Aankomen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Na twee jaar tobben met Binky zijn eten, hadden we eindelijk een voer gevonden waar hij het goed op doet. We startten met ProFine brokken, maar dat liet hij staan. Door op Hills, dat werd even geaccepteerd maar al snel niet meer. Toen gingen we over op Prins lam en rijst uit de diepvries, dat ging goed, alleen waren de porties te klein en onmogelijk goed te verdelen. Uiteindelijk over op Barfmenu, wat ook goed ging en met smaak werd verorberd, maar zo onhandig verdelen voor een hond die maar 120 gram per dag eet (twee maal daags). 

 

Uiteindelijk zitten we nu op Planet Pet worsten. Hier doet hij het uitstekend op! Alleen begint hij nu af te vallen. Hij krijgt al meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Daarbij komt dat Planet Pet voorlopig de worsten niet meer kan leveren en we dus daarvoor Johnson's monoprotein worsten krijgen. Deze vindt Binky weer niet lekker...

 

Nu is het zo dat Hij altijd z'n bak leeg schranst. Het is bijna schrokken. Nee het IS schrokken. Hij krijgt nu 70 gram per maaltijd tweemaal daags. Maar is nu in 4 weken zo'n 500 gram afgevallen en begint nu dun te worden. 

 

Ik zit even meten handen in het haar! Wat moet ik doen om hem aan te laten komen? Brokken wil hij pertinent niet, dus acana en orijen ed hoef ik niet te proberen. Wat is jullie advies?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Toch meer vlees geven.

Het is een richtlijn he, de hoeveelheid die je moet geven. Uiteindelijk zul je altijd naar de hond moeten kijken of die meer nodig heeft of minder.

 

Ik zou eens zo ongeveer 100 gram per keer geven. Dus voor jou in totaal 200 gram op een dag. Puur om te zorgen nu dat ie weer op gewicht komt.

Later kun je misschien de ochtend wat minder geven en de avond op 100 gram laten staan.

honden page profiel angeange

honden foto van ange

Hey Cindy,

De barfmenu worsten heb je ook in 250gram verpakkingen hoor, is dat niet handiger? En de 500gram verpakkingen zouden volgens mij ook nog gaan aangezien je ze zeker 3 dagen in de frigo kan bewaren. Inderdaad wat meer bijgeven en zien wat dat geeft, als dat niet opbrengt kan je ook altijd schapenvet bijgeven, bepaalde honden verbranden ongelooflijk snel en kan je voer blijven geven en die hebben daar wel baat bij ;-).

Volgende forumvraag: Carnibest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^