Niet op de deken!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" Twink heeft de eerste jaren in z'n bench geslapen, totdat ik een zware periode had, toen sliep hij bij mij op bed. Maar sinds een jaartje slaapt hij weer in de woonkamer. Is voor hem rustiger en voor mij ook. 
Naast het bed staat ook een mandje waar hij soms in komt slapen. 
 
Ik vind het gezellig, een hondje in bed, maar man man man wat kan een chihuahua een hoop ruimte innemen XD "

Simba en Nala doen het heel bescheiden.

Maar ook hier slapen ze ook bij ons in bed.

honden page profiel Ursula <3 VascoUrsula <3 Vasco 3 doggies

honden foto van Ursula <3 Vasco

Voel me wel beetje eenzaam dat ik dit probleem niet heb. Mijn hond wil niet op de bank en op bed. Dus mijn dekentjes zijn altijd mijn dekentjes. Maar gelukkig wil mijn kat wel onder de deken voor 5 seconden en dan rent hij weg.

 

Maar meneer heeft wel veel fleece dekentjes, zodat ik ze rustig kan wassen. En nog een paar heb voor de snuffelmat waar ik ooit aan wil beginnen.

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

Ik ben vooral heel blij als ik koude voeten heb die maar niet warm willen worden en dan Sadi bij mijn voeten gaat liggen  (op de voeten ligfen doet ze ook wel, maar dat is niet zo handig)

honden page profiel NymeriaNymeria 3 doggies

honden foto van Nymeria

Haha , zo herkenbaar! Didi heeft het bank dekentje hier ook geclaimd

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van team border lolly

" Zeeeeeeer herkenbaar!!!
Hier gaan we nog een stapje verder. Blue (Deense dog) komt dan op een plekje op de bank tussen mij en mijn man staan met de blik: ik kan hier precies niet echt tussen?! En dan blijft hij daar dwaas zijn en met 2 poten op die plek, net zo lang tot mijn man zegt: och ja, hij is toch zo dwaas en hij snapt het niet, ik zal maar opschuiven!
En zo heeft onze 'dwaze' hond, die het denk ik, heeeeeel goed snapt, weer zijn lievelingsplekje op de bank, namelijk tussen de twee baasjes, haha. "

 Ohhhh dit is net monza. ..

Ik zet hier me kont neer. Het past niet... en zit voor iedereen niet lekker meer.

Ahhh nou kom maar klein stukje...

Gelukkig heb ik dan geen dog...

 

 

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Hier ook geen eigen dekens hoor, de jongens daarentegen........maar niet om onder te liggen hoor gewoon er op. Als ze het fris of koud hebben kruipen ze gewoon op schoot of op zijn minst zo dicht mogelijk tegen je aan, in je als het zou kunnen......en ik vind het heerlijk met mijn contactliggers vd bovenste plank.

 

Als ik hier bij wijze van spreken een theedoek uitsla staan ze al in de rij om erop te gaan liggen......is er ooit ingeslopen met 'plaats' aanleren en nog erger geworden toen ze ook op de bank mochten vermits er 1 van 'hun' dekens op lag.....

 

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

" Neuh, helemaaaaaal niet herkenbaar
Dekentjes, kussentjes, hemelbed, ben overal voor gezwicht (zoooo gezellig).
Maar er was 1 heel grote fluffy bankhangdeken, die was voor mij!
Van mijn schone dochter gekregen.
En die deel ik ook sinds van de week "

 Ja das echt karakter tonen 

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

" Voel me wel beetje eenzaam dat ik dit probleem niet heb. Mijn hond wil niet op de bank en op bed. Dus mijn dekentjes zijn altijd mijn dekentjes. Maar gelukkig wil mijn kat wel onder de deken voor 5 seconden en dan rent hij weg.
 
