In afwachting van een nieuwe huisgenoot --> update p3

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Leuk om te zien hoe jouw eigen(eerste ) hond zo kalm blijft,Ariana gerust stelt.
En zij wil hem wel benaderen/bij hem liggen,maar durft nog niet zo goed.
Dat gaan dikke vrienden worden

honden page profiel RobertRobert 3 doggies

honden foto van Robert

Superleuk om te zien

honden page profiel CethinCethin

Zojuist met Ariana en Tintin naar de dierenarts geweest. Tintin voor een gebitscheck, was helemaal in orde en Ariana voor een uitgebreide check. Ariana is 100% gezond bevonden, ze is nog vol op aan het wisselen, vacht zag er goed uit, entingen waren helemaal in orde en hartje klonk ook goed. Ze is nu 11 kg, dierenarts verwachtte dat ze uiteindelijk tussen de 20 en 25 kg zal worden. Dat vind ik persoonlijk een mooie maat  

honden page profiel Marijn en OllieMarijn en Ollie 2 doggies

honden foto van Marijn en Ollie

" Zojuist met Ariana en Tintin naar de dierenarts geweest. Tintin voor een gebitscheck, was helemaal in orde en Ariana voor een uitgebreide check. Ariana is 100% gezond bevonden, ze is nog vol op aan het wisselen, vacht zag er goed uit, entingen waren helemaal in orde en hartje klonk ook goed. Ze is nu 11 kg, dierenarts verwachtte dat ze uiteindelijk tussen de 20 en 25 kg zal worden. Dat vind ik persoonlijk een mooie maat   "

 

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 2 doggies

honden foto van Laura & Tara

Fijn om te horen!

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

" Leuk om te zien hoe jouw eigen(eerste ) hond zo kalm blijft,Ariana gerust stelt. En zij wil hem wel benaderen/bij hem liggen,maar durft nog niet zo goed.Dat gaan dikke vrienden worden "

Idd. Heel mooi om zien.

En ook door de medische controle

 

honden page profiel Nadine Nadine 2 doggies

honden foto van Nadine

Fyn heel mooi

honden page profiel CethinCethin

Het gaat goed met de dames. Gister is mijn andere pleeghondje Berta naar haar nieuwe huisje gegaan. Nina krijgt vrijdag bezoek en gaat dan waarschijnlijk gelijk mee op proefweek. Dan wordt het rustig hier in huis. 

Ariana en Nina doen het super goed. Ze beginnen zich behoorlijk thuis te voelen. Liggen lekker rustig, beginnen wat te spelen en zijn o zo blij als je beneden komt 's ochtends. Ariana heeft al uitgevonden hoe ze de pedaalemmer opent met het groenafval er in.. Oeps, dat belooft wat. Nina is echt een schat, heel aanhankelijk en speels. Ariana komt ook steeds vaker even bij me zitten en is altijd vrolijk. Ben helemaal blij met haar. 

Het lopen aan de riem gaat boven verwachting goed. Zaterdag, zondag en begin van maandag moest ik ze naar het grasveldje tillen, zo bang waren ze. Maar, met heel veel geduld, stapje voor stapje, kunnen we nu zelfs al voorbij het grasveldje lopen. Trots op ze. 

Hieronder nog wat foto's. 

Nina

Nina en Tintin

Ariana

Ariana

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor 3 doggies

honden foto van Anne-Marije & Noor

Prachtige hondjes!

honden page profiel Nadine Nadine 2 doggies

honden foto van Nadine

Mooie hondjes

honden page profiel ElianeEliane

Mooie foto's.

Vooral die ene van Nina zo d'er hoofdje dat spreekt boekdelen. Zo lief

honden page profiel SilvySilvy

honden foto van Silvy

Ik volg! Wat een ontzettend knappe hondjes zeg
Ben verliefd op ariana

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Wat een mooie hondjes !!!! En ik vind het super dat ze nu bij jou mogen zijn.


Veel plezier gewenst !!!!

honden page profiel Tanja, Tommie&NikkiTanja, Tommie&Nikki

honden foto van Tanja, Tommie&Nikki

He wat leuk ik volg, mijn 2e hondje is n.l. ook zaterdagavond aangekomen in Nederland vanuit Roemenië, volgens mij zijn het reisgenoten. St. Ceuta?

Wat een schatten ook, snap je verliefdheid helemaal. Ik hoop dat Nina vandaag haar match ook mag ontmoeten en een gouden mandje vindt!

Super dat je ook gastgezin bent! Ook fijn dat alles goed was bij de dierenarts, wij gaan vandaag. Tommie moest nog voor controle en dan neem ik Nikki (Roemeense hondje, eerst Jada) gelijk mee voor een check. 

