Internationale studie naar hondengedrag! Allemaal meedoen natuurlijk!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

http://centerforcaninebehaviorstudies.org/InauguralStudy/

 

Een internationale studie naar hondengedrag is van start gegaan. Er wordt gevraagd om participatie van hondeneigenaren uit alle hoeken van de wereld. Een belangrijk dingetje is wel dat je Engels kunt.  

 

Waar bestaat het onderzoek uit? Het is een onderzoek waar jij en je hond 5 jaar aan meedoen, of zolang je je hond hebt. Je kunt meedoen met meerdere honden. 

 

Je krijgt vragenlijsten met vragen over het karaktereigenschappen van je hond, zijn gedrag in bepaalde situaties, maar ook over je eigen karakter. Daarnaast is er het onderdeel 'Dognition' waar je je apart voor inschrijft. Hier wordt ingegaan op de interactie tussen hond en eigenaar en ga je verschillende spelletjes met je hond doen. Vervolgens wordt je hond in één van de verschillende persoonlijkheidscategorieën geplaatst.  

 

Het is ontzettend leuk, en je draagt (anoniem) bij aan een internationaal onderzoek, wat wil je nog meer? 

 

Op de link hierboven scroll je naar beneden en klik je op 'register' om je in te schrijven voor het onderzoek en vragenlijsten in te vullen. 

 

https://www.dognition.com/portal

Op deze link kun je je hond inschrijven voor Dognition. Alles wijst zich vanzelf. 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Leuk, ik doe mee!!

Volgende forumvraag: Hartverscheurend filmpje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^