Maar meneer heeft wel veel fleece dekentjes, zodat ik ze rustig kan wassen. En nog een paar heb voor de snuffelmat waar ik ooit aan wil beginnen. "

 Hier ook zo'n kat. Maar wel heel wat langer dan 5 seconden. EN..... ik krijg elke keer weer gratis acupunctuur in m'n blote billen van d'er vlijmscherpe nagels .

Moet bijna verkeersborden en stoplichten gaan zetten. Niemand ziet die kat liggen onder het deken en al de zwaar gewichten zouden er zo over lopen 

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

Was het maar herkenbaar! Lijkt me heerlijk me hondje lekker bij me op de bank.. maarja aangezien ik nog thuis woon heb ik te mak3n met regels..

Ze mag niet op de bank of naar boven.. (bij me in bedje) 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

"  Ja das echt karakter tonen  "

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

@ Hilde: Ja, Pienie is de kleinste maar neemt de meeste ruimte in, moet naast mijn hoofd, pootjes in mijn rug 's nachts en als ik mijn hoofd optil pikt ze mijn kussen ook nog.

Lexi en Mara liggen netjes aan het voeteneind.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Hahaha ja Twinko is dus ook zo. Die moet precies liggen waar ik lig en als ik opschuif wil hij ook daar liggen. En zo ben ik de hele nacht aan t schuiven totdat ik op t randje van t bed lig en hij de overige 1,5 meter in beslag neemt. 

En als er iemand blijft slapen moet Twink altijd in t midden en liggen we allebei op een randje de volgende ochtend. 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Wij duwen 's nachts steevast met z'n vieren mijn trouwsel naar het randje hahaha.

En toen Vera er nog was, sliep ze ook bij mij op bed. En die was groot. Maar toen was ik alleen, dus dat paste prima in dat grote hemelbed.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

oja hier ook.zodra ik me installeer op de bank,met een dekentje,komen die koppies te voorschijn.nou vooruit dan maar.einde verhaal lig ik in de hondenmand O-)

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

" Als je hier bij mij zou op bezoek komen, dan zie je geen dekens.
Nee want de honden liggen er op languit op verspreid 
Er steken er ook in de wasmachine en er liggen er proper gewassen, netjes op geplooid in de kast. Want ze hebben hier een groot zwak voor fleece dekens 
 
En zoals Blue van Cindy & Co naar hun staat te staren, zo sta ik dan voor mijn zetel. Mezelf afvragend waar ik nog tussen pas. Als ik dan toch eens het geluk heb om als eerste in de zetel (jullie zeggen bank) te belanden. Mezelf eens lekker languit wil laten onderuit zakken, ben ik eigenlijk al iets te laat want dan staat Sky m'n cane corso ook al klaar om het zichzelf comfortabel te maken. Om dan net heel galant een edel achterwerk van meer dan 40kg op mijn hoofd te voelen neerdalen 
Of ik lig gesandwiched tussen 2 of 3 die dan mee op mijn dekentje liggen en is het onmogelijk om bevrijd en recht te geraken zonder hulp van buitenaf  "

 O ja, het sandwich-moment ken ik ook maar al te goed! Hier dan 70 kg aan de ene kant en 25 kg aan de andere kant, en dan moet ik mijn benen nog open leggen zodat er nog eentje van 10 kg tussen kan en Babe die andere 10 kg legt zich gewoon op mij! Fijn als je dan wat te drinken wil! Hahaha! Weer een reden om aan manlief te vragen om mij te bedienen, haha.

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

"  O ja, het sandwich-moment ken ik ook maar al te goed! Hier dan 70 kg aan de ene kant en 25 kg aan de andere kant, en dan moet ik mijn benen nog open leggen zodat er nog eentje van 10 kg tussen kan en Babe die andere 10 kg legt zich gewoon op mij! Fijn als je dan wat te drinken wil! Hahaha! Weer een reden om aan manlief te vragen om mij te bedienen, haha. "

 Whahahaha

Ok voor als je wat te drinken wil, dat kan je dan nog vragen.

