Am. Bully vasthouden en schudden, kan iemand me helpen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Goedemorgen,

Heb er alleen geen verstand van of ervaring mee vandaar mijn vraag. De enige "ervaring" wat ik heb zijn twee staffords en een pitbull van een vriendin en deze waren enorm lievegoedzakken. Alleen andere honden vonden ze niet zo leuk.

 

sorry alvast voor het misschien lange verhaal maar ik moet het goed uitleggen. Het is wel bekend hier dat ik met Willem en Wammes vaak naar een wei ga waar andere honden uit de buurt ook komen. De ene keer zijn er 4 honden, een andere keer 15/20 en het gaat goed met elkaar. Groot en klein, geen gedoe. Natuurlijk letten de meeste baasjes goed op.

 

sinds een half jaar is er een Amerikaanse bully bijgekomen. Lieve hond en vriendje van mijn Wammes. Ze spelen veel samen. Maar de laatste tijd.....ik weet niet of ik het nog wel leuk vind en of Wammes het nog leuk vindt.

Nu is het zo dat de Bully Wammes bij zijn halsband pakt en deze vasthoudt en aan gaat sjorren. Hij laat niet los. Baasje zegt, het is de halsband, geen zorgen! Oké...zijn hond, hij zal het weten. (Even vertellen, dit is zijn eerste hond) Ik merk alleen dat hij steeds langer vasthoudt en de laatste keer ging hij schudden. Nu heb ik altijd geleerd dat schudden bij honden doodmaken betekent? Wammes maaktveel knuffels dood en ook stronken gras met wortels. 

 

Dus....ik vind dat niet zo fijn. Vandaar dat ik tot vier keer vroeg of hij even ertussen wilde gaan. Zijn hond, hij moet corrigeren. Maar omdat hij met zijn rug ernaar toe stond en door bleef kletsen ben ik er zelf tussen gegaan. Heb ze alleen gescheiden. Hierna pakte hij een goldenteefje bij de halsband, draaide de halsband een keer rond zodat het teefje zowat stikte en begon opnieuw keihard te schudden. Het baasje van deze golden vroeg ook tot drie keer toe.....wil je even je hond van mijn hond halen. Nee....kletsen en oren dicht en met de rug naartoe blijven staan.

 

Ik dus zijn hond roepen en toen kwam de baas ineens in beweging. Laat mij dat nu zelf doen ja! Oeps......ja, maar je luistert niet en let niet op. Baas:" hij doet ook niks wat verkeerd is,zeur toch niet zo!" 

Oke... Ik zeg "zeur toch niet zo?" Doe ff normaal ja! Heb mijn honden gepakt en ben de wei uitgegaan. De vrouw met het goldenteefje is meegegaan en we zijn ergens anders gaan wandelen. 

 

De Bully is volgens mij nu een maand of 10 en pubert. Logisch, dat doet iedere hond. Wat zijn baas allemaal oké vindt moet hij zelf weten, maar als het mijn honden aangaat maak ik dat uit. Ik wil gewoon niet dat mijn hond half gewurgd wordt en er dan ook nog mee geschudt wordt. 

 

Nu weet ik dat ze een baby krijgen en hij druk is met thuis oefenen dat de hond 2 meter bij de box vandaan moet blijven, ook bij de kinderwagen, kinderkamer, etc etc..alles wat maar iets met de baby te maken heeft. Of dat goed is? Geen idee hoor, zoals ik al zeg...ik weet niet veel over dit ras. 

 

Wat ik wel weet is dat een pitbull kan vasthouden en niet meer loslaat. Of dat geldt voor de staffords en Bullys weet ik niet. Ik vind het een rotgezicht als hij zo gaat hangen en schudden. Ook vind ik het rot dat de baas niks doet vooral omdat de hond aan het puberen is. 

 

Kan iemand me het een en ander uitleggen of dit gedrag kan? Wammes had vorige week een scheur in zijn oor en in zijn wang omdat hij naast alleen de halsband (wat zijn baas zegt) ook aan oren en wangen gaat trekken en schudden. Willem heeft m al eens gecorrigeerd. Willem vindt de hond absoluut niet leuk en wil niet met hem spelen. Maar goed, heeft de baas gelijk en stelt het niks voor? 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik vind niet dat die baas gelijk heeft.

