Seizoenentopic, nog even zomer maar de herfst speelt kiekeboe.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sylvia,van harte gefeliciteerd, pracht resultaat... en wat ziet tie er mooi uit jouw Dirk. :-D

Antje wat een mooie lange wandeling heb je daar gemaakt. ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

za 03 okt 2015, 12:38 |
Na een prachtige periode van najaarsweer gaan we later volgende week opnieuw langdurig genieten van hogedruk maar wordt het wel kouder !!

Dit weekeinde profiteren we nog van het hogedrukgebied dat ons dagenlang schitterend najaarsweer bezorgde. Inmiddels zijn er wel wolkenvelden over delen van ons land aan het trekken en dat is de voorbode van tijdelijk minder standvastig weer. De wind zit in de zuidhoek en stilaan gaan oceaanstoringen af en toe ons weer bepalen.

Vandaag en morgen is er nog veel zon, afgewisseld door wolkenvelden. Het blijft droog en de maxima liggen tussen 16 en 20 graden. Er is weinig wind. Maandag en de eerste dagen van de nieuwe week kan er af en toe een bui vallen en dinsdag mogelijk wat meer regen op de passage van een storing.

De temperaturen blijven tussen 15 en 18 graden zweven. Na woensdag zoekt hogedruk boven de Azoren verbinding met een zich sterk ontwikkelend hogedrukgebied boven het oosten van Europa. Aan de oostzijde hiervan stroomt koude lucht vanuit het hoge noorden oost-Europa en Scandinavië binnen. Daar gaat de temperaturen fors omlaag tot beneden de tien graden en toenemende vorstkansen in de nacht.

Bij ons breekt een langdurige nieuwe periode van droog, vrij zonnig maar kouder najaarsweer aan. In de nacht en vroege ochtend lijkt er kans op mist en nachtvorst, overdag gaan we naar waarden tussen 10 en 15 graden.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Bedankt Willemijn, ook namens Dirk 

 

Heerlijk dat het nog weer zo'n periode van dat mooie weer blijft!

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Ik zou wel willen Willemijn, het is zo'n lieverd! Maar ze is van mijn oom en tante en ik pas zo'n 3x in de week op. 

honden page profiel RoxyRoxy 3 doggies

Vandaag was de oppashond er weer. Ze hebben veel gespeeld samen. En ik ben vanmiddag even met Roxy naar het recreatie gebied geweest waar we na de wandeling nog even een terrasje gepakt hebben. Tuincentrum organiseerde ook veel leuks maar er toch voor gekozen nog even te genieten van het weer. Ik ben nu werken maar ik vermoed dat mevrouw lekker ligt bij te slapen haha.

 

grappige naam, Dirk, heel anders.

 

Roxy had een beetje dik oogje. Maar even schoon gemaakt

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

We liepen net buiten, werd er vuurwerk afgestoken! Niet heel dichtbij maar gijs wou toch naar huis.. Ik heb hem over kunnen halen en we hebben het rondje afgemaakt en hij ging nog plassen! Toch wel trots op hem

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik zou wel willen Willemijn, het is zo'n lieverd! Maar ze is van mijn oom en tante en ik pas zo'n 3x in de week op.  "

 

. Ook een beetje dan jouw hond !!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jij werkt snachts ??? En wat doe je heerlijk veel met Roxy . Vuurwerk, Lieke wat vervelend dat dat gebeurd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

4 oktober, voor vele dierendag, voor vele nog niet.............vandaag denken we daar aan, en wie weet kunnen we een hondje toch een mooie dag bezorgen ......onze honden hebben iedere dag een heerlijk mandje, en voldoende te eten...en er wordt voldoende aandacht aan ze geschonken.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mistig hier , de overkant is een wazig zicht, trekt de mist op dan krijgen we vast en zeker een heerlijke zonnige dag. Voor een ieder vandaag een fijne mooie dag.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Lieke, jammer dat er weer vuurwerk was bij jou in de buurt.

