We zijn op zoek naar een pup reu

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Vivian (Gast)

hallo wij zijn op zoek naar een Bordeaux reu,wij wonen in Zealand,maar een stukje er voor moeten rijden vinden we niet erg,hoor graag van jullie,groeten vivian   

Vivian (Gast)

mijn Mail adres is [email protected]

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Leuk dat jullie een pup willen aanschaffen!

Kijk even bij de rasvereniging: http://www.bdcn.nl/nl/

Link naar verwachte nesten: http://www.bdcn.nl/nl/2014-08-28-22-54-42/verwachte-nesten.html 

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Ik zou je graag even willen wijzen op het bestaan van broodfokkers, mocht je hier nog niet van op de hoogte zijn. Let dus goed op waar de pup vandaan komt, google bijvoorbeeld even op de naam van de fokker of vraag het hier na als je straks een fokker op het oog hebt.

Via de rasvereniging lijkt me zoals Femke al aangeeft de beste optie dan wordt er over het algemeen beter gelet op de gezondheid en worden er ook testen gedaan (vraag dan ook of je de testresultaten in mag zien, dan weet je zeker dat dit ook klopt).

Verder heb ik geen verstand van dit ras maar er zullen vast genoeg mensen zijn die je hier verder mee kunnen helpen. Dus bij deze alleen even een waarschuwing;)

Succes nog!

Volgende forumvraag: Terug van weggeweest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^