Maar, jij weet dat die hond aan de halsband gaat hangen, dan had ik de halsband afgedaan zodra je het veld op komt lopen. Scheelt alweer wat frustratie aan jou kant en je kan dan ook zien of die hond nog steeds hetzelfde gedrag laat zien.

 

Ik had het niet geaccepteerd, zowel van hond als van baas. Mijn hond was niet meer bij hem in de buurt gekomen.  

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Ik vind niet dat die baas gelijk heeft.
Maar, jij weet dat die hond aan de halsband gaat hangen, dan had ik de halsband afgedaan zodra je het veld op komt lopen. Scheelt alweer wat frustratie aan jou kant en je kan dan ook zien of die hond nog steeds hetzelfde gedrag laat zien.
 
Ik had het niet geaccepteerd, zowel van hond als van baas. Mijn hond was niet meer bij hem in de buurt gekomen.   "

 Ik laat de halsband om omdat Wammes ook nog pubert en ik hem soms even vast moet pakken. Daarnaast, de Bully pakt ook een oor of wang. Dus als ik dan de halsband afdoe (had ik zelf wel aan gedacht hoor) dan pakt ie sowieso een oor of wang.

Voorlopig ga ik indd weg als hij de wei in komt. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Verstandig inderdaad om hem.even te ontwijken. Misschien verliest ie over een paar maand zn wilde haren wel en gaat het spelen een stuk leuker.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Nee ik zou dit niet ok vinden als ik de eigenaar van de pup was, en hem dit gedrag niet toestaan. Jammer dat hij het normaal vindt en niet voor rede vatbaar is. Het lijkt erop of de AB erg opgewonden is daar op dat veld en zo afreageert. Ik vraag me af wat er gebeurd als hij een hond treft die dit niet pikt. Bij Lola had hij zoiets echt niet moeten proberen bijvoorbeeld.

 

En of dat gedoe met ver van de box blijven zo n goed idee is, vraag ik me ook af, mij lijkt het het best om gewoon ontspannen te blijven.

 

Wat ik zou doen is dus ook weg gaan als de persoon met zijn hond het veld op komt.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Nou dat is het dus ook. Het is echt een lieve hond hoor, maar indd enorm opgewonden en kan soms doorslaan. Ik heb nu een keer meegemaakt dat de baas hem aan de lijn deed omdat hij zelf toen ook zag dat de AB erg stuiterde.

 

Als een hond pubert, wat Wammes dus ook nog doet lijn ik sneller aan. Spelen is helemaal oké, maar stuiteren niet. 

 

En het is echt niet dat ik hier iets van zeg omdat het een AB is. Als het een collie of chihuahua of wat dan ook had ik er ook iets van gezegd. 

Ook al vindt de baas het prima dat de ABzo doet, ik vind het niet prima dat hij dat bij mijn honden doet. Daarnaast weet ik dus werkelijk waar niet of dit zoals de baas aangeeft, normaal gedrag is.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Persoonlijk vind ik het niet zo belangrijk wat andere baasjes vinden. Ik ken hun niet en weet niet in hoeverre ze kundig zijn. En dan nog.

Het gaat om jóuw hond.

En de halsband vast blijven houden én gaan schudden zou ik te ver gaan vinden en ik zou het contact verbreken. Mijn hond aan de lijn en desnoods weggaan.

Zeker zou ik het andere baasje er wel op wijzen dat dit ongewenst gedrag is; een kleine hond zou hij immers ermee kunnen doden.

Maar je kunt alleen verantwoordelijk zijn voor je eigen hond. En als dat betekent dat je deze bully  moet gaan ontwijken( totdat hij manieren heeft geleerd), dan moet dat maar.....

wiebel (Gast)

Hallo ook ik ken die persoon met zijn Am Bully....vorige week was hij in de wei samen met nog andere honden en onze honden.....Nu escaleerde het ook tussen zijn hond en een pitbull....en mijn hond kwam erbij en bemoeide zich er ook mee......die Am bul had ook zijn strot vast en bleef vasthouden...toen Wobbel erbij kwam en mee deed hij zij dat Wobbel was begonnen en dat hij zijn hond niks deed...en mijn hond dominant is nu is die hond in zijn oor gebeten en hebben ze de rekening bij mij gedeponeerd ik wil dit best betalen mits het correct is......maar inderdaad die bully bleef in de hals schudden en moest de baas ertussen komen om hem los te maken...

