puppy gezocht Friese Stabij x Labrador

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jvanbovenjvanboven

honden foto van jvanboven

Wij zijn op zoek naar een puppy Friese Stabij x Labrador omdat dit zo'n ontzettend leuke combinatie van karakters en uiterlijk is. We hebben er goede ervaringen mee. Het is echter niet makkelijk te vinden behalve bij broodfokkers of per toeval. Wie kan ons helpen aan een lieve pup van een betrouwbaar nestje? het mag ook een kruising Wetterhoun X Stabij X Labrador zijn.

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Ik denk dat dit een lastige zoektocht wordt. De kans dat iemand deze kruising fokt en dat verantwoordelijk doet met geteste ouderdieren is nihil. Je komt dan inderdaad ook vaak bij de broodfok terecht... helaas 

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Je hoeft niet 3 keer een zelfde topic te openen.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Je hoeft niet 3 keer een zelfde topic te openen. "

 Nee dat hoeft niet maar soms gebeurt dat per ongeluk, of door onbekendheid met dit forum.

 

Ts, ik kan je niet helpen. Heel goed zoeken op Marktplaats/pupyplaza etc. en heeeel goed doorvragen en vanaf t begin bij een nest betrokken worden.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

heel eenvoudig schaf van beide rassen eenĀ  hond aan,van de een ,een reu van de ander een teef,Kruisingen bewust fokken is naar mijn idee niet juist. Hein.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^