Brok en vers vlees

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ZwienyZwieny

"  de wideplain gaat voor veel goed. Omdat paard door de meeste honden goed word verdragen (maar dan kan t nog zo zijn dat de zoete aardappel minder valt misschien) Ik duim mee voor je. Voor Sadi niks anders meer.
En een voordeel de wideplain is samen met 2 andere varienten de enige met echt kleine brokjes. Dus ook geschikt voor kleinere honden.
 
Sadi is dan wel groot maar kauwt deze kleinere brok ook supergoed. Waar ze grotere brok vaak zo doorslikte.  "

 Misschien is deze wideplain ook een goede brok voor mijn hondje. Hij heeft nu Acana sinds gisteren, maar kijkt de brok niet aan... laat het toch maar staan want als hij honger gaat krijgen moet hij wel eten. Het is ook afwachten wat zijn ontlasting op deze brok gaat doen. Maar wel ontzettend jammer dat hij niet gelijk heeft van YEAH nieuwe brok lekker hahaha

Ik zal eens gaan kijken naar Wideplain, hoop dat deze ook kleine verpakkingen verkopen. Dank voor de tip in ieder geval. 

honden page profiel ZwienyZwieny

" Oei dat weet ik zo niet meer welke andere 2 dat waren.
 edit: op deze site als je een variant kuest staat er onderaan een foto van de brokjes met indicatie lijntjes erbij.
http://www.wolfsblutpetfood.nl/ "

 Waar bestel jij je brok? Want de site die je hier vermeld zou ik niet zo gauw 1,2,3 bestellen.... Heb daar niet zo'n goede ervaring mee (ander merk brok) Hij heeft nl. verschillende sites. 

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

"  Waar bestel jij je brok? Want de site die je hier vermeld zou ik niet zo gauw 1,2,3 bestellen.... Heb daar niet zo'n goede ervaring mee (ander merk brok) Hij heeft nl. verschillende sites.  "

 Ik bestel via food4pets.be

 

Ligt qua prijs iets duurder d.w.z. (hij Is goedkoper te vinden) maar ik heb 1 keer via een goedkopere  besteld en had ik met 2 weken de zak brok nog niet. Food4pets.be heeft altijd nog op voorraad gehad. 

En op een werkdag voor 15.00 besteld is volgende werkdag geleverd. (meestal via dpd op door de weekse dagen)

En goede service ook van de webshop.  Snelle reactie erg prettig  vind ik.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Brokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^