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Nou, dat lijkt mij een "disaster waiting to happen". Of het nou gewoon in zijn karakter zit, of dat het een uiting is van stress... dit specifieke exemplaar zit op een weg richting escalatie. Of hij nou de verkeerde hond treft en het echt knokken wordt, of andere honden door zijn gedrag schade berokkent, of een goedsul er genoeg van heeft en hem afsnauwt en deze hond dit niet pikt...


Ik zou mijn hond niet meer bij deze hond laten.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Hallo ook ik ken die persoon met zijn Am Bully....vorige week was hij in de wei samen met nog andere honden en onze honden.....Nu escaleerde het ook tussen zijn hond en een pitbull....en mijn hond kwam erbij en bemoeide zich er ook mee......die Am bul had ook zijn strot vast en bleef vasthouden...toen Wobbel erbij kwam en mee deed hij zij dat Wobbel was begonnen en dat hij zijn hond niks deed...en mijn hond dominant is nu is die hond in zijn oor gebeten en hebben ze de rekening bij mij gedeponeerd ik wil dit best betalen mits het correct is......maar inderdaad die bully bleef in de hals schudden en moest de baas ertussen komen om hem los te maken... "

 Dat kan toch niet? Volgens mij is het zo dat als ze alle drie los zijn en er een gewond is de kosten voor jezelf zijn. Als duidelijk gezien is dat een hond de andere schade toebrengt dan zou diegene moeten betalen. Hoe het wettelijk zit weet ik niet. Ik heb het niet gezien, was er denk ik niet toen? 

Het stomme is.....er is nooit gedoe. Wat is er dan nu ineens wat niet goed gaat. Het kan niet zo zijn dat de honden die altijd daar al spelen ineens een ander gedrag hebben en gaan bijten. 

Ik zou niet zo maar akkoord gaan. Als Wobbel niet gebeten heeft waarom moet jij dan betalen. Volgens mij gaat de baas van de AB ervan uit dat omdat hij een AB heeft etc etc....vul maar in. Er is niemand in de wei die iets tegen het ras heeft. Sowieso niet tegen honden. In dit geval dus wel tegen de baas.....ik bedoel, zoals de baas met de AB omgaat. Want ook de baas is een aardige gozer.

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Voor mij is er geen twijfel mogelijk dat dit ongewenst gedrag is.

Als het nu al steeds een stapje verder gaat, is het wachten tot het misgaat, en dan alleen al door de halsband een slag te draaien.

Welk ras de hond is interesseert me trouwens totaal niet.

Ik vraag tegenwoordig niet meer of iemand wil ingrijpen, ik verzoek 'm zijn hond van de mijne af te halen etc.

Vragen of iemand iets wil leidt enkel tot discussie.

Wammes had vorige week een scheur in zijn oor!?

Waar zit uberhaupt jouw twijfel?

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

op een hondeweide is ieder verantwoordelijk voor zijn hond de honden mogen daar los op eigen risico. Lodewijk is een klein hondje van 3kilo die werd op een gegeven moment door een pup van 4maanden oud door elkaar geschud Lodewijk is 7jaar zegt de eigenaar jou hond moet zich niet aanstellen mijn herder is een puppy. ja aan mijn hoela niet aanstellen hij had mijn hondje zijn kop vol in zijn bek en schudde ofhet een lappenhond was wijkagebt er bij en die zei dan moet je niet met zo,n klein hondje op het veld gaan lopen. nou wij gaan er niet meer heen de herderpup is nu de schrik van het veld.Hein.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

"  Dat kan toch niet? Volgens mij is het zo dat als ze alle drie los zijn en er een gewond is de kosten voor jezelf zijn. Als duidelijk gezien is dat een hond de andere schade toebrengt dan zou diegene moeten betalen. Hoe het wettelijk zit weet ik niet. Ik heb het niet gezien, was er denk ik niet toen? 
Het stomme is.....er is nooit gedoe. Wat is er dan nu ineens wat niet goed gaat. Het kan niet zo zijn dat de honden die altijd daar al spelen ineens een ander gedrag hebben en gaan bijten. 
Ik zou niet zo maar akkoord gaan. Als Wobbel niet gebeten heeft waarom moet jij dan betalen. Volgens mij gaat de baas van de AB ervan uit dat omdat hij een AB heeft etc etc....vul maar in. Er is niemand in de wei die iets tegen het ras heeft. Sowieso niet tegen honden. In dit geval dus wel tegen de baas.....ik bedoel, zoals de baas met de AB omgaat. Want ook de baas is een aardige gozer. "

 als een andere hond jou hond aanvalt en beschadigt moet diegene betalen toch? 

