Zoeken een liefdevol huis voor Spike

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Cindy (Gast)

hallo, wij zijn op zoek naar een nieuw huis voor onze Amerikaanse bulldog Spike hij is 5 jaar en een hele lieve hond. Nu hebben we een kindje van ondertussen ander half jaar rondlopen en Spike voelt zich niet meer veilig,hij is het wel want ik hou me kind super goed in de gaten. Spike word er heel erg onrustig van we hebben al van alles geprobeerd. Hij begint nu onze andere hond constant aan te vallen tot bloedens aan toe de andere is een Engelse bulldog van 2. Onze zoon kan bij de Engelse van alles doen over heen heen klimmen knuffelen aaien kusjes geven noem maar op. Dus is het voor de veiligheid van onze zoon en hemzelf dat Spike een ander baasje krijgt. Het doet echt heel erg pijn maar we zijn bang voor de consequenties als we niet op zoek gaan naar een asiel Willen we hem niet brengen. Vandaar de vraag of er iemand is die hem nog een paar jaar met veel liefde een goed en warm huis kan bieden. Groetjes Cindy 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ik geloof niet dat je hier op HP een hond mag aanbieden.

honden page profiel nikkie en Kittana ( r.i.p )nikkie en Kittana ( r.i.p )

honden foto van nikkie en Kittana ( r.i.p )

Kinderen een een hond is altijd spannend.
Je moet ze allebei zo goed in de gaten.houden.
Wat ik me af vraag sorrie dit is je vraag dan niet maar heeft je hond niet ergens pijn nu het pas na 1,5 jaar is?
Ik hoop dat je snel lieve baasjes vind voor je hond.

Als ik zo vrij mag zijn zou ik je kindje niet zo over je andere hond heen laten klimmen en knuffelen.
Als je kindje de hond per ongeluk pijn doet is zijn enige afweer een hap geven.

Succes met de zoektocht.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Het beste zou mij ook lijken kinderen meteen leren niet bij de honden te komen, ook al zijn ze nog zo lief.

Het gaat toch vaak mis, het lijkt zo lief zo'n hond die alles van zo'n kleintje pikt, tot het toch een keer mis gaat en de hond hapt.

Een kind van anderhalf is natuurlijk nog te klein om te begrijpen maar dan ben je er zelf nog bij om het te sturen.

 

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Ik hoop dat je je zoon niet toelaat om al die dingen die je hebt genoemd te laten doen bij je honden. Op die leeftijd moesten mijn kinderen de honden vooral met rust laten tenzij wij er bij waren en samen met hen en de honden bezig waren.

Cindy (Gast)

Ja dat bij de andere hond gebeurt ook alleen als ik zelf ook op de grond zit ik laat ze absoluut geen seconde alleen en als ie slaapt dan mag hij er ook niet bij. Dit met Spike is is al een hele tijd aan de gang maar omdat we er dus al bijna een jaar mee bezig zijn en er totaal geen veranderen in zien vandaar dat het ook nu pas gemeld word zeg maar we Wilden eerst kijken of het beter ging maar helaas????????????

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Je kan je beter registreren en via een moderator vragen of je je hond mag aanbieden hier.

Anders zit er straks een slotje op dit topic.

Cindy (Gast)

Oh ja sorry dat weet ik niet zal gelijk even kijken hoe ik dat kan doen. Bedankt. 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

[link]http://www.sosdier.nl/[/link]

[link]http://www.shhh.nl/[/link]

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Weer een hond  die plaats moet ruimen.....misschien terecht , maar ik word er wel soms moedeloos van als ik het lees.

 

bij mij zou een gouden regel gelden: eens een hond, altijd een hond 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Weer een hond  die plaats moet ruimen.....misschien terecht , maar ik word er wel soms moedeloos van als ik het lees.
 
bij mij zou een gouden regel gelden: eens een hond, altijd een hond  "

 Ik dacht dus net hetzelfde. Bah

honden page profiel cindy van dorpcindy van dorp

Zo voelen wij ons ook hoor maar ik zit er niet op te wachten dat een hond die sterker is dan mij en dan gaat vechten terwijl er een kind tussen zit. En het is niet een beetje de andere hond op zijn plaats zetten maar het gaat er heel heftig aan toe. En als je goed leest kun je lezen dat we er ook al een jaar mee bezig zijn. Dus ja denk je dat het voor ons een makkelijke beslissing is geweest om een hond die we al vanaf pup hebben zomaar ff in te ruilen. 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Altijd vervelend om een hond te herplaatsen ,

Mijn regel was  kind blijft bij hond weg ,alleen aaien met ons erbij ,zeker niet over een hond heen klimmen en al die foute dingen die je opnoemt en het kind mag doen bij de engelse bull .

Daarnaast als het echt niet meer zou gaan zou ik een plekje zoeken voor de jongste hond ,die is er het laatst bij gekomen ,

En dan hoop ik echt dat als er een tweede kind zou komen en die zou gaan vechten met kind 1  dat dan ook kind 2 niet herplaatst hoeft? Maar dat is misschien een beetje flauw van mij ,Kortom  kinderen en honden opvoeden is niet iedereen gegeven .

Misschien kan je de fokker van Spike benaderen ,Fokkers willen (als het goede zijn ) graag op de hoogte blijven waar de door hun gefokte honden blijven .

Succes met de herplaatsing.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^