Herder met vreemd gedrag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Ik zal mee duimen

honden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono

Ook hier wordt mee geduimd, hou je ons op de hoogte?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Bedankt iedereen voor jullie ondersteunende woorden. Het gaat een stuk beter met hem gelukkig, toch blijf ik wel bezorgd. Ik ga na het weekend toch even terug naar de DA, toch even bloedprikken en eventueel scan maken als het nodig is, hij laat zich heel moeilijk onderzoeken dus dit wordt nog een hele klus. Ik ga me nu ook allerlei dingen verbeelden omdat je natuurlijk op internet gaat zoeken, dus voor geruststelling moet dit even gebeuren. 
 
Hij is vrolijk en opgewekt en zoekt weer een plekje om te liggen in plaats van door huis heen te dwalen, hij slaapt ook weer goed, en drukt zijn kop niet meer in de bank. Toch lijkt erop dat hij nog steeds een beetje de weg kwijt is, zeker als ik na een rondje lopen weer voor mijn huis sta weet hij niet helemaal waar hij heen moet. Ook vermijd hij mijn aandacht. Zeker nog een bezoekje aan de DA waard.  
 
Natuurlijk bereid ik me voor op het ergste, maar misschien valt het allemaal wel mee.
 
Ik houd jullie op de hoogte.
  "

 Hij heeft pijnstillers, de oorzaak zit er waarschijnlijk nog.

Zou idd zeker bloed prikken en verder onderzoek.

 Je wilt de oorzaak gewoon weten.

 

Fijn dat je ons op de hoogte houd en sterkte!

honden page profiel aya-ayaaya-aya

honden foto van aya-aya

hopelijk kom je snel meer te weten ... enkel dementie geeft geen aanleiding tot dit alles denk ik 

zoals Suzanne hij heeft pijnstillers, de oorzaak zit er waarschijnlijk nog. misschien ook de hersenvliesontsteking en dat dan misschien de ontstekingsremmers ook wel helpen ? 

toch zeer fijn om te horen dat het zoveel beter gaat ... ik denk wel echt dat jullie mogelijk door het oogje van een naald gekropen zijn ... maar denk ook dat nog opvolging nodig is ...

"Toch lijkt erop dat hij nog steeds een beetje de weg kwijt is, zeker als ik na een rondje lopen weer voor mijn huis sta weet hij niet helemaal waar hij heen moet."

-> ik zou ook in het oog houden dat je hond niet op sommige momenten plots begint te schuimbekken, dat is een teken dat ze elliptische aanvallen heeft 

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Van pijn stillers kunnen ze ook behoorlijk in de war raken, wij met z'n allen kunnen het niet zien, we zijn ook geen dokters, we kunnen alleen maar raden.

Dus laat je niet gek maken door enge verhalen, pas als je weet wat er echt aan de hand is kan je daar op focussen.

Sterkte!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Allergieën en IBD
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^