Zou mooi zijn geeft een vrij briefje voor mensen met een hond intolerante hond die er niet verantwoord mee omgaan.  

Hummie kan soms ook wild spelen met echt bekende honden. Deed aan tuigje trekken veel gegrom en wild gespeel. Maar dat echt bij een enkel.  Soms wilt die dat bij de keel doen. Nou dat mag dir dus echt niet. Het is bij hem echt spelen, ander hond vriendje zou ook corrigeren anders en hij doet hem geen pijn. Toch wil ik het niet hebben. 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  als een andere hond jou hond aanvalt en beschadigt moet diegene betalen toch? 
Zou mooi zijn geeft een vrij briefje voor mensen met een hond intolerante hond die er niet verantwoord mee omgaan.  
Hummie kan soms ook wild spelen met echt bekende honden. Deed aan tuigje trekken veel gegrom en wild gespeel. Maar dat echt bij een enkel.  Soms wilt die dat bij de keel doen. Nou dat mag dir dus echt niet. Het is bij hem echt spelen, ander hond vriendje zou ook corrigeren anders en hij doet hem geen pijn. Toch wil ik het niet hebben.  "

 Ja zo denk ik ook hoor Rachelle, maar ik weet niet hoe het wettelijk zit als de honden allemaal los zijn. Dat vroeg ik me dus hardop af.

Zelf vind ik dat degene wiens hond bijt de factuur van de dierenarts moet betalen. Toevallig heeft mijn Willem pas geleden een andere hond verwond... Was niet vals ofzo en niet dat hij de hond pakte, maar tijdens het spelen iets gebeurd waardoor de andere een wond had en deze moest gehecht. Daar denk ik niet eens over na....ik zeg gelijk geef mij de factuur. Dat baasje zei toen, joh...kan toch gebeuren. Willem deed niks verkeerd ofzo... Nee dat klopt, maar het was wel zijn tand die bleef haken in de huid van de ander. Dus ja, dat heb ik betaald.

Maar hoe het nu exact wettelijk zit weet ik niet. Zou ik moeten opzoeken.

 

honden page profiel CharlieCharlie 3 doggies

honden foto van Charlie

Inderdaad, ik zou mijn hond niet meer blootstellen aan deze hond en baas.

Ontwijken die hond en baas ! Niet wachten tot het mis gaat.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Wettelijk gezien is het inderdaad zo dat de hond die schade veroorzaakt; ook al is dat met spelen oid, de schade moet vergoeden. Ja, zn baasje dan hè.

Je kunt het als baasje wel proberen te verhalen op je eigen wa verzekering, maar volgens mij doen de meeste dat niet vergoeden.

Hier in Duitsland is het verplicht om een honden verzekering te hebben. Dat betekent dat elke schade( zelfs bv de hond loopt ineens de weg op, auto schrikt en maakt n botsing) die de hond veroorzaakt gedekt is.

Dit soort verzekeringen heb je overigens in Nederland ook.

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

"  Ja zo denk ik ook hoor Rachelle, maar ik weet niet hoe het wettelijk zit als de honden allemaal los zijn. Dat vroeg ik me dus hardop af.
Zelf vind ik dat degene wiens hond bijt de factuur van de dierenarts moet betalen. Toevallig heeft mijn Willem pas geleden een andere hond verwond... Was niet vals ofzo en niet dat hij de hond pakte, maar tijdens het spelen iets gebeurd waardoor de andere een wond had en deze moest gehecht. Daar denk ik niet eens over na....ik zeg gelijk geef mij de factuur. Dat baasje zei toen, joh...kan toch gebeuren. Willem deed niks verkeerd ofzo... Nee dat klopt, maar het was wel zijn tand die bleef haken in de huid van de ander. Dus ja, dat heb ik betaald.
Maar hoe het nu exact wettelijk zit weet ik niet. Zou ik moeten opzoeken.
  "

 

Ik heb al zoveel verschillende theorieen gehoord over aansprakelijkheid, en wat waar is weet ik niet.

