hond ziek / kots op bank

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Hoihoi.

 

Onze Skye (16 weken) heeft gisteren in het bos een optetter gehad van schrikdraad en is sindsdien niet lekker. Ze heeft gisteren en vandaag gekotst en vandaag ook op de bank. 

Nu heb ik eigenlijk 2 vragen:

 

- wat kan ik haar geven / wat helpt omdat ze ziek is? Heb weleens wat gelezen over witte rijst koken ofzo?

- hoe krijg ik die kotsvlek uit mn bank, iemand die toevallig een goed middeltje / methode weet?

 

Alvast bedankt allemaal!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Azijn, schoonmaakazijn daar kan je mee schoonmaken, water en daarin een flinke scheut azijn. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je hond is ziek, dat zal niet van de optater komen van het schrikdraad, kijk het even aan, geef even niets, of enkele brokjes voor een lege maag, kijk of je hond het aanneemt.....krijg je hond brokjes of vers vlees ? Als je hond blijft overgeven of aan de diarree gaat, kan het een virusje zijn, dan als dat aanhoudt , dierenarts. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Even aankijken, niet direct op een schraal dieet gaan zetten, wat je kan doen is een bakje Renske gaan halen , bij de dierenwinkel , dat is licht verteerbaar, maar nogmaals als je hond aan de diarree blijft en overgeeft dan zou ik toch even naar je dierenarts gaan, je hebt nog een hele jonge hond, uitdroging ligt dan snel op de loer........

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Ze krijgt bij ons geperste brokken. Het kan inderdaad best wawat anders zijn hoorhoor, maar 's ochtends kreeg ze die optater en 's middags begon ze met overgeven. Vandaar dat we dachten dat het hiervan kwam. Bedankt voor de tips!

honden page profiel de bendede bende 3 doggies

Is haar ontlasting wel normaal? Anders kun je haar beter 1 dag geen eten geven, en dan de volgende dag beginnen met een beetje rijst met eventueel gekookte kip. Als ze over blijft geven zou ik nagaan of ze iets gegeten kan hebben, zoals bv een sok.

honden page profiel Bennie & Diva / SultanBennie & Diva / Sultan 3 doggies

honden foto van Bennie & Diva / Sultan

heeft ze geen paddestoel opgegeten in bos, dat heeft die van mij een paar maanden geleden gedaan.

Diva was er flink ziek van overgeven /sloom. 

Ik ben toen wel vlot naar de DA geweest nadat ik ff gegoogeld heb over paddestoelen eten.

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Ontlasting is wel gewoon normaal. MissMisschien ietsie dunner maar geen diarree ofzo. Paddestoelen heb ik haar niet zien eten en het is geen losloop bos dus ze zat aan de lijn. We kijken het vandaag even aan ze is nu wel weer wat levendiger aan het worden.

 

Ik weet wel dat ze een korreltje op heeft gegeten van van die bucsusvoeding (dus niet de bucsus zelf) maar daar zit alleen iets van mest in. Kan het daar van zijn misschien?

honden page profiel de bendede bende 3 doggies

" Ontlasting is wel gewoon normaal. MissMisschien ietsie dunner maar geen diarree ofzo. Paddestoelen heb ik haar niet zien eten en het is geen losloop bos dus ze zat aan de lijn. We kijken het vandaag even aan ze is nu wel weer wat levendiger aan het worden.
 
Ik weet wel dat ze een korreltje op heeft gegeten van van die bucsusvoeding (dus niet de bucsus zelf) maar daar zit alleen iets van mest in. Kan het daar van zijn misschien? "

 Ja, ik denk dat dat zeker mogelijk is. Fijn dat ze weer wat opknapt

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Beterschap!

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

Bedankt allemaal! 

Volgende forumvraag: regenachtige dag vs actieve pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^