Territorio de Zaguates, meer dan 900 honden!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  Ja, poep, honden met wellicht giardia, wormen, andere parasieten. Een bron van besmetting.
Of zouden ze alle honden ontwormd, ontvlooit, geënt hebben??
 
Hoe komen ze aan de financieën?  "

Giften, toeristen.... het echtpaar werkt voor de honden, de kosten zijn 20.000 dollar per maand, het voer krijgen ze gratis van een groot bedrijf, er zijn wat grote bedrijven die geld geven, en ja ze bezoeken ook dierenartsen die ook meewerken aan het project.

Ze zijn nu bezig met een groot dak bouwen, dat is nog maar voor de helft af, daar zoeken ze nu weer een bedrijf voor.

ze sponsoren voor bedrijven, die hebben daar geld voor over, want er komen best veel toeristen.

 

 

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Wow, wat veel honden!

In Nederland heb je Dierenthuis waar ook heel veel honden bijelkaar lopen, groot en klein en ja dat gaat ook goed! Helaas kon ik zelf niet mee toen het asiel waar ik vrijwilligster ben ging kijken daar, er is namelijk ook een asielhond heengegaan die niet meer plaatsbaar was, dus die moest bezocht worden. Het gaat daar super met hem :)

honden page profiel RiaRia 3 doggies

honden foto van Ria

http://www.actiezwerfhonden.nl/projecten/shkd/het-bos-asiel 


Semi-open bos-asiel als een alternatief voor het huidige Shelter Concept:

SHKD bos-asiel is ook een goed voorbeeld van wat een open bos-asiel zou moeten zijn. In principe is SHKD tegen schuilplaatsen gemaakt van kennels die niets anders zijn dan de dood kampen voor dieren. Maar tijdens de uitvoering van N&R, kunnen sommige dieren niet worden vrijgelaten terug in hun grondgebied als gevolg van verschillende redenen, zoals menselijke oppositie of dat die straten gevaarlijk zijn voor gehandicapte dieren, enz. Het houden van deze dieren in de half open opvangcentra, zoals de SHKD bos-asiel doet, is goedkoper en gezonder dan een kennel type onderdak. Het is zuiniger omdat er minder behoefte is aan periodieke reiniging in vergelijking met het type schuilplaatsen kennel, en het is gezonder omdat er minder kans is op besmettelijke ziekten. Het is ook een gelukkiger leven voor dieren die voldoende ruimte hebben om vrij rond te lopen en te verbergen van elkaar wanneer ze dat nodig te hebben.

http://www.animalcareprojects.nl/asielen/shkd-bosasiel-istanbul/

honden page profiel FayFay 3 doggies

honden foto van Fay

Op basis van een filmpje kan ik niet oordelen of die honden wel eens ruzie hebben, uiteraard is het natuurlijk geen beste reclame om een stel honden vechtend op internet te plaatsen, maar het zal af en toe best wel gebeuren. Als je bepaalde programma's ook ziet, zie je een stabiele groep, ik noem geen namen, maar die heb ik ook al eens met z'n allen op de vuist zien gaan, een vreemde hond erbij en alles ging knokken.

Bij deze komen ook zwerfhonden erbij, uiteraard is er meer vluchtruimte, maar waar groepen zijn, is wel eens ruzie, en ruzie is niet altijd slecht dan weten we weer even wat we aan elkaar hebben.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Op basis van een filmpje kan ik niet oordelen of die honden wel eens ruzie hebben, uiteraard is het natuurlijk geen beste reclame om een stel honden vechtend op internet te plaatsen, maar het zal af en toe best wel gebeuren. Als je bepaalde programma's ook ziet, zie je een stabiele groep, ik noem geen namen, maar die heb ik ook al eens met z'n allen op de vuist zien gaan, een vreemde hond erbij en alles ging knokken.

Bij deze komen ook zwerfhonden erbij, uiteraard is er meer vluchtruimte, maar waar groepen zijn, is wel eens ruzie, en ruzie is niet altijd slecht dan weten we weer even wat we aan elkaar hebben. "

 Toeristenfilmpjes genoeg om te kijken, ik ben al 2 dagen filmpjes aan het kijken, ik zie ze niet, die hondengevechten, nu zeg jij dat mooi, er zal heus wel eens een opstootje zijn, honden zijn niet heilig of zo...

honden page profiel FayFay 3 doggies

honden foto van Fay

"  Toeristenfilmpjes genoeg om te kijken, ik ben al 2 dagen filmpjes aan het kijken, ik zie ze niet, die hondengevechten, nu zeg jij dat mooi, er zal heus wel eens een opstootje zijn, honden zijn niet heilig of zo... "

 




Tja vaak is het kort maar krachtig, ik heb hier een groepje katten en normaal hebben ze nooit geen ruzie en van de week kreeg de een ook een flinke lel om zijn oren van de ander even hoop geblaas en 4 minuten later lagen ze elkaars oor weer uit te likken. Denk dat het daar net zo gaat, even kort en duidelijk en daarna gewoon weer verder met dagelijkse leven.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Jaimy en Puck in het bos
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^