 

Willemijn, ja inderdaad hebben vele dieren het helemaal niet goed.

Als je daaraan denkt wordt je gewoon verdrietig van.

Onze dieren weten helemaal niet hoe het is om het slecht te hebben, die hebben een leven als prinsen/prinsessen.

 

Straks om 11.00 heb ik die wandeling georganiseerd door de hondenschool met de brunch er achteraan.

Ik geloof dat er zo'n 8 mensen mee lopen.

Ik ben benieuwd hoe Black het doet, hij is het niet gewend om in een groep te lopen.

Hij is in ieder geval weer uitgerust van gisteren, hij heeft van gistermiddag van dat we terug kwamen tot nu voornamelijk geslapen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sylvia, wat ontzettend leuk dat je dat gedaan hebt, en daarna ook nog een brunch, wow, het is dat het te ver weg is, anders had ik ook wel mee gewild, lijkt me gezellig, niet idioot groot de groep net leuk.... heel veel plezier hoor. ;-) :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

VOORZICHTIG....!!



.
zo 04 okt 2015, 07:39 Code geel in groot deel land door dichte mist
DE BILT -
Met uitzondering van de Waddeneilanden komt in het hele land op veel plaatsen dichte mist voor. Daarvoor waarschuwt het KNMI zondagochtend. Aanvankelijk werd code geel (gevaarlijk weer) afgegeven voor Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Zeeland. Later werd die waarschuwing uitgebreid met de provincies Noord-Brabant, Overijssel, Limburg en Gelderland en nog weer later met Groningen, Friesland en Drenthe.






Weggebruikers moeten oppassen, want het zicht kan minder zijn dan 200 meter. Volgens Weeronline is de situatie vooral in het westen riskant. In de Randstad is het zicht minder dan 100 meter en lokaal zelfs minder dan 50 meter. In Rotterdam schommelt het zicht sinds 3.00 uur vannacht tussen de 30 en 50 meter, aldus Weeronline.

Tot zonsopkomst kan de mist nog uitbreiden of verergeren. In de tweede helft van zondagochtend lost de mist langzaam op, zo is de verwachting. Later vanmiddag komt op veel plaatsen de zon tevoorschijn.

Voor zover bekend heeft de dichte mist nog niet tot veel ongelukken geleid.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Meer dan 4 miljoen Nederlandse huishoudens hebben volgens Dibevo een huisdier. In totaal gaat het om meer dan 30 miljoen beesten. „Door de vergrijzing neemt het aantal huisdieren nog verder toe”, legt zegsman Joost de Jongh van de brancheclub uit. „Veel ouderen nemen een dier in huis, want dat werkt uitstekend tegen eenzaamheid. Niet alleen beschouwen ze hun hond of kat vaak als een echte vriend of iemand om tegen te praten, maar ook het uitlaten van de hond of het bezoekje aan de dierenwinkel zorgt voor goede sociale contacten. We kennen mensen die expres weinig voedsel inslaan, zodat ze in ieder geval snel weer naar de winkel terug mogen.”

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een huisdier , vooral een hond is sociaal voor mensen, ouderen kinderen noem maar op... je gaat niet zo snel de deur uit als het lelijk weer is en je hebt geen hond, de rondjes moet je maken en dan kom je snel iemand anders tegen.....

ook als je een hond hebt en de hond is er niet bij is er snel een gesprekje gemaakt als je het over de hond hebt, voor eenzame mensen is het als ze er voor kunnen zorgen zeker aan te raden om een klein hondje te nemen en te kunnen verzorgen, een kamaraadje tegen eenzaamheid.......

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Goh, wat een verschil met gisteren. Gisteren ontzettend zonnig en lekker, nu mistig. Wel heel mooi trouwens. We gaan zo lekker naar het Leuvenumse Bos, eens kijken wat er aan paddenstoelen staat 

 

Mellow is weer een beetje minder angstig. Gisterochtend schrok ze wel van een grote groep luid pratende wielrenners, toen wilde ze ook niet meer verder poepen. Ben dus na een uurtje nog even naar het veldje verderop gereden, waar we lekker 20 minuten hebben rondgelopen en gespeeld.