Maar als je moet gaan plassen, eer dat je dan bevrijd bent 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

"  Whahahaha
Ok voor als je wat te drinken wil, dat kan je dan nog vragen.
Maar als je moet gaan plassen, eer dat je dan bevrijd bent  "

 Haha, wat herkenbaar allemaal

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Ik ben zo vriendelijk van voor de dieren zoveel mogelijk katoen te gebruiken. Fleecedekentjes not. Enkel voor mezelf één. En ja daar ligt Charlie soms wel tegenaan maar dat valt mee.

 

Eén kat komt op bed (privilege omdat de andere kat stout kan zijn tegen haar en we haar dus wat in bescherming moeten nemen). Het vervelende is dat ze olifantengedrag vertoont. Ze springt op de vensterbank en dan booing op het bed alsof ze 100kg weegt. Als ze me vannacht geen 5x wakker gemaakt heeft met vanalles dan weet ik het niet. Ik ga haar weg doen denk ik. Iemand een kat hebben? Grapje.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

Daya pikt trouwens ook graag mijn plek op de bank in. 

 

Dit gaat als volgt:

Plek op de bank is bezet, want daar zit ik.

 

Nu kan ze 2 dingen doen; zich achter mijn rug wurmen en ieder kwartier mij een stukje verder van de bank af duwen of ze gaat drinken waarna ik haar bek moet poetsen (want anders zwembad in huis) en loopt, terwijl ik de handdoek haal, heel snel naar mijn plek (normaal wacht ze tot ik haar bek droog gemaakt heb). 

Dan ga ik meestal maar aan de grote tafel zitten, alleen, hahaha!

 

Als ik het (lief) vraag, gaat ze wel hoor (even voor de duidelijkheid). 

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

...Het vervelende is dat ze olifantengedrag vertoont...

 Hahaha die benaming ga ik onthouden! XD

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Hier trouwens ook een plekjes inpikker op de bank, maar een tijdje geleden ben ik per ongeluk bovenop Twink gaan zitten! Zwarte bank, zwart hondje, donkere avond... geen goede combi. Daar is hij zo van geschrokken dat hij nu maakt dat ie weg komt wanneer hij mijn dikke derrière ziet naderen. 

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

" Hier trouwens ook een plekjes inpikker op de bank, maar een tijdje geleden ben ik per ongeluk bovenop Twink gaan zitten! Zwarte bank, zwart hondje, donkere avond... geen goede combi. Daar is hij zo van geschrokken dat hij nu maakt dat ie weg komt wanneer hij mijn dikke derrière ziet naderen.  "

 Je hebt gewoon heel duidelijke lichaamstaal gesproken 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik was altijd raar met mijn honden, zei men.

Tot ik op HP kwam hahaha!

Okay, ik ben wel raar, maar ik ben niet meer de enige

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

" Ik was altijd raar met mijn honden, zei men.
Tot ik op HP kwam hahaha!
Okay, ik ben wel raar, maar ik ben niet meer de enige "

 Laat ons met z'n allen samen gezellig raar zijn 

honden page profiel marijke bmarijke b 3 doggies

honden foto van marijke b

absoluut herkenbaar ;-)

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

"  Laat ons met z'n allen samen gezellig raar zijn  "

Ja helemaal mee eens

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Samen raar zijn is leuk

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

" Ik was altijd raar met mijn honden, zei men.
Tot ik op HP kwam hahaha!
Okay, ik ben wel raar, maar ik ben niet meer de enige "

 Beter raar dan saai 

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co 3 doggies

honden foto van Cindy & Co

"  Whahahaha
Ok voor als je wat te drinken wil, dat kan je dan nog vragen.
Maar als je moet gaan plassen, eer dat je dan bevrijd bent  "

 Heb al vaak tegen mijn man gezegd dat ik een bedpan nodig heb :)

Hoewel ik die ook niet onder de deken zou krijgen zonder slag of stoot!

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Hahaha Cindy, er hangt hier in de keuken een antieke bedpan

Weer iets opgelost!

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Het duurde even...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^