Discussies over wel of niet los, in een wel of niet losloopgebied etc.

Feit is dat als jouw hond schade veroorzaakt, dit gewoon vergoed wordt door je WA.

 

Maar dat was jouw vraag toch niet?

Ga je deze hond vermijden in de toekomst?

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

" Wettelijk gezien is het inderdaad zo dat de hond die schade veroorzaakt; ook al is dat met spelen oid, de schade moet vergoeden. Ja, zn baasje dan hè.
Je kunt het als baasje wel proberen te verhalen op je eigen wa verzekering, maar volgens mij doen de meeste dat niet vergoeden.
Hier in Duitsland is het verplicht om een honden verzekering te hebben. Dat betekent dat elke schade( zelfs bv de hond loopt ineens de weg op, auto schrikt en maakt n botsing) die de hond veroorzaakt gedekt is.
Dit soort verzekeringen heb je overigens in Nederland ook. "

 Is dat zo Coby? Of is dat per Kreis verschillend?

Ik ken dit namelijk niet van mijn ouders.

In Nederland gaat gewoon de WA in werking, ik heb dit nagevraagd toen we Santa in huis namen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

"  Is dat zo Coby? Of is dat per Kreis verschillend?
Ik ken dit namelijk niet van mijn ouders.
In Nederland gaat gewoon de WA in werking, ik heb dit nagevraagd toen we Santa in huis namen. "

 hier (in Nedersaksen) is dat ook zo, ik dacht toch wel inmiddels in het grootste deel van Duitsland maar misschien nog niet in elk bundesland. Het is een onderdeel van het verplichte hondenhoudbewijs dat je hier moet hebben.

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

"  hier (in Nedersaksen) is dat ook zo, ik dacht toch wel inmiddels in het grootste deel van Duitsland maar misschien nog niet in elk bundesland. Het is een onderdeel van het verplichte hondenhoudbewijs dat je hier moet hebben. "

Ik ga het toch eens navragen.

Je moet dus een hondenhoudbewijs hebben?

Ik kan me niet herinneren dat ik hen daar ooit over heb gehoord.

 

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Ja, hier ook, verplicht onderdeel. En eerlijk gezegd: ik vind het wel een goede maatregel! Het is gewoon geregeld dus als er al eens iets zou gebeuren( mijn lieverd rent per ongeluk een schade ergens bv ) dan heb je geen discussies of rechtszaken of ruzie.

Hele geruststelling toch!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ja ik vind het ook een prima maatregel ik ben expres nog bij de verzekering gaan navragen hoe en wat, en je bent dan idd goed verzekerd.

Op andere punten heeft het hondenhoudbewijs ook alleen maar voordelen, je had dan de hele situatie niet omdat mensen dan toch ietsje meer inzicht hebben en hun hond dit niet laten doen bij andere honden. Hier gaan de meeste mensen elkaar gewoon uit de weg.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  
Ik heb al zoveel verschillende theorieen gehoord over aansprakelijkheid, en wat waar is weet ik niet.
Discussies over wel of niet los, in een wel of niet losloopgebied etc.
Feit is dat als jouw hond schade veroorzaakt, dit gewoon vergoed wordt door je WA.
 
Maar dat was jouw vraag toch niet?
Ga je deze hond vermijden in de toekomst? "

 Klopt! Was mijn vraag niet. Kwam door het verhaal van Wobbel tussendoor. Ik wil niet meer dat Wammes nog met deze hond speelt. Het is in mijn ogen al lang geen spelen meer. Dus ja, ik ga hem vermijden. Toch hoop ik echt dat de baas inziet dat zijn hond aan het puberen is en hij hier iets mee moet doen. Hoop ik........voor de hond.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  Is dat zo Coby? Of is dat per Kreis verschillend?
Ik ken dit namelijk niet van mijn ouders.
In Nederland gaat gewoon de WA in werking, ik heb dit nagevraagd toen we Santa in huis namen. "

 Hier wordt het vergoed dat de WA verzekering.

