Onderzoek naar het omhelzen van een hond.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel katelijnekatelijne 3 doggies

honden foto van katelijne

Indy kan alles hebben,je kunt ermee doen wat je maar wil.Hij komt zelf vragen naar knuffels.En is soms een vreselijk likkebeest,helemaal gewassen zijn we dan.Soms wilt hij rust,dan gaan z'n oogjes rollen zoals een klein kind dat z'n moeder een beetje zotjes vind.

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Diesel is ook een grote knuffelbeer, vind alles best.
Ons aflebberen doet hij nooit, zou ik ook niet willen.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

" Inderdaad likken honden elkaar vaak als affectie. Toch als ik op de grond in kleermakerszit ga zitten, komen ze hier op schoot zitten en slaan ze hun pootjes om mijn nek en hun kopje op mijn schouder. Ik noem dat knuffelen. Maar goed, zo heeft een ieder een ander idee over knuffelen. "

 Hier dus net zo Bulleke! Geweldig toch!? Alleen wachten die van mij niet totdat ik op de grond zit maar nemen ze het ervan zodra ze de kans zien. Is maar goed dat ik krullen heb (die toch al precies doen waar ze zelf zin in hebben) anders liep ik voor Jan.... Doedel. .. iedere dag met al dat gevrot in mijn nek.

 

Voor de gematigde versie duiken ze hier trouwens onder mijn arm in met hun hoofd. En dan tel ik het buik of 'kont' kriebelen waarom gevraagd wordt niet eens  mee.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

hier wordt ook wat afgekust. Als ik soxhtends wakker wordt laat die zichzelf op mijn arm vallen en dan zo om dat hij met alle pootjes in de lucht ligt vind ik toch ook wel knuffelen eigenlijk

honden page profiel kimberleykimberley 3 doggies

honden foto van kimberley

Mijn honden komen veel en vaak aandacht halen. Knuffelen ... Ze accepteren het zonder problemen.. heb twee jonge kids. Gebeurt niet vaak maar ze 'tolereren'het en daar gaat het om. Leer m'n kids dat ze de honden met rust moeten laten en alleen mogen aaien als de honden naar hun toe komen maar het blijven kids. Gelukkig zijn  de honden altijd erg braaf en pikken ze een hoop van de kinderen. Nu doen mijn kids wel zachtjes hoor dat scheelt. En ik ben er altijd bij.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

Ik heb mijn nichtjes en neefjes geleerd dat ze Binky niet van bovenaf mogen aaien, maar op hun knietjes moeten gaan zitten om hem te aaien. En als hij niet wil, niet achter hem aan te gaan. Een keer is het gebeurd dat m'n jongste nichtje van zes hem toch bij zijn voorpoten vastgreep, naar zich toetrok en hem stevig vastpakte als knuffel. Binky gromde en durft nu niet meer in haar buurt te komen als ik niet bij haar op de grond zit. 

 

Thuis in het gezin duwt hij zijn kop onder je hand, wrijft zich helemaal tegen je aan, komt 's ochtends op je borst liggen en zucht dan tevreden als je hem aait. Maar twee armen om hem heen, vindt hij eng. Dan loopt hij direct weg. Ook niet zo gek, want het is maar een iel ding voor twee grote mensenarmen.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Verschillend gedrag per persoon
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^