En toen was mijn kerel een stuk tand kwijt.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Wachten duurt altijd lang.

  "

 



Inderdaad.

honden page profiel SjiezoeSjiezoe 3 doggies

" Ondertussen hebben we beslist dat we het advies van beide DA's gaan volgen en niet opereren. De afspraak voor nazicht is ook afgezegd.
 
Wat het bloedonderzoek betreft wacht ik nog op het resultaat van de schildklier. De rest is allemaal al in orde. Wat duurt wachten toch lang zeg. "

 Charlie boft met zo`n baasje als jij Kath. Straks is de uitslag er en dan is alles weer achter de rug. Lekker genieten van je Charlie hoor, ik vind hem zoooo mooi en lief eruit zien..:lovee

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

"  Charlie boft met zo`n baasje als jij Kath. Straks is de uitslag er en dan is alles weer achter de rug. Lekker genieten van je Charlie hoor, ik vind hem zoooo mooi en lief eruit zien.. "

 



Heel lief van jou. Dankjewel!
Hij geeft al zijn liefde aan eigen mensen. Het is een hele lieve hond maar de meeste vreemde mensen schenkt hij geen aandacht aan. Alles voor ons haha. <3

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

De volledige resultaten van het bloedonderzoek van Charlie zijn binnen. Ik had bijkomend op volledig bloedonderzoek ook vit. D, vit. B12 en schildklier aangevraagd en de dierenarts zegt dat alle waarden perfect zijn. Ben heel blij hiermee.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Dat is fijn zeg!

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Dat is fijn zeg! "

 



Ja, ben heel blij. Bedankt!

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

" De volledige resultaten van het bloedonderzoek van Charlie zijn binnen. Ik had bijkomend op volledig bloedonderzoek ook vit. D, vit. B12 en schildklier aangevraagd en de dierenarts zegt dat alle waarden perfect zijn. Ben heel blij hiermee. "

 super

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

"  super "

 



Dankjewel :-)

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Darco heeft heupdysplasie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^