meer van slag is.

honden foto van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego

Ik vind het zo aandoenelijk om hem zo te zien,het vrouwtje komt weer een beetje in balans,maar het lijkt of hij zijn draai nog niet kan vinden zonder zijn maatje.Vincent laat een grote leegte achter en ik vang ze zo goed als mogelijk op.Hij eet wel goed,maar duurt wat langer als anders. Zij steunden echt op vincent omdat hij een echte roedelleider was.Het lijkt of hij er meer last van heeft dan het vrouwtje die in het begin helemaal vd kaart was.

Volgende forumvraag: Loops? Zorgen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^