puppy doet anus in en uit

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

dave (Gast)

Hallo allemaal, Ik kom misschien met een rare vraag maar mijn hondje is mijn alles en ik wil zeker weten dat het niks is. Wij hebben een puppy van 6 maanden, nu merk ik dat die vaak zijn anus open en dicht knijpt, hij is altijd netjes ontwormd, doet die dit misschien om ontlasting op te wekken? Wie kan mij hier bij helpen is het normaal of niet?   Alvast bedankt

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Windjes?

rilana (Gast)

Windjes heeft die af en toe, maar niet als die met zijn anus zo knijpt hij doet het vaak met wandelen of als hij door de woonkamer loopt, misschien ontlasting opwekken? Ik maak mij daar toch wel zorgen om omdat ik niet weet of het normaal is.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Tijdens het wandelen zie ik precies wanneer Gruul moeten poepen omdat zijn anus dan inderdaad naar buiten gedrukt word. Binnen 5 seconden gaat hij dan draaien en zitten. Thalia kan hem ook open en dicht doen, en dat zijn windjes. Lang niet altijd met geluid, en de een stinkt meer dan de ander.
Als hij er geen pijn aan heeft en er verder geen aandacht aan besteed zou ik me geen zorgen maken.

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya †

honden foto van Jen & Daya †

Moet hij niet gewoon een grote boodschap doen? Onze hond doet het tijdens het wandelen ook best een tijdje, omdat ze allerlei geurtjes ruikt en soms "vergeet" om ook nog even te ontlasten.
Als ik haar gat op en neer zie gaan, dan weet ik dat ze moet. 
Thuis heb ik het nog nooit gezien, maar daar let ik er eigenlijk ook niet op. Hij heeft geen andere gedragingen? Zoals opeens verschrikt vooruit schieten? Geen moeite met ontlasten?

En rare vragen bestaan niet! 

rilana (Gast)

De pup heeft goede ontlasting en nergens last van, ik denk dat die het dan doet als die een grote boodschap moet doen, bedankt voor jullie reactie, nu ben ik opgelucht,en weet ik dat het normaal is.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^