Vraagje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Sven (Gast)

Hallo allemaal, ik ben Sven en zit inmiddels in mijn laatste jaar voor dierenarts assistent. Ik ben van plan mijn eindwerk te maken rond het thema voortplanting bij honden. Nu had ik het laatst een site (pagina) gevonden waarop er vragen werden gesteld aan verschillende rasfokkers en deze werden dan door een heel aantal fokkers beantwoord. Deze vragen gingen rond verschillende fok gerelateerde onderwerpen (kiezen dekreu, bevalling, zaken die fout kunnen lopen,...) Nu vind ik hem helaas niet meer terug en ik ben vergeten de link op te slaan.. Weet misschien iemand wat ik bedoel? Ik vond dit zeer informatief, vandaar. Was een soort interview... Ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Alvast bedankt!

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ik zou eerlijk gezegd niet weten welke website je bedoelt... Ik weet wel dat er iedere keer in het blad "Hondenwereld" meningen van fokkers over een bepaalde stelling geplaatst worden.

 

Je kunt als je het interessant vindt altijd hier een topic aanmaken met een aantal fok gerelateerde vragen! :)

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Hallo allemaal,
ik ben Sven en zit inmiddels in mijn laatste jaar voor dierenarts assistent. Ik ben van plan mijn eindwerk te maken rond het thema voortplanting bij honden. Nu had ik het laatst een site (pagina) gevonden waarop er vragen werden gesteld aan verschillende rasfokkers en deze werden dan door een heel aantal fokkers beantwoord. Deze vragen gingen rond verschillende fok gerelateerde onderwerpen (kiezen dekreu, bevalling, zaken die fout kunnen lopen,...) Nu vind ik hem helaas niet meer terug en ik ben vergeten de link op te slaan.. Weet misschien iemand wat ik bedoel? Ik vond dit zeer informatief, vandaar. Was een soort interview...
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!
Alvast bedankt! "

 kan je het niet in de geschiedenis van je browser terugvinden

Was het geen forum?

honden page profiel Dobber †Dobber †

honden foto van Dobber †

Hier op het forum zitten ook een heel aantal goede fokkers, dus je zou eventueel contact met hen op kunnen nemen? Het is ook mogelijk om een topic aan te maken en dan een fokker te roepen (bovenin de pagina staat een klein tandwieletje, daar klik je op en dan staat daar ook de optie Roep een fokker). Alle geregistreerde en goedgekeurde fokkers op HP krijgen dan een berichtje dat iemand hun hulp nodig is. 

 

Overigens, als je hier in de fokkershoek kijkt, zie je ook veel topics die je kunnen helpen. We hebben hier maar liefst drie categorieën over fokken, dus daar zou je al veel info uit moeten kunnen halen. Je kunt een fokker herkennen aan het sterretje achter de forumnaam. 

 

Als je een topic aan wilt maken, kun je het beste je even registreren. Dan krijg je meer opties en kun je ook contact opnemen met fokkers.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^