Groetjes Tanja

 

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Hoe is het met de hondjes

honden page profiel CethinCethin

" He wat leuk ik volg, mijn 2e hondje is n.l. ook zaterdagavond aangekomen in Nederland vanuit Roemenië, volgens mij zijn het reisgenoten. St. Ceuta?
Wat een schatten ook, snap je verliefdheid helemaal. Ik hoop dat Nina vandaag haar match ook mag ontmoeten en een gouden mandje vindt!
Super dat je ook gastgezin bent! Ook fijn dat alles goed was bij de dierenarts, wij gaan vandaag. Tommie moest nog voor controle en dan neem ik Nikki (Roemeense hondje, eerst Jada) gelijk mee voor een check. 
Groetjes Tanja
  "

Sorry voor de late reactie :) Ik heb geen idee of reisgenootjes zijn geweest, de mijne kwamen met 4Paws Express. Misschien zegt dat je wat? :) Nina heeft intussen haar baasjes gevonden, daar was al interesse voor voordat ze in NL was. Ze heeft een geweldig plekje. We zijn bij haar op bezoek geweest nadat ze een week bij haar nieuwe baasjes was, zo ontzettend leuk om te zien hoe ze mij en mijn hondjes nog echt herkende :D 

honden page profiel CethinCethin

" Hoe is het met de hondjes "

 Het gaat heel goed met de hondjes! Nina, het hondje dat tegelijkertijd aankwam met Ariana, heeft inmiddels een plekje. Ariana heeft hier helemaal haar thuis gevonden. Ze begint steeds beter te luisteren naar haar roepnaam 'Yana'. Het is een geweldig, enthousiast hondje. Soms wat ondeugend maar dat hoort er natuurlijk bij. Ze weegt nu ongeveer 12 kg en is nu ca 6 maanden oud. De 20 kg gaat ze dus denk ik niet halen. Ze heeft al veel tanden gewisseld, ik heb ze bijna allemaal gevonden. Nu alleen haar kiezen nog denk ik. Ook haar vacht begint te veranderen, van dof, pluizig maar zacht puppyvachtje naar en wat volwassen vachtje die nu gelukkig ook wat begint te glimmen. Ook krijgt ze wat langere haren bij haar billen, ze krijgt dus echt een broekje :) Die lange haren komen dus wel goed. 

Ariana is gevonden met 3 andere zusjes. 1 van haar zusjes is geplaatst ergens in Limburg. De twee andere zusjes zijn momenteel in opvang bij mij sinds een week. Super leuk om ze te kunnen herenigen. Ze zijn weer de dikste maatjes. De twee zusjes gaan wonen bij kennissen van mij, daar gaan ze morgen naar toe verhuizen. 

Hieronder nog wat foto's en een filmpje; 

 

honden page profiel CethinCethin

Hier het filmpje; 

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Wat leuk dat ze Yana het zo goed maakt en dat Nina is geplaatst.

 

En nu heb je Yana's prachtige zusjes in huis Ik vind ze erg mooi qua uitstraling,vond ik al op de eerdere foto's.

 

Tin tin heeft het er maar druk mee,al die meiden in huis die allemaal zijn aandacht willen

Gelukkig is hij lief en kalm en weet hij ze ook kwijt te raken als ze té dicht op zijn snuit zitten (loopt hij gewoon even onder de tafel)

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Allemaal prachtige hondjes!

honden page profiel Tanja, Tommie&NikkiTanja, Tommie&Nikki

honden foto van Tanja, Tommie&Nikki

" Sorry voor de late reactie :-) Ik heb geen idee of reisgenootjes zijn geweest, de mijne kwamen met 4Paws Express. Misschien zegt dat je wat? :-) Nina heeft intussen haar baasjes gevonden, daar was al interesse voor voordat ze in NL was. Ze heeft een geweldig plekje. We zijn bij haar op bezoek geweest nadat ze een week bij haar nieuwe baasjes was, zo ontzettend leuk om te zien hoe ze mij en mijn hondjes nog echt herkende :-D  "

 Eh..hier ook een late reactie   Ja 4Paws is zij volgens mij ook mee gekomen, dit is een goed vervoersbedrijf heb ik begrepen die meerdere malen stopt om ze uit te laten en te voeren. Super dat Nina ook een huisje heeft gevonden! 

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Mooie hondjes

honden page profiel RobertRobert

honden foto van Robert

Superfilmpje

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky†

honden foto van Baasje van Spaiky†

Leuk filmpje! 

honden page profiel CethinCethin

Al heel lang geleden dat ik op hondenpage geweest ben maar ik vind het toch leuk om even te laten zien hoe Ariana, nu Yana, is uitgegroeid. Ze is inmiddels zo'n 17 kg en we hebben de nodige medische obstakels overwonnen (patella luxatie, hechtingen in baarmoeder die onoplosbaar bleken en dus gingen ontsteken) maar inmiddels loopt ze er kwiek bij. Echter blijft ze wel altijd wat schraal en eet niet altijd even goed maar dat wordt steeds beter. 

Ze heeft een super fijn karakter, wel erg onzeker soms maar ook dat gaat soms ineens met sprongen voor uit en dat is super om te zien. Bijgevoegd wat foto's van een fotoshoot van 2 maanden geleden. 

 

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

" Al heel lang geleden dat ik op hondenpage geweest ben maar ik vind het toch leuk om even te laten zien hoe Ariana, nu Yana, is uitgegroeid. Ze is inmiddels zo'n 17 kg en we hebben de nodige medische obstakels overwonnen (patella luxatie, hechtingen in baarmoeder die onoplosbaar bleken en dus gingen ontsteken) maar inmiddels loopt ze er kwiek bij. Echter blijft ze wel altijd wat schraal en eet niet altijd even goed maar dat wordt steeds beter. Ze heeft een super fijn karakter, wel erg onzeker soms maar ook dat gaat soms ineens met sprongen voor uit en dat is super om te zien. Bijgevoegd wat foto's van een fotoshoot van 2 maanden geleden. 
  "

 Wat mooi foto 's leuk om zien 

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Leuke update Cethin!!

 

Knap meisje is ze geworden én gebleven.

Jammer van haar PL en verkeerde hechtingsmateriaal.

Gelukkig dan ook weer van herstelt.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: hond uit griekenland
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^