Geen hondenbezitsters nodig. Je kan de factuur inscannen en doorgeven aan de verzekering.

dan krijg je het geld van hen gestort. 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

ik lees in je titel Am bully, in je verhaal pitbull, stafford, en amerikaanse bullterrier...dus wat het nu is? haha...

nu zal een Am bully in sommige gevallen wat meegaander zijn, of "socialer"...maar wat het nu is, haal ik moeilijk uit je verhaal. een Amerikaanse bulldog is overigens weer een heel ander verhaal...

 

iig, je hebt zo te lezen een typische first time eigenaar van zo'n ras...

onderschatten, en ontkennen wat ze zijn en kunnen...en veel te veel laten gaan, blijkt wel...

ik ben vrij makkelijk en duidelijk met deze rassen, niet mee op de hondenweide tussen vreemde honden, punt...

dat halsband trekken en sjorren, zeker niet ok...

 

dus dat jij dit niet waardeert, logisch..je stelt je niet aan...

ik zou dit ook niet afwachten en lekker het hazenpad kiezen met mijn hond. dit gaat 9 keer goed, tot het eens fout gaat

 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" ik lees in je titel Am bully, in je verhaal pitbull, stafford, en amerikaanse bullterrier...dus wat het nu is? haha...
nu zal een Am bully in sommige gevallen wat meegaander zijn, of "socialer"...maar wat het nu is, haal ik moeilijk uit je verhaal. een Amerikaanse bulldog is overigens weer een heel ander verhaal...
 
iig, je hebt zo te lezen een typische first time eigenaar van zo'n ras...
onderschatten, en ontkennen wat ze zijn en kunnen...en veel te veel laten gaan, blijkt wel...
ik ben vrij makkelijk en duidelijk met deze rassen, niet mee op de hondenweide tussen vreemde honden, punt...
dat halsband trekken en sjorren, zeker niet ok...
 
dus dat jij dit niet waardeert, logisch..je stelt je niet aan...
ik zou dit ook niet afwachten en lekker het hazenpad kiezen met mijn hond. dit gaat 9 keer goed, tot het eens fout gaat
  "

 Sorry.....hahahaha geen Stafford, geen bulterriër, geen pitbull. Het gaat om een Am.bully. Ik zag dat ik een keer bulterriër had geplaatst. Wat er staat over Stafford en pitbull zijn ook staffords en pitbulls.

Zal zo een foto plaatsen van de AB. Niet heel duidelijk maar kun je wel zien hoe hij Wammes vasthoudt.

 

 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

 

Jeroen, ik weet niet of je het zo kan zien. Is jammer genoeg de enige foto die ik op mijn mobiel had staan.

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik ontloop altijd dit soort honden, hoe vaak een eigenaar ook blijft zeggen dat deze toch echt sociaal is! Ik vertrouw ze niet meer met andere honden door ervaring. 

 

Die bully in je verhaal die ziet dit misschien wel als spel en gaat daar heel ver in, namelijk schudden! Maar wat gebeurd er als het ''slachtoffer'' even goed laat weten dat hij dit niet waardeert? Gaat de bully dan door? Gaat er een knop om? Ik denk dat je daarop kan wachten bij deze hond.

 

Daarbij geeft je hond al aan dat hij niet meer met deze hond spelen dus verlaat het veld en bescherm je hondje...

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Ik zou niet meer in de buurt komen met je beide honden,want het zit er toch echt aan te komen dat hij op een dag vastzit aan een hond en niet aan en halsband.Ik zou er in ieder geval niet op gaan staan 'wachten' zeg maar.Ook als je zegt dat Willem hem al eens heeft gecorrigeerd,nu is de hond nog puber en pikt hij dit nog,dit gaat ongetwijfeld anders aflopen als hij volwassen is..

 

Schudden is dood schudden idd.Is geen spelen in ieder geval.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Dat is de reden waarom ik nooit een hondenweide betreed ... Hier in de straat 1 kleine hondenwei.. Daar kom ik wel op mits die leeg is 

dit loopt ooit eens fout af spijtig dat de eigenaar het niet ziet ... 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 1 van 5 12 3 4 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^