Gezocht: honden demonstratie in Enter

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DemiDemi

Hallo allemaal,

Op 28-03-2016 (2e Paasdag) houd ik samen met een aantal klasgenoten een evenement in Enter. Wij willen hier een klein marktje houden met een aantal leuke dier-demonstraties erbij, omdat wij Dierverzorging studeren. Het organiseren van de markt is voor ons een examenonderdeel.

Is er een hondenbaasje in de omgeving van Enter die iets met zijn/haar hond kan (hondenfrisbee, schapendrijven, etc., etc.) en dit wel zou willen laten zien voor publiek?

Groetjes van Demi

honden page profiel thebarkingstarsthebarkingstars

honden foto van thebarkingstars

Dit lijkt me heel leuk! Misschien kan ik even met Snuf doggydance, agility of dogfrisbee doen. Maar de vraag is... Waar is het? En hoe laat?

honden page profiel DemiDemi

Ik heb je een privé berichtje gestuurd!

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

Sorry enter is net echt ff te ver.

 

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

" Hallo allemaal,Op 28-03-2016 (2e Paasdag) houd ik samen met een aantal klasgenoten een evenement in Enter. Wij willen hier een klein marktje houden met een aantal leuke dier-demonstraties erbij, omdat wij Dierverzorging studeren. Het organiseren van de markt is voor ons een examenonderdeel.Is er een hondenbaasje in de omgeving van Enter die iets met zijn/haar hond kan (hondenfrisbee, schapendrijven, etc., etc.) en dit wel zou willen laten zien voor publiek?Groetjes van Demi "

Voor wat betreft een demo schapendrijven, kijk anders eens op de hp van de border collie club Nederland.http://www.bordercollieclubnederland.nl/?centra

Is vast iemand te vinden in die regio.

Hou er wel rekening mee dat men dat wellicht niet helemaal gratis wil doen, zeker niet als iemand met een trailer en eigen schapen plus materiaal moet gaan rijden. 

Veel succes en plezier alvast, het idee is erg leuk!

 

honden page profiel DemiDemi

Bedankt voor de tip Jacqueline, ik heb meteen even gekeken en toch nog wat dingen gezien die redelijk te doen zouden zijn qua afstand. Ik ga er meteen contact mee opnemen! Ik denk inderdaad niet dat zo iemand het gratis wil doen, tegen een kleine vergoeding kunnen we het misschien/hopelijk nog wel regelen

Jan (Gast)

wij wonen in Enter;)

Jan

neem maar contact op ( reddingshonden)

[email protected]

 

Volgende forumvraag: 2 cursussen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^