Vanmorgen weer (iets minder) wielrenners. Schrok ze ook even van, maar daarna heeft ze nog gewoon geplast.

 

Thuis kreeg ze Griekse yoghurt, lekker 

 

Nu ga ik de wasmachine aanzetten en dan gaan we weg. Lekker een grote wandeling maken, heb ik zin in (en hopelijk Mellow ook )

 

Het is overigens niet zó enorm mistig als in jouw bericht staat Willemijn. Maar misschien is het richting het centrum mistiger, daar zit altijd verschil in.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Hier in het park kon ik het einde niet zien, echt mistig dus.. maar wel mooi!

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

@sylvia honden vinden het heerlijk in een groep. lekker bij Honden soortgenoten. zeker dat Black t super doet. 

 

Hummie weet helaas wel hoe het is om het slecht te hebben.. Helaas nog genoeg honden die het verschil niet weten. Doen jullie wat extra's met dierendag?  

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, ik had het een beetje krom opgeschreven.

De wandeling was niet georganiseerd door mij, maar door de hondenschool waar ik met Black bij zit.

 

Maar het was ontzettend leuk, Black was super goed in de groep.

Alle 11 honden onderling ging ook heel goed, geen verkeerd woord gevallen.

Weer zo'n inspannende dag voor Black, hij ligt alweer uitgestrekt.

Ik heb ook al wat foto's!

 

Beetje fotospam vandaag van mij gisteren en vandaag, maar dan is het weer even afgelopen, hoor, met zoveel foto's plaatsen.

Lekkere brunch stond klaar na de wandeling!

 

Ja...ik ben weer thuis en moe!

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Sylvia, leuk hoor al die foto's, geniet ik wel van. En wow die brunch ziet er top uit!

 

Wat een mistbanken vanmorgen... en ze bleven aardig lang hangen ook!

Heb de eerste 2 diensten erop zitten. Wat een verschil... Moet nog echt even wennen... Thuiszorg is toch wel een hele andere tak dan op een afdeling...

Maar wel positief hoor!

 

Dierendag begon voor Chica dus erg vroeg hahaha om 6.00 buiten 

Rond 11.30 heeft vriendlief haar een keer uitgelaten en om 15.00 zijn we naar het Bomenpark gereden.
Een deel van natuurgebied de Maashorst. Hartstikke dichtbij maar nog nooit geweest  Hebben dus weer een prachtplek ontdekt om te wandelen! Was erg mooi en fijn lopen daar.

Omdat het mooi weer was was het wel een beetje druk.

Verdere avond doen we rustig aan. Misschien nog iets te kauwen voor Chica. 

Morgen en dinsdag heb ik weer schooldagen dus dan mag Chica weer naar de opvang om te spelen.


Enne dierendag...... dat is het hier bijna altijd wel  Heel veel extra's doen we dus niet.

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Leuke foto's zijn er de laatste dagen weer voorbij gekomen! En zo'n zalige wandelgebieden.

 

Vandaag een rustig dagje. Normaal vandaag hondenschool (eerste keer A+) maar sinds gisteren snipverkouden. Voelde het gisterenochtend al echt opkomen. Dus maar een keertje geen hondenschool. Als ik me niet lekker voel, gaat het toch van geen kanten en de eerste keer is altijd al minder goed. Loes is dan altijd meer geïnteresseerd in de honden en haar omgeving. Dus maar een rustige wandeling gemaakt vandaag, samen met papa en Polly. Het was er ook echt weer voor: mooi, rustig en niet te warm. Gewoon zalig!

 

Verder heb ik mijn voorbereidingen gemaakt en zo meteen ook maar eens aan een verslag van een onderzoek beginnen. Loes en Polly liggen onder te slapen; moe van hun wandeling.

