slopertje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Femke BoonFemke Boon

Hoi hoi, ik ben Femke en ik ben nieuw op het forum.

Wij , Mijn man, ik , ons zoontje, onze boxer Bailey van 2,5 jaar en ons Curaçaose straathondje Kaya van ongeveer 2 jaar wonen nu nog op Curacao maar we verhuizen eind november terug naar Nederland.

Kaya is hier van de straat afgehaald. Het is een hele lieve hond voor ons maar ze sloopt zo ontzettend veel. Onze boxer Bailey is zo'n goedzak en de onschuld zelf.

Nu zijn de hondjes hier veel buiten. Ze heeft al zoveel kussens en stoelen vernield. Ik kan haar meestal niet betrappen en dus ook niet straffen.

Ze slaapt nu snachts in een bench. Bailey gewoon los. Dat gaat wel goed.

 als we weer naar Nederland verhuizen en we zijn allebei gaan werken, blijven de hondjes met slecht weer binnen. We gaan de overgang van woonkamer naar keuken afzetten met een veiligheidshek, ook omdat de keuken 2 tredes naar beneden gaat en dit gevaarlijk is voor ons zoontje die net begint te kruipen. Het is dan de bedoeling dat de hondjes in de keuken blijven als we niet thuis zijn.

Bailey kan makkelijk los, geen probleem, maar Kaya gaat sowieso op jacht om wat te slopen... nu kunnen we haar in een bench steken.. maar als er een andere oplossing is zodat ze los kan lopen geef ik daar de voorkeur aan. Ze krijgen veel aandacht, we gaan iedere dag veel en ver met ze lopen en naar het strand, ze hebben altijd een bot en genoeg speelgoed...

Is er iemand met soortgelijk probleem die een oplossing heeft gevonden? Dan hoor ik het graag :)

groetjes Femke

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Sloopt ze als jullie weg zijn? 

 

Als je wat aan het slopen wilt doen, zul je achter de oorzaak moeten komen van slopen.

Je zou ze kunnen filmen, dan zie je wat er gebeurd.

Hou er wel rekening mee, dat het een enorme overgang is voor honden van Curacao naar het drukke NL.

Je zal het goed moeten begeleiden.

honden page profiel Femke BoonFemke Boon

Nee niet alleen als we weg zijn,ook als we thuis zijn. Ze weet heel goed dat ze fout is want ze verraad zichzelf altijd.

Onze boxer is van nederland mee naar curacao verhuisd, ging allemaal prima. We verhuizen naar zeeuws vlaanderen en daar is het rustiger als hier.We wandelen hier ook iedere dag met ze dus daar ben ik niet bang voor.

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Gelukkig niet in een drukke stad, dan komt dat wel goed daat

Laatst iemand die haar hond ook mee had genomen uit Curacao, woonde hier in een drukke stad. Hondje was panisch hier. Echt sneu.

 

Een hond weet niet dat hij fout is, het is de reactie van de eigenaar waar ze op anticiperen.

https://hondenbescherming.nl/nieuws/2014/01/31/kan-een-hond-zich-schuldig-voelen/

Wat doe je zoal met je honden? Het kan komen door verveling.

Je kan wel met ze wandelen, maar sommige honden hebben behoefte aanngeestelijke uitdaging. Speur en zoek spelletjes, hersenwerk. 

honden page profiel ElianeEliane

Wat heeft de hond van speelgoed en gezond kauw materiaal om zich bezig te houden?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^