Groente en fruit voor de hond!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel **

honden foto van *

" Hier krijgt Puk ook fruit en groente, vrijwel alles (behalve de verboden fruit en groente). Het is maar net wat we in huis hebben. Ze krijgt het alleen niet op vaste momenten. 
*****  
Ik wist dat de pitjes giftig waren daarom hadden we al pitloze druiven en haalde ik de kern er nog eens uit. Maar zelfs dat schijnt niet goed te zijn, al kan niemand me uitleggen waarom. 
 
Puk is echt gek op fruit maar echt elke keer als ze het krijgt doet ze met de eerste hap 'moeilijk'. Die spuugt ze meerdere keren uit maar blijft hem aflikken voor de lekkere smaak. Het lijkt alsof ze elke keer weer aan de structuur van het fruit moet wennen maar de smaak heerlijk vind. Zodra ze de eerste hap op heeft vraagt ze om meer en eet dit gewoon normaal op. Al geven we elke dag hetzelfde fruit dan blijft ze dit elke dag weer doen. Herkent iemand dit??  "

 

Hoi hoi honden page profiel Denies & PukDenies & Puk

 

Maar je kan hier dus in detail redenen van bijna elke fruit en groente welke zogenaamd giftig is lezen enz..enz.. ==> KLIK HIER !

honden page profiel Binky & BenjiBinky & Benji

honden foto van Binky & Benji

Binky krijgt af en toe komkommer, banaan, sperzieboon, bloemkool, peer, appel, druif, paprika..

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

als we hier straks niet oppassen eet Jenna het aardbeienveld leeg, ze is er dol op

 

ik geef haar gewoon hetzelfde fruit en groente als ik zelf die dag eet, we delen, verder als ik macaroni eet krijgt ze daar ook wat van, of linzen, of rijst met groenten en kruiden, verse en gedroogd etc. Gewoon wat ik voor mezelf kook daar krijgt zij ook een deel van.

 

Ze krijgt ook af en toe een ongekookt eitje.

 

Verder geen zuivel, ik heb dat zelf grotendeels uit het menu geschrapt, vandaar...

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Yara met een lekker meloenijsje

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: niet drinken van water
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^