Kwamen trouwens weer een aantal mensen tegen die meteen onze honden wilden aaien. Dit laten we dan ook toe. Loes vindt dit altijd heel leuk. De mensen hadden wel respect voor Polly. Die durfde niet echt naar de mensen toe en ze hebben ook niet echt aangedrongen bij haar. We hebben een tijdje staan praten en Polly bleef gewoon rustig in de cirkel staan. Toch al een hele vooruitgang. Uiteindelijk is Polly toch wel even gaan snuffelen bij de mensen, maar aaien liet ze nog niet toe.

We kregen wel een complimentje: ze vonden het twee heel mooie hondjes. Wij weer beetje trots.

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" @sylvia honden vinden het heerlijk in een groep. lekker bij Honden soortgenoten. zeker dat Black t super doet. 

 

Hummie weet helaas wel hoe het is om het slecht te hebben.. Helaas nog genoeg honden die het verschil niet weten. Doen jullie wat extra's met dierendag?   "

 

Eigenlijk niet Rachelle, voor Bams is dat niet nodig, gisteren nam een vriend vis mee voor mij en Bams, maar iets extra ? Nee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sylvia,maakt niet uit, en je weet het foto spam bestaat niet, hahahaha en wat een heerlijke brunch .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het is behoorlijk fris in huis, dik vest aan, en Bams dicht tegen me aan, lekker warm zo.........

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

"   Eigenlijk niet Rachelle, voor Bams is dat niet nodig, gisteren nam een vriend vis mee voor mij en Bams, maar iets extra ? Nee. "

 Hier ook niet iedere dag lang gewandeld en krijgt die iets van een kippenpoot of eendennek.  Koop liever zo wat als ik denk nu is het moment dan op speciale dagen. Aan speeltjes ook genoeg en een nieuw tuig ofzo als het nodig is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Gies .....hier is Bams op de foto geweest met een groep giebelende meiden.........Bams in het midden en de meiden op hun hurken er om heen........en Bams vond het prachtig, hier een tong over een gezicht en daar een kriebel, nee ik zelf ben er niet tussen gaan staan, vond het wel leuk......en de foto was ook nog goed gelukt.....en nee geen email gegeven, hahahahahaha. Ze vroegen het netjes....en Bams vind alles wel gezellig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Hier ook niet iedere dag lang gewandeld en krijgt die iets van een kippenpoot of eendennek.  Koop liever zo wat als ik denk nu is het moment dan op speciale dagen. Aan speeltjes ook genoeg en een nieuw tuig ofzo als het nodig is. "

 

Zo doe ik het ook hoor.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Wat een heerlijke rustige zondag heb ik gehad.

Doggies zijn lekker veel in de tuin geweest.

Alleen kan Nala uit de tuin ontsnappen, moet even wat gaan bedenken dat dat niet meer kan.

Zo houden de honden je wel op je uiterste.

Even met Nala geoefend.

Morgen weer een drukke dag, heb 2 afspraken.

Beetje jammer voor dochterlief want die is vrij.

Maar gelukkig kan ik haar even alleen laten want ze is los vertrouwd.

 

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Vandaag was Binny's eerste dierendag, heb haar een beetje extra verwend; Vanmorgen kroelen in mijn bed, stukje runderlong, lekkere wandelingen en heb der een jasje beloofd, die arme ziel had het zo koud. 

 

Morgen ga ik naar Bath, (Binny blijft bij mijn moeder) tot vrijdag dus ben niet bereikbaar. 'K zal wel alles lezen als ik thuis kom! 

Goede avond iedereen.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

morgen gaan we naar bloemendaal aan zee! Ben zo benieuwd hoe gijs de zee vind... Daarna gaan we naar amsterdam naar mn zus want die is jarig. Ik zal veel fotos maken!

pagina 48 van 53 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 4849 50 51 52 53
Volgende forumvraag: Teken nog actief in oktober?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^